Imatge il·lustrativa
24/07/2019
La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya
Imatge il·lustrativa
29/10/2018
El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara | El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus
Obertura del mercat de Sant Antoni
Obertura del mercat de Sant Antoni | Adrià Costa
Jordi Bes
23/05/2018
El recinte històric reobre després d'una inversió d'uns 80 milions d'euros i vuit anys i mig d'obres
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
19/01/2018
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
Unes turistes aquest dijous davant d'una parada que ven fruita tallada
Unes turistes aquest dijous davant d'una parada que ven fruita tallada | Adrià Costa
Jordi Bes
10/02/2017
"El que no volem és que la gent hi vagi menjant dins", afirma la regidora Montserrat Ballarín | L'Ajuntament prepara un paquet de mesures per recuperar el mercat per als barcelonins
Els restauradors participants han fet demostracions a l'Espai Gastronòmic del mercat durant el matí.
Els restauradors participants han fet demostracions a l'Espai Gastronòmic del mercat durant el matí. | ACN
03/11/2016
La Confraria de Pescadors preveu que les captures es mantindran en la mitjana "prou bona" dels últims anys, unes 40 tones de llagostí, i amb preus sobre els 20 euros per quilo a la llotja
Oller del Mas, millor experiència enoturística
Oller del Mas, millor experiència enoturística | Oller del Mas
05/07/2016
El celler manresà va rebre durant l'any 2015 43.000 visitants
Imatge il·lustrativa
03/05/2016
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
Imatge il·lustrativa
14/01/2016
El Celler català hi participa per vuitè any consecutiu de la mà de l’Agència Catalana del Consum
Pàgina 1 de 1