Imatge il·lustrativa
El proper dilluns la Denominació d’Origen Montsant arrenca l’agenda internacional d’aquest 2019 amb una missió comercial a Berlín
Imatge il·lustrativa
40 restaurants de l'ebre s’uneixen per oferir menús gastronòmics amb la galera i els vins de la DO Terra Alta com a protagonistes | Del 24 de febrer al 24 de març, els vins de la Terra Alta seran també amb les Jornades de la Carxofa d'Amposta
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador del Cava, l'Institut del Cava, Pimecava, les cooperatives, l'Associació de Viticultors del Penedès, Unió de Pagesos i JARC expressen la seva il·lusió per continuar treballant units per la competitivitat i el lideratge
Imatge il·lustrativa
Des d'avui fins diumenge podeu gaudir dels vins de la DO Costers del Segre a la mateixa fira
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Els nou cellers que integren la marca han formalitzat avui la baixa de la DO Cava davant la falta de consens amb el Consell Regulador per permetre la convivència de les dues marques a l’etiqueta | Les primeres ampolles de Corpinnat sortiran al mercat aquesta primavera
Imatge il·lustrativa
Durant la jornada han visitat els cellers Castell d’Encús i Terrer del Pallars | Els dos territoris tenen el reconeixement de la UNESCO com a Geoparcs Mundials
do terra alta
Imatge il·lustrativa
​Els vins de la DO Terra Alta tornen a la capital d’Els Ports per participar en les tradicionals Jornades Gastronòmiques de la Tòfona
ruta del vi do terra alta
Imatge il·lustrativa
S'ha presentat la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
do costers del segre
Imatge il·lustrativa
Tomàs Cusiné pren el relleu del Sr. Xavier Farré a la presidència
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
denominació d'origen
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí
Imatge il·lustrativa
L'objectiu d'aquesta acció és apropar el cava als consumidors joves 'millennianls', a més d'un públic més familiar.
corpinnat
Imatge il·lustrativa
Júlia Bernet ja és membre de Corpinnat després de superar les dues auditories inicials preceptives per entrar a formar part d’aquesta marca col·lectiva de la UE
Imatge il·lustrativa
Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català i viticultura
do cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
En els primers 9 mesos del 2018 les vendes han caigut un -0,89% | El sector espera tancar l’any amb unes vendes rècord de 252 milions d’ampolles | Es podria flexibilitzar el reglament dels caves bàsics, permetent un increment dels rendiments de raïm per hectàrea | Javier Pagés: “Seria molt important que els membres de Corpinnat es convencessin que dins el Cava poden tenir més futur i avenir”.
El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€ | Els candidats són visibles per a tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials
Imatge il·lustrativa
Els viticultors empordanesos han collit un total de 9,7 milions de quilos de raïm que ha entrat als cellers en un estat sanitari excel·lent | Les abundants pluges de la primavera, la bona climatologia de l’estiu i la manca de fenòmens meteorològics o sanitaris negatius han propiciat una producció abundant i de qualitat
Imatge il·lustrativa
Els valors que defineixen la nova imatge de la DO Penedès, presents en el nou espot per a TV3 per aquesta campanya de Nadal 2018
DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
A més, l’anyada 2018 es caracteritza per una matèria primera excel·lent que ha de permetre l’obtenció de vins de gran qualitat.
Imatge il·lustrativa
El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès acull vins, gastronomia i diverses propostes culturals
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Es creix fins als 61 cellers i fins als 40 milions de quilos de raïm | S’eleven veus reclamant que no s’elaborin vins a la DO Terra Alta que no siguin de varietats tradicionals | El president de la DO diu que “ara toca que en l’imaginari hi hagi qualitat i no només quantitat”
concursos
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Gandesa el Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2018 en el marc de la 31a edició de la Festa del Vi
Denominacions d'origen
Imatge il·lustrativa
El Recinte Modernista de Sant Pau va acollir les referències d’alta gamma dels 14 cellers | Una nit dedicada a la viticultura, la gastronomia i la dansa | El proper 10 de novembre Vilafranca del Penedès agafa el relleu de Barcelona
fiires
Imatge il·lustrativa
Dirigit als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, el showroom va permetre als assistents tastar més de 100 referències, amb la garnatxa blanca com a màxim referent
Imatge il·lustrativa
La primera missió inversa de la DO d’aquesta nova temporada
Imatge il·lustrativa
La DO Catalunya dona suport a la presència de la indústria catalana al Mipcom | La DO Catalunya també dona suport a Enoaula, el projecte impulsat per Xavi Nolla
L’acte se celebrarà el 27 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau i vol reivindicar la qualitat dels vins negres Penedès entre el consumidor final barceloní
agricultura
Detall d'unes mans collint garnatxa blanca a Batea, a la Terra Alta.
Detall d'unes mans collint garnatxa blanca a Batea, a la Terra Alta. | ACN
Malgrat que la producció serà excepcional, no ho serà tant com s'esperava, ja que hi ha zones de la comarca on no ha plogut gaire
Imatge il·lustrativa
L’objectiu de la campanya és donar visibilitat a les persones que hi ha darrere la DO Montsant
Pàgina 1 de 11
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres