Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
L’artista visual Xavier Vaqué treballa en un projecte fotogràfic artesanal amb Clos Mogador per narrar els vins des d’un punt de vista sensitiu i emotiu
“Una tassa de te és més que una invitació a l’univers de sabors i aromes. És un petit luxe, benestar, cultura, una emoció sensitiva i estètica que es comparteix”
Blanca Muntadas reuneix gent i el paisatge | Bernat Fuertes
Enguany, el Celler Modernista, una de les obres més emblemàtiques de la ciutat, celebra el centenari de la seva creació, concebut per elaborar el vi conjuntament entre els viticultors locals
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca. | Grup Patrimoni Històric de l'Arquitectura del Vi de Vilafranca
Els diversos destins d'un barri vinícola, una casa senyorial i un celler modernista fan témer que la seva preservació es vegi compromesa, almenys tal com se'ls coneix ara | Historiadors i arquitectes fan un toc d'atenció a Vilafranca del Penedès per no malmetre el conjunt de les naus del carrer del Comerç, nascudes el segle XIX amb el ferrocarril per comerciar amb el vi
La venda de vins d'entre 3 i 7 euros és la que més creix en el súper, segons es destaca durant la jornada tècnica 2020 de la DO Terra Alta | La pandèmia revoluciona l'enoturisme, on prenen més protagonisme les experiències personalitzades, el tast i el paisatge
La propagació d'aquesta espècie s'ha convertit en un autèntic maldecap a la vinya, sobretot quan els gotims estan a punt de collir-se | Els pagesos ja han detectat quines varietats de raïm prefereix aquest porc, que se'l pot mantenir a ratlla amb tanques robustes
El Sumoll negre només suposa, encara, unes vendes de 39.514 ampolles a la DO Penedès | El Consell Regulador reconeix que “és una varietat una mica oblidada que viu una certa tendència a la recuperació”
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Les construccions de pedra seca es fan apilant pedres de l'entorn proper sense necessitat d'utilitzar altres materials de construcció per cohesionar, com la calç o el guix | A Catalunya hi ha gairebé 19.000 construccions de pedra seca, un autèntic patrimoni cultural i pasatgístic
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
Vins recomanats
D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí
20 cooperatives associades i 6 denominacions d'origen agrupa el centre logístic de Vilallonga del Camp, a Tarragona | Un gran treball tant a la vinya com al celler permet a la cooperativa elaborar vins de molta qualitat que comercialitza tant a Catalunya com al mercat exterior
Uns mesos després del nostre primer periple barceloní cercant bars de qualitat, tornem a sortir al carrer buscant nous establiments amb una bona oferta de vins a copes.
Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món | Us proposem una visita virtual per les seves creacions
Es tracta d'una plataforma global i interactiva que s'ha convertit en la botiga més gran del Grup Freixenet | El Club Cuvée ofereix totes les referències dels cellers que el grup té repartits pel món
Restaurant del Grup Peralada amb cuina de fusió andina-nikkei | Els cebiches i els makis es combinen a la perfecció en una cuina de producte, original i sorprenent