L’Observatori del Deute en la Globalització és present a la recta final de la Conferència de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic

L'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) ofereix als mitjans de comunicació una altra mirada sobre el que està succeint en el dia a dia de les negociacions del clima a Copenhaguen. A través de les cròniques diàries del bloc (en castellà) s’ofereix informació concisa, immediata i de qualitat sobre les principals temàtiques i les negociacions que es desenvolupen des del passat 8 de desembre i fins al proper divendres, 18 de desembre, a la Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic de Copenhaguen.
 
 
 

Per a informacions i cròniques més específiques, es pot contactar amb els representants de l’ODG presents a la Cimera de Copenhaguen. Les cròniques aborden no només el que succeeix a la cimera oficial de Copenhaguen, sinó també a la cimera alternativa, el Klimaforum, organitzada per centenars d’entitats de la societat civil d’arreu del món i que es du a terme simultàniament.
 
Al  bloc hi trobareu també informacions en profunditat sobre diferents temes relacionats amb el Canvi Climàtic. Qüestions com el paper que juguen diferents actors en les negociacions, les implicacions de diferents propostes que hi ha sobre la taula per lluitar contra el canvi climàtic o els temes que queden fora de les negociacions, han estat analitzats per l’ODG al bloc.

D’aquesta forma des de l’ODG busquem oferir a mitjans de comunicació una font d’informació i anàlisi diferent a les oficials, on periodistes i opinió pública puguin trobar, no només altres punts de vista, sinó també informacions precises, rigoroses i actualitzades. 
Adaptació per a telèfon mòbil realitzada per Sobrevia.Net