Redacció | Actualitzat el 14/04/2010 a les 10:34h

Dos anys d'EcoDiari: creixement sostingut

Ja han passat 2 anys des que el 14 d'abril de 2008 va néixer, com a continuadora de la revista en paper Userda i de l'esperit del Moviment Ecologista Català, l'única publicació ecologista digital catalana independent. En els pròxims dies, la nostra publicació gaudirà d'un canvi radical quant al seu disseny i millora de continguts i interacció amb els lectors i conformarà un acord d'intercanvi informatiu amb el Grup Nació Digital, que ens aportarà una embranzida que ens permetrà mantenir, encara més, la nostra independència.
 
El creixement d'aquest segon any ha estat sostingut i important, tant pel que fa al nombre d'usuaris únics (89.361, amb una mitjana mensual de 7.447 i pics de 10.000), visites (266.503, amb una mitjana diària de 740 i pics de 1.000) i pàgines vistes (761.570, amb una mitjana mensual de 63.464 i diària de 5.289), amb què, com a publicació exclusivament digital, situa EcoDiari en una molt bona posició quant al seu reconeixement entre els lectors i les organitzacions, entitats i institucions que treballen en l'àmbit de l'ecologia política, l'environament i la preservació de la naturalesa. És a dir, d'un temps ençà, EcoDiari també compta a l'hora d'entendre i analitzar la nostra realitat nacional.
 
El nostre objectiu primer és crear consciència ecològica —des de l'herència del Moviment Ecologista Català (MEC)—, com a publicació independent del pensament ecologista per a la nova era solar, tot apostant per la decreixença i amb la voluntat de ser una eina d'informació, d’investigació i d’anàlisi de la realitat ecològica, principalment de la nació catalana, perquè, tot trabucant la famosa frase de Jacques Ellul, cal pensar localment i actuar globalment, i aquest és i serà el sentit del nostre dir i fer.
 
Avui, 14 d'abril de 2010, en commemoració del somni d'aquella república catalana que va ser estroncada del tot, fem vots Estat català en l'Era Solar i saludem, especialment, el moviment ecologista i els mitjans de comunicació catalans.

Xavier Borràs
Director d'EcoDiari

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 795
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: