Redacció | Actualitzat el 08/04/2020 a les 12:00h

La Guàrdia Civil salva dos cadells de gos que havien caigut dins d'una bassa de reg a Roquetes

El propietari va avisar al Seprona de la desaparició de les cries en la finca agrícola on residia

Agents de la Patrulla de Protecció de la Naturalesa (PAPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa han rescatat dos cadells de gos que estaven atrapats a l'interior d'una bassa de reg d'una explotació agrícola de cítrics situada en la partida Parellades del terme municipal de Roquetes.
Els fets van succeir durant la tarda de dilluns, quan agents de servei del Seprona van rebre avís d'un veí, que comunicava que havia extraviat dos cries de gos en la finca agrícola on residia.

Després dels primers rastrejos de la zona, es van anar allunyant fins a aproximar-se a una bassa de reg construïda en una finca pròxima, quan van ser alertats per gemecs dels animals que provenien de l'interior i en aproximar-se al perímetre van observar com efectivament a hi havia dos cries de gos amb clars símptomes d'esgotament i hipotèrmia, que intentaven sortir sense èxit a causa de l'estructura i els materials amb els quals estava construïda la bassa.

Els agents van optar per assegurar una corda al vehicle oficial i d’ells va lliscar fins aconseguir enxampar els animals i traure’ls, cansants, tremolosos i atemorits.

Una vegada finalitzat el rescat es van lliurar els gossets sans i estalvis als seus propietaris i es va aconsellar el propietari de la instal·lació fer el tancament perimetral de la mateixa a fi d'evitar en la mesura possible altres incidents similars.

Estes estructures poden ser paranys mortals per a la fauna i les persones, atès que solen estar construïdes amb material plàstic en tota la seua superfície, i en cas de caiguda resulta molt complicat sortir-ne, ja que no existixen rampes rugoses o escales que connecten el fons amb la superfície.

Navega per les etiquetes

Guàrdia CivilgosRoquetesSepronacadell

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 835
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: