David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas | Nació Digital
Aina Font Torra
07/04/2021
El bàrman ​David Navarro és un dels candidats a representar l'Estat en la competició de còctels més important del món
Imatge il·lustrativa
07/07/2017
Damià Mulà i Gimeno, Coordinador DEU Cocteleria i Mixologia del CETT-UB ens parla de cocteleria sense alcohol
Imatge il·lustrativa
28/04/2016
El Campus CETT-UB acull una master class en els primers estudis de cocteleria i mixologia | La sessió magistral, amb 150 assistents professionals i alumnat vinculat a la gastronomia, s’emmarca en el programa de la primera i única titulació en cocteleria amb rang universitari de l’Estat Espanyol
24/02/2016
L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar organitza demà dia 25 la final del 33è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, que premiarà originalitat, habilitat i sabor

 

Imatge il·lustrativa
05/12/2015
El bartender del restaurant Arola a l'Hotel Arts guanya el guardó de la 'Essence Century Còctels Competition' de Campari
Imatge il·lustrativa
06/11/2015
La primera edició del Curs ha cobert totes les places oferides | S’ha creat una aula tècnica amb estacions de cocteleria especialment dissenyades pel curs
Pàgina 1 de 1