Redacció | Actualitzat el 13/12/2018 a les 08:21h

Granollers sanciona 12 comerços per no separar correctament o abandonar els residus

Es tramiten 8 expedients més

L'Ajuntament de Granollers ha informat que ha tramitat expedients sancionadors a dotze comerços de la ciutat, onze dels quals per no separar els residus convenientment i no dipositar-los en el contenidor corresponent. La sanció, establerta en l'Ordenança dels espais d'ús públic i civisme, és de 200 euros. L'altre expedient sancionador s'ha tramitat a un comerç per abandonar residus o deixalles de qualsevol mena en llocs no autoritzats. En aquest cas la sanció és de 450 euros. A banda d'aquests dotze expedients se n'estan preparant 8 més. El consistori ha recordat que "recollir selectivament els residus és obligatori per a totes les persones i establiments". 

El consistori també ha destacat que el mes passat quatre persones del Consorci de Residus del Vallès Oriental van recórrer l'illa de vianants per informar sobre la recollida de cartró comercial i per insistir en com s'havien de fer servir les plataformes mòbils de contenidors.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 812
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: