Imatge il·lustrativa
07/05/2020
La iniciativa forma part de les mesures impulsades pel Consell Regulador per reactivar les vendes que s'han aturat a causa de la COVID-19
Foto: Xènia Gasull
Foto: Xènia Gasull
02/03/2020
El Boletín Oficial del Estado acaba de publicar una resolució que autoritza els cellers empordanesos a usar aquesta històrica varietat de l’Empordà | La DO Empordà es converteix així en la primera de Catalunya i també de l'Estat en utilitzar aquesta varietat
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
11/11/2019
El potencial d'aquesta "varietat callada" de raïm s'evidencia en un tast a Barcelona amb el sommelier Josep 'Pitu' Roca i el compromís d'una trentena de cellers per impulsar-la
Imatge il·lustrativa
30/10/2019
Uns 500 professionals que van poder tastar les gairebé 200 referències que els 25 cellers participants va presentar en aquesta Mostra Universal dels Millors Vins de Tramuntana.
Imatge il·lustrativa
22/10/2019
​La DO Empordà organitza un cicle de tastos de vins a monestirs empordanesos per descobrir el seu passat vinícola | Tots els caps de setmana del mes de novembre es programa la visita a un antic monestir empordanès que inclou un tast dels vins produïts en el seu antic domini
Imatge il·lustrativa
15/10/2019
El celler Mas Llunes presenta el nou vi Emporion al jaciment arqueològic d’Empúries
Imatge il·lustrativa
14/10/2019
25 cellers participaran en el showroom juntament amb La Cuina de l'Empordanet i La Cuina del Vent
Imatge il·lustrativa
03/10/2019
L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns 28 d’octubre a l’espai Flowers by Bornay
Carme Casacuberta amb la seva filla, Carlota Pena
Carme Casacuberta amb la seva filla, Carlota Pena
03/10/2019
Les carinyenes de Vinyes d'Olivardots obtenen el més alt reconeixement mundial | 11 vins del celler obtenen entre 95 i 91 punts Parker
Caranyana blanca de Garriguella
Caranyana blanca de Garriguella | Xènia Gasull
06/08/2019
El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha autoritzat l’ús d’aquesta singular varietat de l’Empordà | L’Empordà compta amb 19 hectàrees de caranya blanca, principalment a la zona propera al Coll de Banyuls
Vinyes dels Aspres
Vinyes dels Aspres | Arxiu imatges PTCBG
Àngel Garcia Petit
20/07/2019
Àngel Garcia Petit és enòleg i soci de l'empresa Viemocions, una agència de viatges especialitzada en turisme del vi
Imatge il·lustrativa
15/07/2019
El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal | Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol
Imatge il·lustrativa
03/06/2019
Arrels del Vi, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Martí d’Empúries i el 15 de juny a Barcelona, premia els millors vins de l’Empordà
Arrels del vi
Arrels del vi | Gilbert Bages
Jordi Bes
27/05/2019
L'única DO vinícola gironina s'alia amb els restauradors del territori perquè les seves elaboracions despertin l'interès de la capital catalana
Imatge il·lustrativa
22/05/2019
La DO Empordà ha tancat un any rècord amb gairebé 6 milions d’ampolles venudes i Arrels del Vi, la fira de referència de la DO Empordà, ho celebrà amb 28 cellers a St. Martí d’Empúries i 24 cellers a Barcelona.
Imatge il·lustrativa
25/01/2019
El 40% dels restaurants de gamma alta de Barcelona ja ofereixen vins de la DO Empordà a la seves cartes, segons un estudi encarregat pel Consell Regulador de la denominació empordanesa
Imatge il·lustrativa
27/11/2018
S’atorgarà un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà de caràcter històric, arquitectònic, etnològic, ambiental, turístic o econòmic
Imatge il·lustrativa
20/11/2018
Els viticultors empordanesos han collit un total de 9,7 milions de quilos de raïm que ha entrat als cellers en un estat sanitari excel·lent | Les abundants pluges de la primavera, la bona climatologia de l’estiu i la manca de fenòmens meteorològics o sanitaris negatius han propiciat una producció abundant i de qualitat
Imatge il·lustrativa
06/09/2018
Ha concedit els guardons Bacus Emporità al consistori i el Lledoner d'Or a l'empresa de Palafrugell per la seva decidida aposta pels vins de l'Empordà
Imatge il·lustrativa
20/08/2018
Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural, serà la pregonera | El celler Mas Vida i la plaça Major de Cistella seran els escenaris
Imatge il·lustrativa
09/07/2018
Una desena de cellers empordanesos participen en aquesta popular activitat
Imatge il·lustrativa
12/06/2018
Una experiència entorn del món del vi, la gastronomia, l’artesania i la música
Imatge il·lustrativa
29/05/2018
El Museu d’Història de Catalunya i el Pg. de Joan de Borbó seran els escenaris d’una Festa de la DO Empordà per apropar el món vitivinícola empordanès als barcelonins
Imatge il·lustrativa
15/05/2018
Durant els tres dies i en horari de tarda, una dotzena de cellers empordanesos i una quinzena de restaurants de la plaça oferiran vins i degustacions culinàries | Del 30 de maig i fins el 2 de juny, també tindran lloc una dotzena de tastos en espais emblemàtics de la ciutat, amb la incorporació enguany dels Banys Àrabs
Imatge il·lustrativa
10/05/2018
Arrels del Vi és la fira de referència de la DO Empordà. El seu secret: un format professional obert a tothom, que inclou la degustació oberta en copa Riedel de més de 100 referències de vins de la DO Empordà
09/05/2018
El primer maridatge entre cellers de l'Empordà i els cotxes d'època tindrà lloc el diumenge 27 de maig amb una ruta que partirà de Vilamaniscle i finalitzarà a Peralada
Imatge il·lustrativa
16/04/2018
La iniciativa forma part de l’acord de col·laboració impulsat per l’Associació de Càmpings de Girona, el Consell Regulador de la DO Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Imatge il·lustrativa
14/04/2018
La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana' amb els sommeiliers, Anna Vicens, i Josep Roca
Imatge il·lustrativa
Institut Català del Suro
16/03/2018
L’Institut Català del Suro i la DO Empordà impulsen conjuntament la marca ‘Taps de finca’, que permetrà reconèixer aquests taps de proximitat
Imatge il·lustrativa
09/02/2018
L'articulista de la prestigiosa revista Decanter i Master of Wine ha visitat aquesta setmana per primer cop la denominació empordanesa i s'ha mostrat meravellat
Pàgina 1 de 3