Redacció | Actualitzat el 25/05/2020 a les 14:25h

S'actualitza el Reglament de la marca de garantia DBOSQ d’estella forestal

La marca, titularitat del CTFC i registrada a l’OEPM, es va crear l’any 2013 i ara s’ha adequat a les noves normatives internacionals com a biocombustible per a ús domèstic


El CTFC va crear la marca de garantia DBOSQ (d’estella de fusta per a ús domèstic) per respondre a la demanda dels consumidors d’utilitzar un producte de qualitat que compleixi els requisits de traçabilitat de tota la cadena de valor.

Ara s’ha modificat el reglament de la marca per actualitzar-lo i adaptar-lo a les normatives internacionals que asseguren la qualitat dels biocombustibles sòlids.

Al mateix temps, aquesta modificació permet als fabricants i proveïdors de biocombustibles sòlids complir amb la normativa vigent sobre mesures per a la reducció de les emissions nacionals de determinats contaminants atmosfèrics. Entre d’altres, la normativa dictamina que han de realitzar la declaració de qualitat i etiquetatge del producte, segons les normes UNE-EN-ISO 17225.

El compliment dels estàndards de qualitat i de la normativa vigent garanteix un ús correcte i eficient de l’energia generada pels biocombustibles agroforestals. Així mateix, la seva estandardització afavoreix la millora de la transparència de la comercialització i una assignació més eficient d’aquest producte en el mercat.

Podeu trobar més informació de la marca de garantia DBOSQ al web del Laboratori de biocombustibles agroforestals del CTFC, vinculat als serveis que s’ofereixen des de l’spin off FBS.

Navega per les etiquetes

ctfcbiocombustibleestella forestalboscos

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 677
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: