Redacció | Actualitzat el 15/10/2020 a les 15:10h

Sant Joan de les Abadesses ofereix als veïns fusta dels arbres retirats pel temporal Gloria

L'Ajuntament ha habilitat un punt de recollida al polígon Cal Gat

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha posat a disposició dels seus veïns un punt de recollida de llenya perquè tothom que vulgui pugui abastar-se de provisions de forma gratuïta per a les seves llars. La fusta prové dels arbres i les branques que es varen haver de retirar del riu després del temporal Glòria que va afectar Catalunya entre els dies 20 i 23 de gener de 2020.

La fusta ha estat tallada per l’empresa pública Forestal Catalana per tal de facilitar-ne el transport, si bé cal tenir en compte que hi ha fragments pesats. El punt habilitat és en una parcel·la buida al mig del carrer principal del polígon Cal Gat.

Les persones que hi accedeixin s'han de fer responsables del trasllat o de les necessitats que se'n derivin. El consistori demana que els usuaris o usuàries en facin un ús domèstic i no comercialitzin la llenya.

L’any 2015, l’Ajuntament ja va posar a disposició dels vilatans un punt de recollida de llenya provinent de la neteja que es va fer al voltant del Puig Rust per tal de controlar el creixement del bosc i assegurar-ne i mantenir-ne l’ecosistema.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 816
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: