El número de cada ampolla constitueix la imatge de l'etiqueta i la converteix, així, en una peça única
El número de cada ampolla constitueix la imatge de l'etiqueta i la converteix, així, en una peça única
31/08/2022
La nova anyada d'aquest projecte de vins experimentals és un monovarietal de Cartoixà ecològic de fermentació espontània amb llevats salvatges
Imatge il·lustrativa
31/05/2022
Del 6 al 10 de juny, una desena de joves europeus treballaran i es formaran als cellers de L’Olivera a Vallbona de les Monges (l’Urgell) i a Barcelona
Imatge il·lustrativa
04/03/2022
"Únic" és el nou projecte de vi experimental que canvia cada anyada
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes Lozano
22/04/2020
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
12/12/2019
La tercera edició del cicle Vi en Viu apropa la música al celler amb tres concerts de petit format
Imatge il·lustrativa
21/04/2019
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Imatge il·lustrativa
15/03/2019
La Vinoteca de Can Calopa serà un espai de degustació dels vins del celler de Vallbona de les Monges | A part dels vins blancs, dolços i caves, es podran tastar també els vins negres que el celler elabora a la Masia de Can Calopa, els vins negres de Barcelona
Imatge il·lustrativa
03/07/2017
Tossudes és el nou vi negre de L’Olivera, un univers viscut i pensat per persones valentes, amb caràcter i tossudes.
Pàgina 1 de 1