Redacció | Actualitzat el 08/06/2018 a les 09:18h

El Govern aprova la reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat

Manté les secretaries d’Infraestructures i Mobilitat i de Medi Ambient i Sostenibilitat, i crea la d’Hàbitat Urbà i Territori

El conseller Calvet durant la seva intervenció en la cerimònia de lliurament del Premi Medi Ambient aquest passat 5 de juny. Foto: @territoricat.


El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, que a partir d’ara incorpora també les competències relatives a l’habitatge. L’estructura departamental manté les secretaries d’Infraestructures i Mobilitat i la de Medi Ambient i Sostenibilitat, amb les funcions que tenien fins ara, i se’n crea una de nova, la d’Hàbitat Urbà i Territori.
 
Aquesta nova Secretaria s’encarregarà de les polítiques d’urbanisme, polítiques de muntanya i litoral, hàbitat urbà, estratègies territorials, coordinació i seguiment dels programes d’habitatge i les polítiques d’arquitectura, planificació d’habitatge i millora urbana. L’Observatori de l’Hàbitat i la Segregació Urbana s’integra també a la nova Secretaria. Amb aquesta reestructuració queda suprimida, per tant, la fins ara Secretaria d’Habitatge i Millora Urbana.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: