L'enòleg Àngel Garcia Petit presentarà el llibre a la Botiga Verema i Collita de Barcelona
“MÉS ENLLÀ DEL VI_”, nou llibre sobre la Denominació d’Origen Conca de Barberà
100 vins i 100 bodegues en un nou llibre d'Alicia Estrada
El californià Miquel Hudin és l'autor de Vinologue Empordà 
Un llibre que barreja relats eròtics, enologia i llengua
El somni de Jordi Melendo en un llibre
El segon llibre de Nicolas Joly
L’agrobotiga de la Cooperativa Falset-Marçà a Cambrils ha acollit la presentació del llibre Un riu de crims

A la venda el llibre de les estrelles gironines
La guia dels vins i caves que es troben al súper
El llibre de l'enòleg Jabier Marquínez, premiat com a millor llibre als Gourmand World Cookbook Awards
Quin vi s’ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem?
Pàgina 2 de 2
Imatge il·lustrativa
Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, uns vins de garnatxa emparats a la DO Montsant | l'assimetria de la fulla de l'arbre es plasma a les etiquetes de la nova col·lecció.
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
«Aquesta part escrita conté i reivindica cada any l'opinió lliure, evidentment una i no totes, però una de ben fonamentada en la prospecció anual de la realitat del vi català»
Imatge il·lustrativa
​Família Torres acollirà, el proper 8 de juny, la segona edició de la Festa de la Floració, que comptarà amb una trentena de referències dels tretze cellers de la ruta