Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Temps de Vi
Vins, gastronomia i música seran els protagonistes a aprtir del 8 de juny a Vilanova
Imatge il·lustrativa
Família Torres, Albet i Noya, Estel d’Argent, U mes U, Aymar i Parató aconsegueixen les medalles d’or
Novetats
Imatge il·lustrativa
Es tracta d’un monovarietal de garnatxa negra, ecològic i vegà i amb DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
El celler ja obté més del 50% de l’energia que consumeix de fonts renovables
Imatge il·lustrativa
Rovellats Gran Reserva Brut Nature 2016 és el millor vi escumumós de l'edició d'enguany
Imatge il·lustrativa
Aquest mes de maig ha començat la Fira del vi als cellers, que proposa degustacions a peu de vinya amb prèvia reserva
Imatge il·lustrativa
Joan Carrion - vinassos.cat
Els actes de celebració seguiran amb la Mostra de cellers DO Terra Alta, el festival Cruïlla i la jornada professional del pròxim dilluns
Imatge il·lustrativa
A partir del 15 d’abril, el xef Xixo Castaño (Restaurant Malena, Gimenells), oferirà la seva cuina de proximitat en el restaurant de Raimat Natura
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Us proposem dos caves i un corpinnat que no poden faltar a la taula i que valen més del que costen
novetats en vins catalans
Imatge il·lustrativa
El nou blanc ecològic del Penedès recupera varietats ancestrals i fa front així al canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
La Denominació d’Origen Terra Alta organitza el pròxim dissabte 22 d’abril una nova edició de la seva Mostra de vins.
Imatge il·lustrativa
La nova gamma d’escumosos Colldecabra surt al mercat després de 4 veremes d’investigació
Imatge il·lustrativa
El celler Família Torres és el primer espanyol en el rànquing que publica la revista britànica a partir d’enquestes a més d’un centenar de professionals del sector
Imatge il·lustrativa
Un vi elaborat a partir de les varietats de raïm macabeu, garnatxa blanca i moscatell.
Imatge il·lustrativa
Us expliquem la fermentació del vi de manera fàcil
Un tast entre vinyes de la DO Terra Alta
Un tast entre vinyes de la DO Terra Alta | Joan Capdevila
La celebració d’esta gran Primavera DO Terra Alta s’emmarca, a més, en la commemoració del 40è aniversari de la DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Els Clàssic Penedès han obtingut 3 medalles d’or i una medalla de plata dins la categoria d’escumosos rosats elaborats pel mètode tradicional de més de 30 mesos
gastronomia
Maria Nicolau a Vilanova de Sau, en una entrevista amb Nació
Maria Nicolau a Vilanova de Sau, en una entrevista amb Nació | Adrià Costa
La famosa xef abandonarà a finals de mes les cuines d'El Ferrer de Tall de Vilanova de Sau sis anys després d'arribar-hi
Imatge il·lustrativa
Un dels actes centrals d’aquesta nova campanya serà una sèrie de tastos que tindran lloc a diferents establiments repartits per les quatre demarcacions.
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa | 3 comentaris
Durant el procés d’elaboració dels vins vegans, no s'utilitza cap ingredient de procedència animal
Imatge il·lustrativa
La segona edició de la setmana de la innovació en el sector vitivinícola tindrà lloc els dies 3, 6 i 7 de març a Barcelona, Priorat i Penedès.
Imatge il·lustrativa
Santi Rivas, de Colectivo Decantado, escull el millor vi negre de cada comunitat autònoma
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Rafa Zafra i Quim Vila, a la presentació del 15è Tast per Parelles de Vila Viniteca
Ja són quinze anys d'un concurs que reparteix 40.000 euros en premis
vins catalans
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Carles Muray, enòleg, amb el propietari Frank Margenat al fons
Prové d'una parcel·la arrassada pel foc que va quedar en l'oblit més de 50 anys.
Imatge il·lustrativa
Rubén Pol
El que va ser sommelier en cap del restaurant Disfrutar, Rubén Pol, ens recomana 5 vins per aquest carnestoltes
Nandu Jubany, Amaya Cervera, Fernando Mora, Ricard Rofes i Cèsar Cànovas
Nandu Jubany, Amaya Cervera, Fernando Mora, Ricard Rofes i Cèsar Cànovas | Raventós Codorníu
Sumillers, elaboradors i xefs reivindiquen la importància de l’origen i l’autenticitat en el món del vi i la gastronomia
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El crític Eric Asimov recomana dos vins catalans, un escumós i un DO Montsant
Pàgina 1 de 18
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Genís Mauri
Estrenem col·laborador! Genís Mauri és un enginyer de telecomunicacions amb molta passió pels vins, un gran nas i una millor pluma.
Imatge il·lustrativa
L'esdeveniment benèfic és per recaptar fons per a la investigació mèdica sobre l'endometriosi, una malaltia que afecta dones en edat fèrtil.
Imatge il·lustrativa
“El Arte del Maridaje”, del sommelier i col·laborador de Cupatges Javier Campo: The Best of The World als Gourmand Cookbook Awards 2023