Imatge il·lustrativa
04/10/2022
Aquesta iniciativa, originada fa més de 30 anys, manté la seva popularitat
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
27/09/2022
Amb gairebé 4 milions d’euros anuals de facturació i una plantilla de 19 treballadors, l'adquisició consolida la presència d’Argraf en aquesta important zona vinícola
El xef José Andrés ha estat l'encarregat del menú
El xef José Andrés ha estat l'encarregat del menú | Juvé & Camps Prime Brands
05/07/2022
El cava Juve & Camps ha estat un dels tres vins escollits pel sopar de gala
Cava rosat Vilarnau
Cava rosat Vilarnau | Quico Ortega
19/04/2022
Mundus Vini ha reconegut amb una Medalla d'Or la singularitat del cava ecològic Vilarnau Rosé Delicat
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Sergi Cortés
12/03/2022
Els cavistes mitjans i petits perden comandes als països en guerra, però es veuen poc afectats perquè els seus principals mercats són el català, la resta d'Europa i els EUA
Martín Ainsteín, del programa
Martín Ainsteín, del programa | ESPN
15/02/2022
“Diarios de Bicicleta”, un programa de la televisió esportiva ESPN, visita el celler Rovellats
Les bombolles no poden faltar l'última nit de l'any
Les bombolles no poden faltar l'última nit de l'any | Pixabay
29/12/2021
Us recomanem cinc Caves i un Corpinnat per per entrar bé al 2022
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
15/12/2021
Recuperem i actualitzem un article per explicar que es pot gaudir del cava sense entendre-hi... però segurament menys. Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
24/11/2021
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 10 escumosos de l'Estat, 8 d'ells catalans
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
22/09/2021
Cava de Guarda Superior, Comtats de Barcelona o elaborador integral seran conceptes que podrem veure escrits en les etiquetes
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
31/08/2021
Del 5 al 26 de setembre, els cellers del Penedès proposen activitats enoturístiques de qualitat vinculades a la verema
Imatge il·lustrativa
16/07/2021
Els caves ecològics de Vilarnau seran presents al mercat de música i gastronomia gurmet de Santa Cristina d'Aro entre el 15 de juliol i el 28 d'agost
Codorníu
Codorníu | Creative Commons
08/07/2021
459 passa a ser el seu cava més valuós i forma part de la col·lecció Ars Collecta
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
17/06/2020
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
24/05/2020
El Ramon Francàs tasta i recomana 16 escumosos amb DO Cava
Imatge il·lustrativa
Foto: Maria Rosa Ferré
Ramon Francàs | 1 comentari
07/04/2020
Unió de Pagesos diu que cal pagar un mínim de 50 cèntims pel quilo de raïm a la DO Cava | Joan Santó, responsable del sector de la Vinya i el Vi entén que a qui pagui per sota de l’any passat “li hauria de caure la cara de vergonya” | ​El sindicat remarca la urgència d’habilitar la verema en verd i una destil·lació de crisi amb finalitat sanitària per pal·liar la greu situació del sector vitivinícola
Port de Barcelona
Port de Barcelona | Pixabay
Ramon Francàs
17/03/2020
L’OeMv diu que les exportacions de Cava van caure un -7% en volum i un -12% en valor l’any passat, però la DO Cava afirma que aquestes dades no coincideixen amb les oficials
Imatge il·lustrativa
07/02/2020
Article d'opinió de Josep Puig, director general de Sumarroca
Ramon Francàs
24/01/2020
INTERVIEW WITH FRANÇOIS CHARTIER
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
24/01/2020
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
15/01/2020
El congrés promociona el prosecco italià com a tendència mentre l'escumós del país es limita a un tast de Codorníu i alguna referència
Imatge il·lustrativa
13/01/2020
Qui diu que el carbònic és només per festes? Us proposem 4 dels millors vins escumosos; dos Caves i dos Corpinnats entre 19 i 30 euros.
D’esquerra a dreta, el president de PimeCava, Pere Guilera, el president de la DO Cava, Javier Pagés, i el president del Institut del Cava, Damià Deàs.
D’esquerra a dreta, el president de PimeCava, Pere Guilera, el president de la DO Cava, Javier Pagés, i el president del Institut del Cava, Damià Deàs.
23/12/2019
El ple de la DO Cava ha aprovat per unanimitat un conjunt de mesures qualitatives a favor del consumidor que posen en valor la vinya, el seu origen, la sostenibilitat i les llargues criances
Imatge il·lustrativa
06/11/2019
L'Institut estrena nova imatge corporativa, nova web, nou logotip i el lema #WeAreCava
Javier Pagés, president de la DO Cava.
Javier Pagés, president de la DO Cava. | Consell Regulador del Cava
Ramon Francàs | 2 comentaris
25/10/2019
Tots els detalls sobre la nova zonificació i segmentació que impulsa el Consell Regulador | Es preveuen fins a 5 subzones a una Catalunya que podria quedar englobada sota el nom de Comtats de Barcelona | Es vol diferenciar, amb noms propis, entre els caves joves i els de més valor afegit
El Cavatast se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia del 4 al 6 d'octubre
El Cavatast se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia del 4 al 6 d'octubre | Cavatast
24/09/2019
Sant Sadurní inicia el compte enrere de la mostra de caves de referència amb la primera Nit dels Màgnums
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Alicia Andreu | 4 comentaris
22/08/2019
Recuperem un article de la filòloga Alicia Andreu amb un recull de vocabulari relacionat amb el món del vi amb l'ànim d’aclarir certs dubtes que ens poden sorgir quan parlem de varietats, d’elaboració, de criança del vi o de tast.
Quico Ortega
Quico Ortega
18/06/2019
El descens en les vendes del nadal del 2017 va generar un estoc que ha condicionat el 2018 | Al mercat interior, però, les expedicions van ser de 79,3 milions d’ampolles, enfront dels 90,2 milions del 2017 | La producció de Cava Gran Reserva o superior puja un 20,3% | Lituània (+85%), Polònia (+45%) o Rússia (+28%), els mercats que més creixen
Imatge il·lustrativa
06/06/2019
La Cavacursa de Caves Giró Ribot arriba a la cinquena edició amb èxit de participació amb més de 360 participants
Pàgina 1 de 5