amanida
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Un vi blanc amb criança de l'Olivera que combinarà a la perfecció amb el formatge i els tomàquets al forn
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés ens proposa un "maridatge cromàtic"
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre jove de la DO Catalunya elaborat amb Merlot, per fer una recepta de tiramisú expres amb te matxa
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc amb criança de Chardonnay de la DO Catalunya, per fer una recepta de gnocchi casolans als 4 formatges
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc amb criança de la Garnatxa Blanca de la DO Catalunya, per fer una recepta de pasta amb una bisque de gamba vermella
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
recepta panellets
Imatge il·lustrativa
Foto: Cristina Fernández
Cristina Fernandez
Per Tots Sants... panellets, castanyes, torrons i refranys | Us proposem una recepta de cuina indispensable aquests dies: la recepta de panellets | La maridarem amb una malvasia, un moscatell o un vi ranci sec
Salmó a la planxa
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi blanc de xarel·lo amb criança per elaborar una recepta de salmó a la planxa amb carabassa i cresta de bròquil
Recepta magret d'anec
Imatge il·lustrativa
El cicle comptarà en total amb 7 peces que s’aniran publicant cada setmana per mostrar-nos quins tipus de vins i varietats combinen millor amb quines receptes
Amanides d'estiu
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
La cuinera i sommelier Cristina Fernandez ens proposa un plat fresc per un vi fresc | Una recepta fàcil d'un tàrtar de salmó amb el vi “Les Vistes” del celler Esteve i Gibert Viticultors
Pàgina 1 de 1
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat