Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Us proposem un petit tast del millor Empordà vinícola. Respecte màxim per la terra, vinya vella i varietats tradicionals que ens ofereixen vins creatius i diversos.
Vinya empordanesa vista des de l'aire | Aniol Resclosa - DO Empordà
El Boletín Oficial del Estado acaba de publicar una resolució que autoritza els cellers empordanesos a usar aquesta històrica varietat de l’Empordà | La DO Empordà es converteix així en la primera de Catalunya i també de l'Estat en utilitzar aquesta varietat
El potencial d'aquesta "varietat callada" de raïm s'evidencia en un tast a Barcelona amb el sommelier Josep 'Pitu' Roca i el compromís d'una trentena de cellers per impulsar-la
Uns 500 professionals que van poder tastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants va presentar en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana.
La DO Empordà organitza un cicle de tastos de vins a monestirs empordanesos per descobrir el seu passat vinícola | Tots els caps de setmana del mes de novembre es programa la visita a un antic monestir empordanès que inclou un tast dels vins produïts en el seu antic domini
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha autoritzat l’ús d’aquesta singular varietat de l’Empordà | L’Empordà compta amb 19 hectàrees de caranya blanca, principalment a la zona propera al Coll de Banyuls
El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal | Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol
La DO Empordà ha tancat un any rècord amb gairebé 6 milions d’ampolles venudes i Arrels del Vi, la fira de referència de la DO Empordà, ho celebrà amb 28 cellers a St. Martí d’Empúries i 24 cellers a Barcelona.
El 40% dels restaurants de gamma alta de Barcelona ja ofereixen vins de la DO Empordà a la seves cartes, segons un estudi encarregat pel Consell Regulador de la denominació empordanesa
S’atorgarà un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà de caràcter històric, arquitectònic, etnològic, ambiental, turístic o econòmic
Els viticultors empordanesos han collit un total de 9,7 milions de quilos de raïm que ha entrat als cellers en un estat sanitari excel·lent | Les abundants pluges de la primavera, la bona climatologia de l’estiu i la manca de fenòmens meteorològics o sanitaris negatius han propiciat una producció abundant i de qualitat
Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural, serà la pregonera | El celler Mas Vida i la plaça Major de Cistella seran els escenaris
El Museu d’Història de Catalunya i el Pg. de Joan de Borbó seran els escenaris d’una Festa de la DO Empordà per apropar el món vitivinícola empordanès als barcelonins
Durant els tres dies i en horari de tarda, una dotzena de cellers empordanesos i una quinzena de restaurants de la plaça oferiran vins i degustacions culinàries | Del 30 de maig i fins el 2 de juny, també tindran lloc una dotzena de tastos en espais emblemàtics de la ciutat, amb la incorporació enguany dels Banys Àrabs