Amanides d'estiu
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
La cuinera i sommelier Cristina Fernandez ens proposa un plat fresc per un vi fresc | Una recepta fàcil d'un tàrtar de salmó amb el vi “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors
Pàgina 1 de 1
Imatge il·lustrativa
Cellers Domenys incorpora al seu catàleg de producte els primers vins ecològics, Ànima Nua Cor Viu, emparats per la DO Conca de Barberà
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre, se celebrarà en un nou format amb 4 espais, tastos amb aforaments limitats a 80 persones i una trentena d'elaboradors de cava.