Redacció | Actualitzat el 26/11/2019 a les 12:19h

Èxit de la jornada de prevenció de riscos laborals en el sector forestal que s'ha celebrat a Manresa

També s'han presentat els resultats de la Campanya d'anàlisi i millora de la seguretat en els llocs de treball de les empreses forestals

Tècnics Forestals i Tècnics de Prevenció de Riscos Laborals han participat aquest dimecres a Manresa en una jornada organitzada per les associacions forestals ACETREF i ARESCAT en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l'objectiu de donar assessorament a les empreses forestals per optimitzar el seu sistema preventiu i incentivar a les empreses (propietaris, altres empreses, Ajuntaments, Administració...) perquè a l'hora de contractar empreses tinguin les bones pràctiques en qüestions de seguretat com a prioritat en els criteris d'adjundicació.
 

Jornada de prevenció de riscos laborals en el sector forestal. Foto: ACETREF


En aquesta jornada també s'han presentat els resultats de la Campanya d'anàlisi i millora de la seguretat en els llocs de treball de les empreses forestals, que es va iniciar el mes de maig d'aquest any. Aquesta campanya ha estat desenvolupada per ACETREF i ARESCAT, en col·laboració amb la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball i l'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral.

Durant la jornada es van presentar millores en l'organització preventiva de les empreses forestals, així com propostes a l'administració per donar recolzament a l'hora de potenciar el reconeixement de les bones pràctiques de les empreses, tenir més incentius per a la renovació de maquinaria forestal especifica que aporti més seguretat, donar continuïtat al programa, on es puguin desenvolupar visites a camp, i donar a conèixer la normativa especifica de prevenció de riscos laborals.

L'èxit d'assistents a la jornada demostra l'interès en aquest camp del sector forestal.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 738
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: