Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Serà el primer vi que fa tot el procés de fermentació i criança en dipòsits de granit gallec | Un vi que respon a la voluntat de la Família Torres d’elaborar vins singulars procedents de vinyes pròpies, molt arrelats al territori
La Família Torres, pionera en més d'un sentit, es va traslladar a les altures per produir Sauvignon Blanc a les seves vinyes de Fransola | El periodista i tastador de vi Frédéric Galtier analitza com van superar molts obstacles per preservar el caràcter intrínsec de la varietat
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Jean Leon obre una línia de vins experimentals amb X-15, el seu primer xarel·lo | Edició limitada de 6000 ampolles amb 4 mesos de criança en inoxidable sobre les seves pròpies mares
El celler desenvolupa tota la seva activitat amb respecte per les arrels, d'acord amb el compromís amb l'agricultura sostenible, la biodiversitat i l'enoturisme de qualitat