Redacció | Actualitzat el 09/08/2018 a les 08:37h

VÍDEO Capturats gairebé 900 capgrossos de granota toro des que es va detectar el primer focus al Delta

De moment no s'ha capturat cap adult

A principis de juliol la Generalitat va confirmar la reproducció de la granota toro al Delta de l’Ebre, una espècie invasora originària d’Amèrica del Nord, que es troba entre les 100 espècies invasores més nocives pel seu impacte ecològic. Concretament, perquè depreda altres espècies autòctones i en desplaça d’altres, ocupant espai i concentrant recursos.
 
Tècnics del Servei de Fauna i Flora i el Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament de Territori i Sostenibilitat treballen des d’aleshores realitzant tasques i treballs de seguiment i control de la granota toro al detla.

Fins a este 2 d'agost s'han capturat 882 capgrossos d'esta espècie, una xifra inquietant, tenint en compte que en un primer moment es van detectar 4 capgrossos. De moment però, no s'ha capturat cap adult ni s'han sentit cantar des de fa 3 setmanes i tampoc s'ha capturat ni escoltat cap individu d'esta espècie invasora en el perímetre exterior del focus, situat en unes llacunes del delta.

En el següent vídeo es poden observar les tasques de mostreig i captura de capgrossos de granota toro: 

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 562
Agenda
No hi ha cap acte previst a l'agenda
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: