Redacció | Actualitzat el 31/07/2009 a les 12:02h

Els Verds-Esquerra Ecologista denuncia que les Administracions cedeixen a la febre especuladora de Joan Laporta

La zona agrícola de Cal Trabal.L’Associació Els Verds-Esquerra Ecologista ha mostrat la seva preocupació per la febre especulativa que està promovent Joan Laporta tant en el seu càrrec com a president del FC Barcelona així com pel fet de ser el màxim accionista d’una empresa immobiliària anomenada Hakerson Ibèrica SL. La formació ecologista creu que els ajuntaments de Barcelona, Viladecans i l’Hospitalet són presoners de les pressions i de la influència pública  de Joan Laporta que fa que aquestes administracions locals cedeixin als seus projectes immobiliaris poc sostenibles i especulatius.
 
 
La formació ecologista considera, també, que Laporta confon patriotisme amb especulació i que projectes com la requalificació  del Mini-Estadi, la ciutat del Soci que vol realitzar a Viladecans, o la destrucció de Cal Trabal a l'Hospitalet de Llobregat  són verdaders “pelotazos” urbanístics. Per el que fa a la requalificació del Mini l’associació Els Verds Esquerra Ecologista ha manifestat la seva oposició tal i com ho fa fer en el seu moment amb “el pelotazo” de l’Espanyol a Sarrià i ha manifestat el seu suport a la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona. En aquest mateix sentit la formació ecologista ha manifestat també el seu suport a la plataforma cívica i ciutadana Salvem les Oliveretes de Viladecans que  vol preserva la zona natural de Viladecans que es troba al costat de la reserva natural del Remolar i bona part de la zona protegida de la Xarxa Natural 2000 i on el FC Barcelona vol construir la ciutat del soci amb grans edificacions, botigues, restaurants i camps de futbol entre d’altres. 
 
Destruir el patrimoni històric i ecològic de Cal Trabal
 
 El portaveu ecologista Antoni Garcia ha manifestat “ Qui vol destruir el patrimoni històric, agrícola i ecològic de l’ última zona agrícola de L’ Hospitalet demostra que poc estima el país” en referència al Projecte que vol promoure Hakerson Ibèrica SL que és propietat del President del Barça Joan Laporta .
 
Hakerson Ibèrica SL és una de les promotores immobiliàries que volen promoure un la destrucció de més de la meitat de l’ultima zona agrícola de L’ Hospitalet ( de 40 hectàrees) que està situada a la plana fluvial del riu Llobregat i que té una gran riquesa ambiental i agrícola.
 
Diverses empreses immobiliàries entre elles Hakerson Ibèrica SL amb la complicitat de l’equip de govern de L’ Hospitalet ( PSC-ICV-EUIA)  volen requalificar aquest terrenys agrícoles per promoure un complex d’oficines i equipaments comercials.
 
En aquest sentit el portaveu ecologista ha demanat a l’empresa de Joan Laporta “ Que no destrueixi el patrimoni històric i agrícola de L’ Hospitalet” i que  “ qui estima Catalunya i la seva terra no la destrueix”.
 
Finalment el portaveu ecologista a demanat al President del Barça i accionista de Hakerson Ibèrica SL que rectifiqui davant els seus objectius de destruir cal Trabal i aposti per preservar aquesta zona històrica de la ciutat que també es patrimoni del país.
 
Segons Els Verds-Esquerra Ecologista, aquestes són les persones que volen destruir l'última zona agrícola de l'Hospitalet.
 
Joan Laporta (president del Futbol Club Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL)
Alfons Godall (vicepresident del FC Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL)
Joan Franquesa (vicepresident del FC Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL)
Anna Maria Lloveras (dona de l'alcalde de CiU de Sant Cugat i accionista de Hakerson Internacional SL)
Xavier Arbós (soci del despatx de Joan Laporta i accionista de Hakerson Internacional SL)
Félix Castilla Yáñez (president Grup Immobiliari Castmor SL)
David Castilla Mora (conseller delegat del Grup Immobiliari Castmor SL)
Antonio Benosa Baeza (president de Luidan SA)
Huibert a Bish (conseller de Luidan SA)
José Colls Alsius (sogre del lider d' UDC Duran Lleida i conseller de Luidan SA)
Carmen Santillán Algaba (administradora de Focio SL)
Joan Manuel Soler Pujol (president de Quadis)
Núria Marin (alcaldessa de L’ Hospitalet)
Celestino Corbacho (ministre de Treball)

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 609
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: