Vins recomanats
D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí
D'esquerra a dreta: Audrey Doré, Josep Pelegrín, Ferran Centelles, Ferran Casellas, Anna Vicens i Rafel Sabadí
01/01/1970
6 dels millors sommeliers de Catalunya ens recomanen 6 vins amb DO Penedès i ens expliquen amb una frase el perquè de la seva elecció
Restaurants
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
cellers
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
20 cooperatives associades i 6 denominacions d'origen agrupa el centre logístic de Vilallonga del Camp, a Tarragona | Un gran treball tant a la vinya com al celler permet a la cooperativa elaborar vins de molta qualitat que comercialitza tant a Catalunya com al mercat exterior
vi i gastronomia
Imatge il·lustrativa
Alicia Andreu
01/01/1970
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
Bars de vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
01/01/1970
Uns mesos després del nostre primer periple barceloní cercant bars de qualitat, tornem a sortir al carrer buscant nous establiments amb una bona oferta de vins a copes.
restaurants
Imatge il·lustrativa
ART I SURO
The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores | Foto: artofcork.com
The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores | Foto: artofcork.com
01/01/1970
Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món | Us proposem una visita virtual per les seves creacions
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
REPORTATGE
Celler Morlanda, Priorat
Celler Morlanda, Priorat
01/01/1970
Es tracta d'una plataforma global i interactiva que s'ha convertit en la botiga més gran del Grup Freixenet | El Club Cuvée ofereix totes les referències dels cellers que el grup té repartits pel món
RESTAURANTS
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Restaurant del Grup Peralada amb cuina de fusió andina-nikkei | Els cebiches i els makis es combinen a la perfecció en una cuina de producte, original i sorprenent
REPORTATGE
Vinyes de Vendrell Olivella a Les Cabanyes | Cupatges
Vinyes de Vendrell Olivella a Les Cabanyes | Cupatges
01/01/1970
L'empresa Mas Gomà 1724 elabora els caves Vendrell Olivella des del 2009 | Els caves aposten clarament per les varietats autòctones i l'ecologia
RESTAURANTS
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El restaurant està situat dins el Casino Barelona | El Magnum posseeix la cava més gran de la ciutat pel que fa a aquest format d'ampolla
Galeria d'Imatges
Imatge il·lustrativa
Bars de vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Reportatge
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Els beneficis d'aquest macabeu 100% aniran íntegrament a la fundació "Vi per Vida" per la investigació de la metàstasi del càncer.

 
Aula Cupatges
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastem 9 vins fets amb sumoll | Una varietat autòctona que s'utilitza per blancs, rosats, negres i escumosos

Amb introducció d'Àngel Garcia petit, enòleg i farmacèutic 
01/01/1970
Tastem vins negres de la do Conca de Barberà fets amb la varietat trepat. Vins originals, especiats, herbacis però també afruitats. Reunits a l'escola CETT, tasten; Àngel Garcia Petit, Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz
01/01/1970
Ens reunim al Cett per tastar 7 vins poc coneguts però molt interessants de la DO Montsant. Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz comparteixen amb nosaltres aquest tast dels "Altres Montsants"
Pàgina 1 de 1
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L'entrada de l'estiu aarriba amb la calor i els escumosos rosats són bons aliats per aquestes èpoques de l'any | Recomanem 10 vins rosats amb bombolles perfectes per a l'aperitiu i per acompanyar àpats com amanides, arrossos i mariscs.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova. | Cedida
01/01/1970
La DO Terra Alta s’imposa i s’emporta 15 premis, seguida de la DO Montsant, amb 6 premis; en tercera posició, la DO Tarragona obté 5 guardons; i la DOQ Priorat aconseguix 2 premis
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El celler, que encarna la història del vi de Catalunya, és la cinquena marca de vins tranquils més antiga de l'Estat
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
Arzak i Chivite van presentar a Barcelona la nova anyada, que surt al mercat també en format Magnum
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L'entrada de l'estiu aarriba amb la calor i els escumosos rosats són bons aliats per aquestes èpoques de l'any | Recomanem 10 vins rosats amb bombolles perfectes per a l'aperitiu i per acompanyar àpats com amanides, arrossos i mariscs.
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys | INCAVI
Ramon Francàs
01/01/1970
L’AVC diu que el govern municipal d’Ada Colau està ara més receptiu davant el projecte del Catalan Wine House | Valentí Roqueta diu que la iniciativa necessita d’un horitzó d’estabilitat política a mig termini
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova. | Cedida
01/01/1970
La DO Terra Alta s’imposa i s’emporta 15 premis, seguida de la DO Montsant, amb 6 premis; en tercera posició, la DO Tarragona obté 5 guardons; i la DOQ Priorat aconseguix 2 premis