Imatge il·lustrativa
Laura Conde
03/01/2020
Cervesa artesana, melmelada, oli, sobrassada, formatge o ratafia són productes típics de la nostra cultura | Recuperem un article on la Laura Conde fa una tria de set productes kilòmetre 0
El Cavatast se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia del 4 al 6 d'octubre
El Cavatast se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia del 4 al 6 d'octubre | Cavatast
24/09/2019
Sant Sadurní inicia el compte enrere de la mostra de caves de referència amb la primera Nit dels Màgnums
Imatge il·lustrativa
24/07/2019
La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya
La Fira ViBa arribarà a Manresa el cap de setmana del 8 i 9 de juny
La Fira ViBa arribarà a Manresa el cap de setmana del 8 i 9 de juny | Fira ViBa
30/05/2019
La Fira ViBa, el projecte Vi_suals i les Jornades Gastronòmiques inundaran de propostes atractives i de quilòmetre zero l'agenda comarcal
Tots els guanyadors del Concurs Lactium, Oriol Brugués a baix, girat mirant a la dreta.
Tots els guanyadors del Concurs Lactium, Oriol Brugués a baix, girat mirant a la dreta. | Twitter @prodeCAT
13/05/2019
El guardó del Concurs Lactium torna a caure a Osona per tercer any consecutiu
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
21/04/2019
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
20/11/2018
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
Torna el Cavatast
Torna el Cavatast | Ajuntametn de Sant Sadurní d'Anoia
05/10/2018
Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
21/09/2018
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges
Imatge de les ampolles de la Malvasia de Sitges | Aleix Ramírez
Ada Parellada
Ada Parellada | Adrià Costa
Pep Martí
11/03/2018
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
21/01/2018
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
23/11/2017
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
23/11/2017
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI | Jordi Uriach
Darío Albert
10/08/2017
La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans
Imatge il·lustrativa
04/07/2017
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
L'Hotel Villa Retiro, a Xerta, acollirà el concurs i la Nit dels Sommeliers.
L'Hotel Villa Retiro, a Xerta, acollirà el concurs i la Nit dels Sommeliers. | (via @ACSommeliers)
03/07/2017
El certamen tindrà lloc el dilluns 10 de juliol a l’hotel restaurant Villa Retiro de Xerta
El vi 'Cinc quarteres', fet al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
El vi 'Cinc quarteres', fet al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. | D. B.
26/05/2017
El propietari del restaurant Capritx, amb una estrella Michelin, considera que "falta compromís" amb els productes de proximitat i de la comarca
Imatge il·lustrativa
02/05/2017
L'organització calcula que l'assistència de públic fins aquest dilluns al migdia ha superat les 30.000 persones
Una paella d'oli amb patates
Una paella d'oli amb patates | Flickr
11/04/2017
Una sentència pionera sanciona amb 2.000 euros una parella d'avis
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats
Josep Roca, la seva mare i altres membres de la família després de ser nomenats | ACN
06/04/2017
L'establiment no recupera la corona perduda l'any passat | L'Eleven Madison Park de Nova York, medalla d'or del 2017 segons la revista "Restaurant"
Méndez de Vigo, menjant unes tapes.
Méndez de Vigo, menjant unes tapes. | Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Roger Tugas Vilardell | 2 comentaris
01/02/2017
Méndez de Vigo va defensar en campanya electoral que impulsaria la candidatura, però ara reconeix que el procés no és tan senzill per la llista d'espera existent | El ministre va assegurar que, si alguna cosa uneix els espanyols, aquesta són "les truites de patates, les croquetes, l'amanida russa i les patates braves"
Mapa: de les estrelles Michelin
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
28/11/2016
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
24/11/2016
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
Els restauradors participants han fet demostracions a l'Espai Gastronòmic del mercat durant el matí.
Els restauradors participants han fet demostracions a l'Espai Gastronòmic del mercat durant el matí. | ACN
03/11/2016
La Confraria de Pescadors preveu que les captures es mantindran en la mitjana "prou bona" dels últims anys, unes 40 tones de llagostí, i amb preus sobre els 20 euros per quilo a la llotja
Imatge il·lustrativa
15/09/2016
El nou vídeo promocional «Experiències enogastronòmiques», de quatre minuts i vint segons de durada, ha estat produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona
Volcanic és una nova ginebra, creada amb la base de la ratafia
Volcanic és una nova ginebra, creada amb la base de la ratafia | M. López / ACN
26/08/2016
Se n'han produït 6.000 ampolles que es distribuiran a botigues i restaurants d'arreu de Catalunya i també s'exportarà a Europa
Concert de Gemma Humet i Pau Figueras al Vinyasons 2016
Concert de Gemma Humet i Pau Figueras al Vinyasons 2016 | Vinyasons
11/08/2016
La proposta d’enoturisme cultural tindrà nous formats artístics de cara al 2017
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 2 comentaris
28/06/2016
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
27/05/2016
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?
Pàgina 1 de 2