Imatge il·lustrativa
21/11/2019
El grup Tomàs Cusiné -Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles i Cara Nord-, ha anunciat una inversió d'un milió d’euros fins el 2021 amb sostenibilitat, medi ambient i enoturisme | El grup té un total de 150 hectàrees, totes ecològiques
Imatge il·lustrativa
12/04/2019
Després de completar l’aposta 100% ecològica a les seves vinyes, el celler Tomàs Cusiné va ara més enllà amb la biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
13/03/2019
Joan Nebot ens recomana el Vilosell 2016 | L'acompanyant ideal per ennoblir i gaudir de la carn a la brasa
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
15/01/2019
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
01/01/2019
Un vi equilibrat i elegant que val realment els 23 euros que costa
Imatge il·lustrativa
19/12/2018
Tomàs Cusiné pren el relleu del Sr. Xavier Farré a la presidència
Imatge il·lustrativa
10/10/2018
Aquest vi és fruit d’un projecte de viticultura de recuperació de la varietat
Pla general de la vinya de garnatxa
Pla general de la vinya de garnatxa | ACN
14/05/2017
El celler lleidatà endegat per Tomàs Cusiné commemora enguany els seus 20 anys d'història
Imatge il·lustrativa
29/09/2016
Modernitzar els vins aportant-los frescor, acidesa i varietats autòctones, els principals objectius de la nova etapa | Tomàs Cusiné acull aquest projecte amb l’objectiu de convertir Castell del Remei en un celler pioner i un destí enoturístic únic.
Pàgina 1 de 1