Aguaita.cat | Actualitzat el 02/07/2020 a les 11:10h

La Guàrdia Civil denuncia en un cap de setmana 64 pescadors a l'Ebre

Van identificar més de 125 persones que practicaven la pesca recreativa i van intervindre diversos arts de pesca

Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de Falset i de l'Equip del Delta de l’Ebre de la Guàrdia Civil de Tarragona han identificat en l’últim cap de setmana un total de 125 persones que es trobaven practicant la pesca recreativa continental en diversos paratges del llit del riu Ebre.

Les actuacions es van iniciar quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement de diverses pràctiques il·legals relacionades amb la pesca recreativa continental, que podien afectar fins i tot una zona d'exclusió i seguretat de la CN d'Ascó, de manera que van establir diversos operatius encaminats a eradicar este tipus de pràctiques.

Així en estos operatius, establerts principalment durant el cap de setmana, es van identificar més d'un centenar de persones, de les quals 64 es trobaven practicant la pesca recreativa furtivament o emprant mètodes il·legals i no permesos, per la qual cosa van ser denunciades per suposades infraccions recollides en la Llei 22/2009 de l'ordenació sostenible de la pesca en aigües continentals de la Generalitat de Catalunya i en el Reial decret que regula el domini públic hidràulic.

La majoria d'infraccions observades correspon amb la pràctica de la pesca recreativa sense llicència federativa, però també es van efectuar 21 denúncies per pescar en horari nocturn, 7 per pescar amb esquers vius, 5 per pescar en una zona d'exclusió i seguretat, 3 per pescar amb més canyes de les permeses i es van formular també 8 denúncies per acampada il·legal dins del llit del riu.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 756
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: