Xavier Ayala
Xavi Ayala, natural de Mollerussa. Sommelier. Big Ben a Mollerussa, Ambrosia de Lleida, Mas de Torrent a Torrent, o Celler de Can Roca són alguns dels restaurants on ha treballat. Després ha treballat com a director del restaurant Moo i Sommelier del Grup Tragaluz. L'any 2012 inaugura el Bar a Vins de la Fabrica Moritz Barcelona i és anomenat president de l'Associació Catalana de Sommeliers. Avui és sommelier de Can Jubany.
L'any 2014 va crear juntament amb la seva família, Vi per Vida. Una associació sense ànim de lucre que és dedica a fer tastos de vins beneficis per a recaptar fons i donar-los al IRB Barcelona per a la investigació en metàstasis de càncer.
01/07/2020
Fa molts anys que els cellers combaten el canvi climàtic canviant grans extensions de cultiu per plantacions en alçada.
23/03/2020
​​​«Autòcton del Montsec i amb pedigrí. Rubiols neix del joc de paraules entre Rubió i Sols, el nom del celler que fa vins al Montsec»
10/01/2020
L'any 1999 Castell de Perelada feia un pas endavant i classificava els seus vins per finques. El primer de tots es va dir Finca Malaveïna...
12/12/2019
La Font Voltada, el nom del vi del celler Abadia de Poblet - del Grup Raventós Codorníu-, és una font natural que trobem a la vinya coberta per una volta que la protegeix.
Pàgina 1 de 1