Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
La DO Penedès participa, per primer cop amb estand propi, a la fira vinícola de més prestigi internacional, que se celebra del 15 al 17 de maig a Düsseldorf
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant Prodeca, organitza la participació d'un centenar d'empreses i 4 associacions al certamen que tindrà lloc del 15 al 17 de maig a Düsseldorf
La Fira se celebrarà el cap de setmana del 29, 30 d’abril i 1 de maig a Falset, i al llarg de tot el mes de maig als cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat
La Barcelona Wine Week ha sigut l'escenari del concurs ‘Barcelona Rosé International Bubbles Awards‘ i el guanyador ha sigut l'Elisenda 2017 del celler Loxarel
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week | BWW
A falta d'un mes per a la segona edició de la Barcelona Wine Week, el seu president reivindica que la fira s'està consolidant com "la referència del vi espanyol de qualitat"
Els pròxims dies 6 i 7 de febrer se celebrarà el Saló a la Nau Bostik del barri de La Sagrera a Barcelona, organitzat per l'Associació de Productors de Vins Naturals (PVN).
Imatge d'una anterior edició de ProWein | ProWein Düsseldorf
Prowein Dusseldorf canvia les dates del certàmen i progama la fira els mateixos dies que la London Wine Fair, que ha emès un comunicat titllant el canvi "d'atac frontal".
La segona edició del certamen, prevista inicialment del 7 al 9 de febrer del 2022, tindrà lloc a la primavera, al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona
Els visitants podran gaudir d'una selecció de showcookings en directe, tallers i tastos dirigits, d'un mercat nadalenc amb productes gastronòmics i artesanals, d'una zona gastro bar, visites al celler i música en viu
Imatge de la primera edició de la BWW | Barcelona Wine Week
La Setmana de la Malvasia, que se celebra entre el 10 i el 28 de novembre, ha donat el tret de sortida amb un tast inaugural d’onze vins de malvasia de Sitges
La festa de l'Embutada a Tarragona | Gabriella Nonino
L’associació cultural Santa Teca recupera la memòria i la cultura vitivinícola de Tarragona amb la festa de l’Embutada per celebrar l’arribada del vi novell
Gastronomic Forum
El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit el saló. | Gastronomic Forum
Els cellers es prenen el primer gran saló postpandèmia com un suport a l'anhelada reactivació del sector i hi afloren les diferències sobre com fer el vi més sostenible
El saló se celebra del 18 al 20 d'octubre i per primer cop incorpora un Showroom amb més de 60 cellers que suposa el llançament de la marca "Catalunya, on el vi és cultura"
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava
Torres, Pinord, Raventos Rossell, Vallformosa, Cavas Hill, Albet i Noya i Miquel Pons guanyen les medalles d'or en una edició amb récord de mostres presentades
Imatge comercial de la històrica Pokin's | Todocolección