Articles d'opinió de Míriam Clotet | Cupatges
Míriam Clotet
Un dia, mentre tastava, em vaig adonar que no era capaç de gaudir del tot, si no era capaç de saber tota la història que hi havia darrere de l'ampolla. Em vaig trobar escrivint històries sobre el paisatge, i les persones que hi havia a la rereguarda, a qualsevol llibreta disponible. Les paraules canalitzen tot allò que sento quan gaudeixo del que més estimo. Trobar les expressions perquè sentis el que jo sento, és la meva fita.
25/04/2019
Treballant junts per fer infinita la trajectòria
Imatge il·lustrativa
28/01/2019
«En Josep li va comentar, que ell venia la majoria de raïm i que de la resta, en feia vi pels amics i per casa. La Laura no volia continuar el projecte de la vinya tota sola, i era evident que s’intuïa una pèrdua de continuïtat.»
Imatge il·lustrativa
08/01/2019
«La primera vegada que vaig tastar un Cinclus, va ser en el maridatge del menú degustació de l'Espai Sucre, el mentor de l'experiència, en Sergi Puig»
Imatge il·lustrativa
31/12/2018
«O seguiu llegint i us enamoreu de la història o pensareu que estem bojos. O potser us enamoreu i a la vegada penseu que estem bojos.»
Imatge il·lustrativa
20/12/2018
«Quan em trobo amb els protagonistes dels meus articles, no els hi pregunto gaire, deixo que siguin ells els que m'expliquin el que vulguin. Aquesta vegada però, no em puc estar i li pregunto: què és el que més t'agrada del teu vi?»
Imatge il·lustrativa
14/10/2018
«Diuen que la felicitat no pot embotellar-se, però estic segura que si es pogués fer, sempre vindria en ampolla màgnum. Fa molt de temps que Maria Rigol Ordi es va creuar en el meu camí...»
Imatge il·lustrativa
14/10/2018
«Fredi, un contagi vinícola.»
Imatge il·lustrativa
10/10/2018
«La seva nota explicativa i de tast finalitza dient, “hem embotellat 700 ampolles”. Potser l’any vinent seran 600, així que caldrà estar atents per captar alguns d’aquests elements dinàmics del cel»
Imatge il·lustrativa
13/09/2018
«sorgeix doncs el “comando sumoll”, que unia a en Josep Aguilar, Patric Murillo i al mateix Josep. Aquells indicis són els que li van fer plantejar quin camí s'havia de seguir per no perdre aquesta identitat que tenia lluïssor pròpia...»
Imatge il·lustrativa
05/09/2018
​«Recorda el seu nom, Núria Renom.»
13/07/2018
«Quan vaig conèixer a en Sergi el primer que em va conquistar va ser el seu somriure, sempre alegre, sempre de bon humor...»
Pàgina 1 de 1