Xavier Ayala
2 comentaris
01/07/2020
Fa molts anys que els cellers combaten el canvi climàtic canviant grans extensions de cultiu per plantacions en alçada.
Xavier Ayala
Cap comentari
23/03/2020
​​​«Autòcton del Montsec i amb pedigrí. Rubiols neix del joc de paraules entre Rubió i Sols, el nom del celler que fa vins al Montsec»
Míriam Clotet
Cap comentari
06/02/2020
El Finca l'Argatà que tastem és una anyada 2016, té 14 mesos en botes velles de més de 20 anys i mínim 1 any en ampolla.
Xavier Ayala
1 comentari
10/01/2020
L'any 1999 Castell de Perelada feia un pas endavant i classificava els seus vins per finques. El primer de tots es va dir Finca Malaveïna...
Míriam Clotet
1 comentari
24/12/2019
​​«la Pilar Salillas, l’enòloga actual del Celler Lagravera, em va dir “són tot cor, els has de conèixer”. Evidentment no pensava oblidar la seva recomanació...»
Àngel Garcia Petit
2 comentaris
23/12/2019
«La qüestió arriba al clímax del despropòsit quan algú et demana si aquest vi o l'altre és de "categoria" criança, reserva o gran reserva, com si aquestes caduques expressions tinguessin la virtut d'atorgar al vi un nivell o un altre de qualitat»
Xavier Ayala
1 comentari
12/12/2019
La Font Voltada, el nom del vi del celler Abadia de Poblet - del Grup Raventós Codorníu-, és una font natural que trobem a la vinya coberta per una volta que la protegeix.
Míriam Clotet
Cap comentari
27/09/2019
​​«Ja fa 3 anys que vaig trepitjar per primera vegada Fazenda Prádio. Una trobada fortuïta a una fira va generar connexió immediata i era evident que tota la resta havia de venir...»
Xavi Bassa
3 comentaris
27/09/2019
​​«Sostenen llaunes de cervesa, amb la felicitat de l'inconscient que passava per allà de festa major de barri...»
Míriam Clotet
Cap comentari
02/07/2019
Si se’t creuen al camí, ja no hi ha tornada enrere
Àngel Garcia Petit
Cap comentari
02/07/2019
El vi 2 CV és l’expressió de la “Vinya Janet” de Santa Creu de Creixà, una petita zona treballada segons l’agricultura ecològica i plantada amb la varietat xarel·lo vermell
Míriam Clotet
Cap comentari
31/05/2019
Quan l’afició es torna realitat
Àngel Garcia Petit
Cap comentari
05/05/2019
​«El vi vol ser també un homenatge al port des d’on Jean Leon va embarcar amb destí a Amèrica, i a la generositat d’un mariner que tot i descobrir-lo com a polissó dalt del vaixell va decidir no denunciar-lo»
Míriam Clotet
Cap comentari
25/04/2019
Treballant junts per fer infinita la trajectòria
Josep Pelegrín
Cap comentari
08/01/2019
​«la tramuntana és fonamental per entendre la concentració aromàtica present a la pell i la polpa. Això es combina amb un terreny càlid i pissarrós, que li confereix una potència i un caràcter especials...»
Míriam Clotet
Cap comentari
08/01/2019
«La primera vegada que vaig tastar un Cinclus, va ser en el maridatge del menú degustació de l'Espai Sucre, el mentor de l'experiència, en Sergi Puig»
Míriam Clotet
Cap comentari
31/12/2018
«O seguiu llegint i us enamoreu de la història o pensareu que estem bojos. O potser us enamoreu i a la vegada penseu que estem bojos.»
Míriam Clotet
Cap comentari
20/12/2018
«Quan em trobo amb els protagonistes dels meus articles, no els hi pregunto gaire, deixo que siguin ells els que m'expliquin el que vulguin. Aquesta vegada però, no em puc estar i li pregunto: què és el que més t'agrada del teu vi?»
Míriam Clotet
1 comentari
14/10/2018
«Diuen que la felicitat no pot embotellar-se, però estic segura que si es pogués fer, sempre vindria en ampolla màgnum. Fa molt de temps que Maria Rigol Ordi es va creuar en el meu camí...»
Míriam Clotet
1 comentari
14/10/2018
«Fredi, un contagi vinícola.»
Míriam Clotet
Cap comentari
10/10/2018
«La seva nota explicativa i de tast finalitza dient, “hem embotellat 700 ampolles”. Potser l’any vinent seran 600, així que caldrà estar atents per captar alguns d’aquests elements dinàmics del cel»
Ramon Francàs
1 comentari
01/10/2018
​«Escabeces 2016, el vi que reivindica Vilabella del Camp, Tarragona i el cartoixà vermell. “Les vinyes que van resistir l'anonimat i el pas de les dècades són avui una joia amb la qual experimentar”»
Míriam Clotet
1 comentari
13/09/2018
«sorgeix doncs el “comando sumoll”, que unia a en Josep Aguilar, Patric Murillo i al mateix Josep. Aquells indicis són els que li van fer plantejar quin camí s'havia de seguir per no perdre aquesta identitat que tenia lluïssor pròpia...»
Míriam Clotet
1 comentari
05/09/2018
​«Recorda el seu nom, Núria Renom.»
Rafel Sabadí
Cap comentari
05/09/2018
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Míriam Clotet
2 comentaris
13/07/2018
«Quan vaig conèixer a en Sergi el primer que em va conquistar va ser el seu somriure, sempre alegre, sempre de bon humor...»
Míriam Clotet
Cap comentari
28/04/2018
«En Josep li va comentar, que ell venia la majoria de raïm i que de la resta, en feia vi pels amics i per casa. La Laura no volia continuar el projecte de la vinya tota sola, i era evident que s’intuïa una pèrdua de continuïtat.»
Rafel Sabadí
1 comentari
02/03/2018
«L'Orni Blanc 2016, és un vi de producció molt limitada que neix de vinyes de 15 anys a 350 metres d'altitud, procedents de sòls calcaris i pobres...»
Ramon Francàs
Cap comentari
02/01/2018
«la primera obra d’aquest entusiasta autor barceloní de família hongaresa nascut el 1989 a la Transilvània romanesa. Zoltan Nagy...»
Josep Pelegrín
Cap comentari
14/11/2017
​«Què és millor, un vi fet amb varietats autòctones o un vi fet amb varietats foranes? Savinat és un vi que ens demostra que, quan es fa la feina ben feta, amb amor, cura i passió, els resultats poden ser excel·lents...»
Pàgina 1 de 2