Redacció | Actualitzat el 13/11/2019 a les 11:52h

La Fundació Volem Feina participa en la Setmana Europea de la prevenció de Residus 2019

WASTE WATCHERS: Quants kg de residus evitem amb les vendes de la Fundació Volem Feina?(del 16 al 24 de novembre)


Aquesta activitat consisteix en què durant aquesta setmana, es pesaran els diferents articles que adquireixin els clients de les botigues de la Fundació Volem Feina i la Zona R s’anotarà en un llistat els kg de residus evitats. Durant l’activitat hi haurà personal que difondrà la importància de la reutilització. Al cap del dia es farà el càlcul dels kg d’emissions de CO2 evitades a través de la calculadora ambiental d’Aeress. A més, també a través de la calculadora social d’Aeress es calcularà el valor social generat amb les compres que fa la gent a les nostres botigues. Posteriorment, es farà difusió dels resultats obtinguts través de les xarxes socials.
 

 


En els següent vincle trobareu més informació de l’activitat i de la resta d’activitats que s’organitzen a tot el territori català.
 
http://www.arc.cat/agendaewwr/results.action
 
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 947
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: