Imatge il·lustrativa
21/10/2019
En un tast a cegues, i amb un panell de tastadors experts dirigits per el prestigiós crític Tim Atkin MW, es trien els millors vins que es venen al Regne Unit

 
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit | 1 comentari
09/09/2019
L'Àngel Garcia Petit tasta el vi blanc Finca La Garriga, de Perelada | "És un vi fàcil de beure, que a la boca es nota corpulent, untuós, de moderada acidesa i amb un postgust persistent que la criança en bóta ajuda a allargar..."
Imatge il·lustrativa
02/04/2019
150 referències de grans marques mundials i gairebé 1000 professionals es donen cita al recinte modernista de Sant Pau | Perelada presenta el vi blanc EX EX 13 | Els vins dels cellers del grup, Chivite, Gran Feudo i Viña Salceda, l'altra novetat d’aquesta edició
Imatge il·lustrativa
10/10/2018
El concurs internacional de vins més gran d'Amèrica del Nord ha premiat Perelada amb dos ors | Creat el 1983, aquest concurs se celebra a la ciutat de Quebec | Amb un consum d'aproximadament 5 milions d'hectolitres de vi per any, el Canadà és un important importador (4,2 milions d'hectolitres el 2016)
Imatge il·lustrativa
25/04/2018
La caixa conté 3 ampolles | El sorteig finalitzarà el 30 d'abril
Imatge il·lustrativa
22/01/2018
L'empordanesa és la única denominació catalana que ha estat seleccionada per rebre aquest prestigiós guardó
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
02/11/2017
La Garnatxa de l'Empordà és un del vins de licor més significatius que s'elaboren a Catalunya | Són vins emparats per la DO Empordà i sotmesos a un reglament d'elaboració que especifica que han d'estar elaborats amb un mínim del 90% de raïms de garnatxa i que han de ser fortificats.
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
04/09/2017
Tastem l'Aires de Garbet, un vi de finca de Perelada fet amb garnatxa 100% del Cap de Creus | Un vi que es caracteritza per la influència que rep del mar mediterrani i uns sòls pissarrosos.
Maqueta del nou celler de Perelada
Maqueta del nou celler de Perelada
19/06/2017
La família Suqué-Mateu invertirà 30 milions d’euros en un nou celler que persegueix l’excel·lència del vi | Els arquitectes de RCR, premiats amb el prestigiós Pritzker, han concebut un edifici singular, totalment integrat en l’entorn i pioner a Europa en termes de sostenibilitat | Les obres, que començaran quest mes de juny, finalitzaran el 2019.
Imatge il·lustrativa
11/11/2016
Tastem el Finca Espolla 2011, un vi de sirà, cabernet i garnatxa, amb un marcat caràcter mediterrani
Imatge il·lustrativa
20/10/2016
​Finca Garbet 2009 de Perelada, un vi excepcional segons la Guía Peñín 2017
Imatge il·lustrativa
25/07/2016
El vi de Perelada Finca Malaveïna 2012 ha estat seleccionat com a un dels nou millors vins participants a la darrera edició del concurs Sélections Mondiales des Vins Canada.
D’esquerra a dreta: Evelyn Israel, responsable de vins Espanyols a Gilbert & Gaillard; François Gilbert; Delfí Sanahuja, enòleg en cap de Perelada; Eugeni Llos, director de marketing de Perelada; i Salvador Puig, director general de l’Incavi.
D’esquerra a dreta: Evelyn Israel, responsable de vins Espanyols a Gilbert & Gaillard; François Gilbert; Delfí Sanahuja, enòleg en cap de Perelada; Eugeni Llos, director de marketing de Perelada; i Salvador Puig, director general de l’Incavi.
28/04/2016
L’anyada 2007 de Finca Garbet, el vi d’alta gamma de Perelada, es confirma com a una de les millors de la seva exitosa història.
Imatge il·lustrativa
01/03/2016
El vi, amb varietats autòctones empordaneses, és sense sulfits, vinificat a partir dels llevats autòctons i elaborat sense cap addició de productes enològics, sense clarificat ni filtrat
Pàgina 1 de 1