Ambient en una terrassa del barri del Raval de Barcelona
Ambient en una terrassa del barri del Raval de Barcelona | Helena Margarit
Sara González
14/12/2020
Des del 16 d'octubre, ciutadans i els cossos policials han interposat 780 denúncies, tot i que el gremi de l'hostaleria sosté que són "minoritaris" els locals que infringeixen la normativa
El cap de cuina de Cal Carter de Mura prepara els cigrons, un dels plats típics del restaurant
El cap de cuina de Cal Carter de Mura prepara els cigrons, un dels plats típics del restaurant | ACN
19/11/2020
La Covid-19 fa que el sector hagi d'innovar per poder encarar la campanya
Jodi Cruz, al restaurant Angle
Jodi Cruz, al restaurant Angle | ACN
21/11/2019
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
Imatge il·lustrativa
25/01/2019
El 40% dels restaurants de gamma alta de Barcelona ja ofereixen vins de la DO Empordà a la seves cartes, segons un estudi encarregat pel Consell Regulador de la denominació empordanesa
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Adrian Valeriano, Vicepresident de Vendes i Serveis Globals d'OpenTable
Sergi Cortés
31/10/2018
OpenTable ha presenta el seu estudi 'Radiografia del comensal català en l'era digital', amb una mostra de més de 1000 enquestats | El 48% de reserves es fan els dissabtes, i el 22% els divendres | El 40% dels millenials escullen restaurant per les ressenyes que troben a Internet
Imatge il·lustrativa
02/03/2017
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
24/11/2016
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
Imatge il·lustrativa
14/11/2016
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Imatge il·lustrativa
Marc Serrano Òssul
05/09/2016
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu
11/07/2016
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
27/05/2016
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?
Imatge il·lustrativa
24/05/2016
Un restaurant de marisc de la Xina opta per tenir les cambreres en biquini com a estratègia de negoci | Argumenten que aquesta estratègia ha demostrat tenir èxit una vegada i una altra
Imatge il·lustrativa
19/05/2016
Fins el 15 de juny es podrà descobrir la millor gastronomia menorquina amb vins de Raimat a 37 restaurants de l'illa, a un preu molt especial
Imatge il·lustrativa
10/03/2016
El restaurant Nectari* de Barcelona acull des d'avui les jornades gastronòmiques sobre la cabra hispànica salvatge
02/02/2016
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
Nandu Jubany, a Can Jubany, a Calldetenes
Nandu Jubany, a Can Jubany, a Calldetenes | Foto: Nandu Jubany
18/12/2015
Després d'augmentar un 2% el 2014, el valor del mercat de restaurants creixerà al voltant del 3% al tancament de 2015 | Els vint primers grups de restauració reuneixen de forma conjunta una quota de mercat del 11%, mentre que el total de cadenes de restaurants arriba al 30%, cinc punts més que el 2010, reflectint l'avanç de la concentració sectorial
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
26/11/2015
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la | ACN
26/11/2015
Es tracta dels barcelonins Disfrutar i Hoja Santa, l'empordanès Empòrium i el Tresmacarrons del Masnou | El selecte grup dels "triestrellats" es manté immòbil
Imatge il·lustrativa
Les Grands Buffets
16/11/2015
Per Marc Serrano Òssul
Imatge il·lustrativa
03/11/2015
El restaurant està situat dins el Casino Barelona | El Magnum posseeix la cava més gran de la ciutat pel que fa a aquest format d'ampolla
Imatge il·lustrativa
22/09/2015
El guardó es va entregar en el marc de la 35a Mostra de Vins i Caves organitzada per l’INCAVI i com a colofó d’una setmana de visites a bodegues de tota Catalunya.
21/01/2015
Capsa de sorpreses | Per Marc Serrano Òssul
27/11/2014
Per Marc Serrano Òssul
08/07/2014
Per Marc Serrano Òssul
Pàgina 1 de 1