Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 2 comentaris
21/04/2022
Blanc pel peix, negre per la carn i rosat per la pizza?
Imatge il·lustrativa
12/02/2022
Gemma Plaza (Grup Tomàs Cusiné), Pilar Salillas (Lagravera), Núria Bigorra (Terrer de Pallars), Judit Sogas (Rubió de Sols) i Sara Jové (Mas Blanch i Jové), les protagonistes
Imatge il·lustrativa
01/02/2022
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
04/01/2022
Quatre col·laboradors de cupatges recomanen els seus vins preferits per l'àpat de reis
Imatge il·lustrativa
09/07/2021
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Dotzena edició de la BdeGust de la Font del Balç, l'any passat (arxiu).
Dotzena edició de la BdeGust de la Font del Balç, l'any passat (arxiu). | David Font
Pilar Màrquez Ambròs
25/06/2020
L'activitat proposada, que s'ha adaptat a les restriccions de la Covid-19, anirà a càrrec de la sommelier Sílvia Culell i de Ramon Roset
Pàgina 1 de 1