Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional
Imatge il·lustrativa
CONCArim Barcelona 2019 va ser el "lema" amb el que els vins de la Denominació d’Origen Conca de Barberà van conquerir ahir als professionals barcelonins
Imatge il·lustrativa
L'edició d'enguany comptarà amb un panell de tastadors 100% professional | L’Acadèmia Tastavins Penedès farà l’entrega de premis coincidint amb les Fires de Maig de Vilafranca
Imatge il·lustrativa
Acústic Blanc 2017 i l'Alleu Negre 2017 representaran la DO Monstant
DO Penedès
Imatge il·lustrativa
Les Drassanes han acollit prop de 900 assistents | S’hi han pogut tastar més de 250 referències
DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La ruta "Garnatxa Blanca on Road" seguirà del 28 al 31 de març en 8 locals
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
DO Penedès
Imatge il·lustrativa
Barcelona i Girona són les dues ciutats triades per la denominació d’origen per a celebrar el showroom professional
DO montsant
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Les vendes creixen en 2 milions d’ampolles des del 2010 | Pilar Just es mostra disposada a continuar com a presidenta del Consell Regulador | El 62% dels seus vins es venen a Catalunya
eleccions a les denominacions d'origen
Imatge il·lustrativa
Ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria d’eleccions dels òrgans de govern dels Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen (CRDO) del vi a Catalunya
Imatge il·lustrativa
La DO Penedès patrocina una vegada més el certament que arriba a la seva tercera edició.
Imatge il·lustrativa
El projecte del Museu Marítim de Barcelona té l’objectiu de fomentar la cultura gastronòmica al voltant del mar
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns la Denominació d’Origen Montsant arrenca l’agenda internacional d’aquest 2019 amb una missió comercial a Berlín
Imatge il·lustrativa
40 restaurants de l'ebre s’uneixen per oferir menús gastronòmics amb la galera i els vins de la DO Terra Alta com a protagonistes | Del 24 de febrer al 24 de març, els vins de la Terra Alta seran també amb les Jornades de la Carxofa d'Amposta
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador del Cava, l'Institut del Cava, Pimecava, les cooperatives, l'Associació de Viticultors del Penedès, Unió de Pagesos i JARC expressen la seva il·lusió per continuar treballant units per la competitivitat i el lideratge
Imatge il·lustrativa
Des d'avui fins diumenge podeu gaudir dels vins de la DO Costers del Segre a la mateixa fira
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Els nou cellers que integren la marca han formalitzat avui la baixa de la DO Cava davant la falta de consens amb el Consell Regulador per permetre la convivència de les dues marques a l’etiqueta | Les primeres ampolles de Corpinnat sortiran al mercat aquesta primavera
Imatge il·lustrativa
Durant la jornada han visitat els cellers Castell d’Encús i Terrer del Pallars | Els dos territoris tenen el reconeixement de la UNESCO com a Geoparcs Mundials
do terra alta
Imatge il·lustrativa
​Els vins de la DO Terra Alta tornen a la capital d’Els Ports per participar en les tradicionals Jornades Gastronòmiques de la Tòfona
ruta del vi do terra alta
Imatge il·lustrativa
S'ha presentat la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
do costers del segre
Imatge il·lustrativa
Tomàs Cusiné pren el relleu del Sr. Xavier Farré a la presidència
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
denominació d'origen
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
L'objectiu d'aquesta acció és apropar el cava als consumidors joves 'millennianls', a més d'un públic més familiar.
corpinnat
Imatge il·lustrativa
Júlia Bernet ja és membre de Corpinnat després de superar les dues auditories inicials preceptives per entrar a formar part d’aquesta marca col·lectiva de la UE
Imatge il·lustrativa
Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català i viticultura
do cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
En els primers 9 mesos del 2018 les vendes han caigut un -0,89% | El sector espera tancar l’any amb unes vendes rècord de 252 milions d’ampolles | Es podria flexibilitzar el reglament dels caves bàsics, permetent un increment dels rendiments de raïm per hectàrea | Javier Pagés: “Seria molt important que els membres de Corpinnat es convencessin que dins el Cava poden tenir més futur i avenir”.
El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€ | Els candidats són visibles per a tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials
Imatge il·lustrativa
Els viticultors empordanesos han collit un total de 9,7 milions de quilos de raïm que ha entrat als cellers en un estat sanitari excel·lent | Les abundants pluges de la primavera, la bona climatologia de l’estiu i la manca de fenòmens meteorològics o sanitaris negatius han propiciat una producció abundant i de qualitat
Pàgina 1 de 12
Imatge il·lustrativa
Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, uns vins de garnatxa emparats a la DO Montsant | l'assimetria de la fulla de l'arbre es plasma a les etiquetes de la nova col·lecció.
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional