Gastronomia
01/01/1970
Els de Sant Sadurní també han assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant
Gastronomia
01/01/1970
Amb motiu de la designació com a Regió Europea de la Gastronomia, l'Agència Catalana de Turisme ha declarat el 2016 com Any de la Gastronomia i l'Enoturisme
GASTRONOMIA
01/01/1970
Considerada una de les millors cuineres i mestres de postres, la xef ens ha deixat aquest matí de dimarts
ESTUDI
01/01/1970
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
Castell de Perelada
01/01/1970
Continua la programació del cicle gastronòmic Tast i Tastets que edició rere edició transmet la cultura i els valors del vins de les diferents DO catalanes maridats amb les millors cuines que es fan a casa nostra
​Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
D'esquerra a dreta: Josep lluis Bonet, president de Fira, Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la xef Carme Ruscalleda
01/01/1970
Alimentaria s’ha adherit a Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia i acollirà diverses activitats en el marc d’aquesta commemoració | La iniciativa va orientada a promocionar Catalunya als mercats internacionals
GASTRONOMIA
01/01/1970
35 restaurants i 13 bacallaneries oferiran menús gastronòmics i platets maridats amb Inedit del 31 de març al 17 d’abril | L’actor Bruno Oro rep el Primer Premi ‘Bacallà Novell’
Gastronomia
01/01/1970
Barbara Hallé, de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, ha estat escollida com a nova presidenta de l’entitat
Gastronomia
01/01/1970
El restaurant Nectari* de Barcelona acull des d'avui les jornades gastronòmiques sobre la cabra hispànica salvatge
Cellers
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
MARIDATGES
01/01/1970
Un cop al mes proposa un menú especialment pensat per als vins del celler escollit | El primer de l’any serà el Maridatge Peninsular amb González Byass aquest divendres
RESTAURANTS
01/01/1970
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els restaurants dels col·lectius la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent oferiran sopars cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny | Els àpats es maridaran amb vins de la DO Empordà
estrelles michelin
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
01/01/1970
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
Estrelles Michelin
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la | ACN
01/01/1970
Es tracta dels barcelonins Disfrutar i Hoja Santa, l'empordanès Empòrium i el Tresmacarrons del Masnou | El selecte grup dels "triestrellats" es manté immòbil
GASTRONOMIA
01/01/1970
Nou projecte de cursos online de gastronomia amb els millors cuiners del moment | Inclou un kit de productes perquè puguis fer totes les receptes
01/01/1970
TEE selecciona els restaurants més de moda de la ciutat i els posa a disposició dels consumidors | Després de la bona acollida del projecte a Madrid, l’empresa desembarca a Barcelona, ciutat amb una gran oferta gastronòmica | L'empresa fa els repartiments en bicicleta
VI I TAPES
01/01/1970
Trenta-un establiments del cor de Barcelona oferiran tapes amb vins de la DOQ Priorat del 20 al 29 de novembre
RESTAURANTS
Les Grands Buffets
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
SLOW FOOD
Carlo Petrini, a Girona | Comunica.cat
01/01/1970
El gastrònom, escriptor i activista és un dels referents de l’agricultura sostenible i la biodiversitat
Gastronomia
01/01/1970
El xef madrileny Mario Sandoval presenta la gamma d'extractes polifenòlics Vinesenti a San Sebastian Gastronomika-Euskadi Basque Country | Perfectes com substitutius de la sal, aporten un gust nou a la cuina i tenen poder antioxidant
Cartaví 2015
01/01/1970
El guardó es va entregar en el marc de la 35a Mostra de Vins i Caves organitzada per l’INCAVI i com a colofó d’una setmana de visites a bodegues de tota Catalunya.
01/01/1970
L'agencia de viatges Rumbo ha publicat una infografía descarregable pels usuaris per visualitzar la ubicació de totes les estrelles michelín de l'Estat Espanyol
RESTAURANTS
01/01/1970
Capsa de sorpreses | Per Marc Serrano Òssul
01/01/1970
El restaurant abaixa les seves portes. Als seus 67 anys, i amb mig segle a l'ofici, Jean-Louis Neichel ha decidit retirar-se.
RESTAURANTS
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
RESTAURANTS
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
Pàgina 2 de 2
01/01/1970
Un vi sense aromes de criança, fresc, fluid, que acompanya menjars actuals, no tan contundents com els d’abans
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
Ramon Francas | 1 comentari
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme