Redacció | Actualitzat el 10/06/2020 a les 12:16h

Les obres de la via verda Ripoll-Campdevànol-Gombrèn començaran a mitjan juny

Els treballs dels trams pendents tindran una durada de sis mesos

L'empresa que ha d'executar els trams pendents de la via verda entre Ripoll-Campdevànol-Gombrèn ha replantejat les obres i, segons va anunciar, està previst que comencin a mitjans del mes de juny i que tinguin una durada de sis mesos. Els trams que falten per completar la via són el que uneix el camí ral de Ripoll amb Campdevànol i els trams que queden tallats per la carretera entre Campdevànol i Gombrèn.

Es tracta d’unes obres molt esperades, tant pels ajuntaments d’aquests municipis, com pels molts usuaris que té aquesta via verda.

La visita que els tècnics van fer la setmana passada a Campdevànol va servir per acabar d’estudiar la zona, així com per marcar els trams afectats. El que tindrà una major complexitat és el que ha d’unir el camí ral que ve de Ripoll amb el de Campdevànol, i que queda just tallat a l’entrada del municipi.
 

Els tècnics, repassant un dels trams. Foto: Ajuntament de Campdevànol.


Les obres suposaran la construcció d’un pas subterrani a la carretera N-260 i a continuació un pont-passadís per tal de salvar el riu Freser. Aquestes obres comportaran algunes afectacions al trànsit d’aquesta carretera, dels que s’aniran informant puntualment.

Els altres trams pendents són els que hi ha entre Campdevànol i Gombrèn que ara mateix s’han de fer per carretera i que, amb les obres, haurien de quedar empalmats.

Finalitzar la via verda entre Ripoll i Gombrèn és de les obres més reivindicades des de l’Ajuntament de Campdevànol però també des de la ciutadania i dels molts usuaris d’aquesta ruta. Segons l’alcaldessa de la localitat, Dolors Costa, “es tracta de la culminació d’un projecte que fa molts anys que esperem i que, suposarà un valor afegit per Campdevànol en tots els aspectes”. 

Navega per les etiquetes

turismeciclismeobresVies Verdesmobilitat

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 756
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: