Imatge il·lustrativa
11/06/2020
El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha anunciat avui un pla de xoc que mobilitzarà 5,3 milions d’euros en ajuts per als viticultors, els cellers i les DO víniques.
Imatge il·lustrativa
08/06/2020
“Ara vindrà el moment de donar suport als nostres productors, de fer país, de fer territori i de consumir vins catalans”, Xavier Bassa | “El vi ajuda a apropar la gent i a compartir moments que poden canviar les nostres vides” Ludovic Darblade, Humanvins i Bar Salvatge
Josep Anton Llaquet, de Cellers Unió
Josep Anton Llaquet, de Cellers Unió
05/06/2020
Reproduïm íntegrament un reportatge de l'Associació Catalana d'Enòlegs
Imatge il·lustrativa
03/06/2020
Des del mes de juliol i durant un any, Vilarnau oferirà visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
12/05/2020
L'Agència Catalana de Turisme considera que és el moment d'establir aliances i oferir propostes al visitant local que vagin més enllà de la simple escapada | Fa un seguiment setmanal de les intencions de viatjar i detecta l'interès dels catalans per fer-ho al territori
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
08/05/2020
Artcava recorre a Verkami per a crear un Wine & Cava Bar i una sala de tast al Penedès, dins de dos contenidors marítims
Imatge il·lustrativa
Foto: Unsplash
Jordi Bes
06/05/2020
Científics, la Generalitat i múltiples agents del sector vinícola avisen que aquesta beguda no protegeix davant del virus, refutant així el plantejament d'una entitat d'enòlegs que està posada en qüestió | Salut afirma que cal esperar per saber del cert si s'ha incrementat la ingesta d'alcohol durant la quarantena i difon recomanacions per evitar el descontrol en el consum
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Instagram, Youtube, Facebook, Twitter... Totes les xarxes serveixen perquè els grans xefs socialitzin les seves receptes
Laura Conde
24/04/2020
Idees per ampliar els receptaris de la mà dels millors xefs del moment.
Les vinyes de Castell d'Encús, amb Talarn i Tremp al fons.
Les vinyes de Castell d'Encús, amb Talarn i Tremp al fons. | Castell d'Encús
Ramon Francàs
21/04/2020
El 96% dels cellers diuen que la crisi pel Covid-19 els afecta "bastant", "greument" o "molt greument" | El 80% dels cellers han experimentat problemes amb les exportacions per la paralització de les comandes | El 85% dels cellers continuen portant a terme la seva activitat productiva | Preocupació per la verema, ja que el fort descens de vendes afectarà la demanda de raïm i vi
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Sole G Insua
20/04/2020
La predisposició a la compra online, com molt s’especula, sembla que sí que ha arribat per quedar-se.
El consum de producte de proximitat ha de ser prioritari
El consum de producte de proximitat ha de ser prioritari | Pexels
Jordi Alcover
09/04/2020
"Com mola anar al camp o a la costa a passar el dia des de la ciutat... Mola molt, oi? Però llavors tothom vol que tot estigui com un jardí" | Article d'opinió de Jordi Alcover de La Guia de Vins de Catalunya
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
09/04/2020
Reproduïm íntegrament el comunicat del director general de l'INCAVI, Salvador Puig, sobre la tasca de l'INCAVI davant de la pandèmia
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
06/04/2020
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Pàgina 1 de 1