NacióGarrotxa | Actualitzat el 18/02/2021 a les 12:33h

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas posa a punt la zona de compostatge a Sant Esteve

Hi ha destinat 4.500 euros perquè la brigada municipal pugui gestionar bé les restes vegetals que hi dipositin els veïns

Aquests darrers mesos la brigada de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha estat treballant per a adequar la zona del compostador comunitari, situat a Sant Esteve d’en Bas. S'hi ha fet una inversió de 4.500 euros, destinats a netejar l’esplanada del darrere, on la brigada gestionarà les restes vegetals que els veïns hi dipositin per a poder crear posteriorment el compost.

La parcel·la del costat també ha estat habilitada per a ús de la brigada. D’aquesta manera es recupera aquest espai i s'enceta una nova gestió de les restes vegetals.

Els veïns de la Vall d'en Bas en poden fer ús sempre que ho necessitin, però no poden utilitzar aquest servei els jardiners professionals.

Es pot agafar compost per a ús personal i es poden dipositar restes vegetals sempre sense bossa i separant-les segons si són brancada (restes de mida més gran i llenyoses) o herbes i fullaraca (restes de mida més petita i no llenyoses).

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 736
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: