NacióGarrotxa | Actualitzat el 02/07/2020 a les 11:21h

«El viatge de Pirene» arriba a la Garrotxa de la mà dels naturalistes

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i Escaladuix Guiatges a la Natura organitzen aquest cap de setmana de juliol tres activitats per gaudir en família de la natura

El viatge de Pirene és una proposta estival de descoberta de la natura del Pirineu dinamitzada per 12 entitats catalanes d’educació ambiental situades a les comarques pirinenques, des del Cap de Creus fins a l’Aran.

Totes les entitats participants són membres de la Xarxa Educació Pirineus Vius, una estructura transfronterera que engloba entitats d’educació ambiental de Catalunya, Aragó, Navarra i Andorra.

La unió i el treball en xarxa han donat com a resultat un programa d’activitats divers i de gran qualitat. Amb motivació, coneixement i respecte per la natura, les activitats ens proposen descobrir la flora, la fauna, la geologia, la cultura, la història, la gastronomia i el cel estrellat del Pirineu.

A la Garrotxa, el Grup d’Educació Ambiental de l’Agrupació Naturalista de la Garrotxa (GEA-ANEGx) i Escaladuix Guiatges a la Natura, organitzen aquest primer cap de setmana de juliol tres activitats per a gaudir en família de la natura.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MQi4AiKdwqQ[/youtube]
Divendres, 3 de juliol

Sons de la natura a la posta de sol.
Un recorregut màgic on despertar els sentits en camins vora l’aigua per a escoltar els secrets de la Natura.
Horari: 18:30 a 20:30 h.
Lloc: La Moixina (Olot).
Informació i inscripcions: gea.anegx@gmail.com / 645762574.
Preus: Adults 8 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros (50% de descompte per als socis de l'ANEGX). Organitza: GEA-ANEGx, amb Tura Puntí.

Dissabte 4 de juliol

Gimcana naturalista.
"Vine a aprendre de la natura tot jugant, sense límits d’edat!".
Horari: 10:00 a 13:30 h.
Lloc: Argelaguer.
Informació i inscripcions: gea.anegx@gmail.com / 650748234.
Preus: Adults 10 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros. (50% de descompte per als socis de l'ANEGX i veïns d'Argelaguer). Organitza: GEA-ANEGx, amb David Gimeno.


Diumenge 5 de juliol

Matinal al pic de les Bruixes.
Excursió de descoberta de la natura en un dels indrets emblemàtics de l’Alta Garrotxa. Indrets d’herbassars florits, grans rapinyaires i un paisatge excepcional.
Horari: de 9 a 13:30 h.
Lloc: Camprodon (punt de trobada).
Informació i inscripcions: dgimeno1@gmail.com / 650748234.
Preus: Adults 10 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros. (50% de descompte per als socis de l'ANEGX). Organitza: Escaladuix, amb David Gimeno.
 

Cartell amb les activitats que organitzen els naturalistes garrotxins. Foto: @Anegarrotxa.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 685
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: