Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Les compres prèvies als àpats nadalencs fan que les peces de menjar més sol·licitades en aquestes dates augmentin radicalment de preu als mercats i botigues
Coincidint amb el 75è aniversari de la verema del primer escumós de la marca, Nadal treu al mercat un Magnum de 20 anys de criança | Nadal posa en marxa una intensa política comercial amb la intenció de posicionar la marca segons els millors estàndards de qualitat
Cava Nadal Salvatge al saló de superiots més important del món que se celebra a Mònaco | El celler tindrà presència a la fira gràcies a un acord de col·laboració amb Varador 2000, l’única empresa nàutica catalana que hi participa | Tots els visitants de l’estand de l’empresa tindran l’ocasió de tastar el cava
50 joves, d'entre 20 i 40 anys, i que els agradi el vi, integraran un comitè de tast que ajudarà a elaborar el primer cava amb Xarel·lo vermell del celler | El comitè de tast estudiarà l’evolució dels escumosos elaborats a partir de tres microvinificacions de la verema 2016
Deu treballadors de Mas Albornà han participat en la verema d’una vinya de Macabeu que es destina exclusivament a l’elaboració del vi dolç Nadal 1510 al qual s’hi ha vinculat un projecte social.
Les tres peces guanyadores s’incorporaran al fons d’art del celler i la resta participaran a la subhasta que enguany dirigirà l’actor gelidenc Biel Duran
El nou cava en format magnum es va presentar en societat amb un tast-maridatge amb maduixes ecològiques del Maresme acabades de collir | La dotzena edició de Tastos i Maridatges va reunir 600 persones
El nou cava, que sortirà al mercat pel setembre, vol transmetre els principis i la personalitat del fundador i el compromís de les noves generacions amb aquests valors
Des dels seus orígens el celler de Torrelavit ha aplicat tècniques de cultiu que tinguessin cura de l’entorn i primessin el respecte pel medi ambient i la salut
La nutricionista afincada als EUA Carla Zapalana introdueix un grup de trenta persones en les virtuts de les fruites i verdures crues en un taller sobre els sucs verds
L'espot d'aquest any el protagonitzarà l'equip espanyol de gimnàstica rítmica | Dirigit per Kike Maíllo, es gravarà a Barcelona i serà un "cant a l'esforç i a perseguir un somni"