reportatge
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu
Les construccions de pedra seca es fan apilant pedres de l'entorn proper sense necessitat d'utilitzar altres materials de construcció per cohesionar, com la calç o el guix | A Catalunya hi ha gairebé 19.000 construccions de pedra seca, un autèntic patrimoni cultural i pasatgístic
Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
Vins recomanats
D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí
D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí
6 dels millors sommeliers de Catalunya ens recomanen 6 vins amb DO Penedès i ens expliquen amb una frase el perquè de la seva elecció
Restaurants
Imatge il·lustrativa
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
cellers
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
20 cooperatives associades i 6 denominacions d'origen agrupa el centre logístic de Vilallonga del Camp, a Tarragona | Un gran treball tant a la vinya com al celler permet a la cooperativa elaborar vins de molta qualitat que comercialitza tant a Catalunya com al mercat exterior
vi i gastronomia
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
Bars de vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 1 comentari
Uns mesos després del nostre primer periple barceloní cercant bars de qualitat, tornem a sortir al carrer buscant nous establiments amb una bona oferta de vins a copes.
ART I SURO
The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores | Foto: artofcork.com
The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores | Foto: artofcork.com
Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món | Us proposem una visita virtual per les seves creacions
REPORTATGE
Celler Morlanda, Priorat
Celler Morlanda, Priorat
Es tracta d'una plataforma global i interactiva que s'ha convertit en la botiga més gran del Grup Freixenet | El Club Cuvée ofereix totes les referències dels cellers que el grup té repartits pel món
RESTAURANTS
Imatge il·lustrativa
Restaurant del Grup Peralada amb cuina de fusió andina-nikkei | Els cebiches i els makis es combinen a la perfecció en una cuina de producte, original i sorprenent
REPORTATGE
Vinyes de Vendrell Olivella a Les Cabanyes | Cupatges
Vinyes de Vendrell Olivella a Les Cabanyes | Cupatges
L'empresa Mas Gomà 1724 elabora els caves Vendrell Olivella des del 2009 | Els caves aposten clarament per les varietats autòctones i l'ecologia
RESTAURANTS
Imatge il·lustrativa
El restaurant està situat dins el Casino Barelona | El Magnum posseeix la cava més gran de la ciutat pel que fa a aquest format d'ampolla
Bars de vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Reportatge
Imatge il·lustrativa
Els beneficis d'aquest macabeu 100% aniran íntegrament a la fundació "Vi per Vida" per la investigació de la metàstasi del càncer.

 
Aula Cupatges
Imatge il·lustrativa
Tastem 9 vins fets amb sumoll | Una varietat autòctona que s'utilitza per blancs, rosats, negres i escumosos

Amb introducció d'Àngel Garcia petit, enòleg i farmacèutic 
Tastem vins negres de la do Conca de Barberà fets amb la varietat trepat. Vins originals, especiats, herbacis però també afruitats. Reunits a l'escola CETT, tasten; Àngel Garcia Petit, Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz
Ens reunim al Cett per tastar 7 vins poc coneguts però molt interessants de la DO Montsant. Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz comparteixen amb nosaltres aquest tast dels "Altres Montsants"
Pàgina 1 de 1
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral