Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
La potència gastronòmica de Catalunya es fa un forat a la guia del 2022 d'Opinionated About Dining, que inclou fins a una trentena d'establiments en total
Des del 16 d'octubre, ciutadans i els cossos policials han interposat 780 denúncies, tot i que el gremi de l'hostaleria sosté que són "minoritaris" els locals que infringeixen la normativa
El cap de cuina de Cal Carter de Mura prepara els cigrons, un dels plats típics del restaurant | ACN
El 40% dels restaurants de gamma alta de Barcelona ja ofereixen vins de la DO Empordà a la seves cartes, segons un estudi encarregat pel Consell Regulador de la denominació empordanesa
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Un restaurant de marisc de la Xina opta per tenir les cambreres en biquini com a estratègia de negoci | Argumenten que aquesta estratègia ha demostrat tenir èxit una vegada i una altra
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
Nandu Jubany, a Can Jubany, a Calldetenes | Foto: Nandu Jubany
Després d'augmentar un 2% el 2014, el valor del mercat de restaurants creixerà al voltant del 3% al tancament de 2015 | Els vint primers grups de restauració reuneixen de forma conjunta una quota de mercat del 11%, mentre que el total de cadenes de restaurants arriba al 30%, cinc punts més que el 2010, reflectint l'avanç de la concentració sectorial
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la | ACN
Es tracta dels barcelonins Disfrutar i Hoja Santa, l'empordanès Empòrium i el Tresmacarrons del Masnou | El selecte grup dels "triestrellats" es manté immòbil