Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
«la Pilar Salillas, l’enòloga actual del Celler Lagravera, em va dir “són tot cor, els has de conèixer”. Evidentment no pensava oblidar la seva recomanació...»
«La qüestió arriba al clímax del despropòsit quan algú et demana si aquest vi o l'altre és de "categoria" criança, reserva o gran reserva, com si aquestes caduques expressions tinguessin la virtut d'atorgar al vi un nivell o un altre de qualitat»
La Font Voltada, el nom del vi del celler Abadia de Poblet - del Grup Raventós Codorníu-, és una font natural que trobem a la vinya coberta per una volta que la protegeix.
«Ja fa 3 anys que vaig trepitjar per primera vegada Fazenda Prádio. Una trobada fortuïta a una fira va generar connexió immediata i era evident que tota la resta havia de venir...»
El vi 2 CV és l’expressió de la “Vinya Janet” de Santa Creu de Creixà, una petita zona treballada segons l’agricultura ecològica i plantada amb la varietat xarel·lo vermell
«El vi vol ser també un homenatge al port des d’on Jean Leon va embarcar amb destí a Amèrica, i a la generositat d’un mariner que tot i descobrir-lo com a polissó dalt del vaixell va decidir no denunciar-lo»
«la tramuntana és fonamental per entendre la concentració aromàtica present a la pell i la polpa. Això es combina amb un terreny càlid i pissarrós, que li confereix una potència i un caràcter especials...»
«Quan em trobo amb els protagonistes dels meus articles, no els hi pregunto gaire, deixo que siguin ells els que m'expliquin el que vulguin. Aquesta vegada però, no em puc estar i li pregunto: què és el que més t'agrada del teu vi?»
«Diuen que la felicitat no pot embotellar-se, però estic segura que si es pogués fer, sempre vindria en ampolla màgnum. Fa molt de temps que Maria Rigol Ordi es va creuar en el meu camí...»
«La seva nota explicativa i de tast finalitza dient, “hem embotellat 700 ampolles”. Potser l’any vinent seran 600, així que caldrà estar atents per captar alguns d’aquests elements dinàmics del cel»
«Escabeces 2016, el vi que reivindica Vilabella del Camp, Tarragona i el cartoixà vermell. “Les vinyes que van resistir l'anonimat i el pas de les dècades són avui una joia amb la qual experimentar”»
«sorgeix doncs el “comando sumoll”, que unia a en Josep Aguilar, Patric Murillo i al mateix Josep. Aquells indicis són els que li van fer plantejar quin camí s'havia de seguir per no perdre aquesta identitat que tenia lluïssor pròpia...»
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
«En Josep li va comentar, que ell venia la majoria de raïm i que de la resta, en feia vi pels amics i per casa. La Laura no volia continuar el projecte de la vinya tota sola, i era evident que s’intuïa una pèrdua de continuïtat.»
«Què és millor, un vi fet amb varietats autòctones o un vi fet amb varietats foranes? Savinat és un vi que ens demostra que, quan es fa la feina ben feta, amb amor, cura i passió, els resultats poden ser excel·lents...»