Redacció | Actualitzat el 03/06/2009 a les 12:23h

DEPANA sol·licita l'avaluació d'impacte ambiental pel projecte d'urbanització de Can Trabal i la Marina

La zona de Cal Trabal.L'entitat ecologista DEPANA, Lliga per al a Defensa del Patrimoni Natural, ha sol·licitat que la modificació puntual del Pla general metropolità als àmbits de Feixa Llarga-Can Trabal i La Marina, als termes municipals de l'Hospitalet i del Prat de Llobregat se sotmeti a l'avaluació d'impacte ambiental. Aquesta és la recomanació de DEPANA en el procés de consideracions prèvies que estipula la normativa catalana.


La proximitat d'aquesta zona que es vol urbanitzar al l'espai natural protegit del delta del Llobregat, el seu paper com espai connector entre el delta i el curs mitjà del riu Llobregat que afavoreix la biodiversitat que acull i la seva ubicació en una zona inundable fan necessari un coneixement en profunditat dels impactes que es poden produir en l'execució d'aquest projecte d'urbanització.
 
Així mateix, el canvi morfològic i paisatgístic de la zona afectada, si es fa efectiu el projecte, i la transformació d'un dels darrers espais agraris de l'Hospitalet de Llobregat reforcen aquesta necessitat.

A més, DEPANA considera que és imprescindible que aquesta avaluació ambiental inclogui l'anàlisi d'altres alternatives possibles.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 603
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: