Imatge il·lustrativa
“El Arte del Maridaje”, del sommelier i col·laborador de Cupatges Javier Campo: The Best of The World als Gourmand Cookbook Awards 2023
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 1 comentari
Editorial Muddy waters Books
Imatge il·lustrativa
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Llegir el vi des de la ciència, la cultura i el retrat humà
Gérard Basset
Gérard Basset | Cultura Líquida
Xavi Bassa
Xavier Bassa ens resumeix aquest llibre de Gérard Basset amb pròleg de Ferran Centelles i editat per Editorial Cultura Líquida
llibres de vi
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Sis publicacions de vins que arriben per la tardor
Ruth Troyano
Descobrim sis noves publicacions que arriben a les llibreries amb categories i estils diversos
Mercat de Vins i caves de la DO Conca de Barberà
Mercat de Vins i caves de la DO Conca de Barberà
llibre
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022 | Cedida Lluís Romero
Jordi Purtí Pursals
El sommelier i filòleg de Gualba ha seleccionat més de 500 vins catalans de gran qualitat amb un preu inferior als 15 euros
celler cooperatiu de La Granada
 D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
​El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
la guia de vins de catalunya
Jordi Alcover i Sílvia Naranjo durant la festa de presentació de La Guia de Vins 2020
Jordi Alcover i Sílvia Naranjo durant la festa de presentació de La Guia de Vins 2020
La Guia de Vins de Catalunya 2021 veurà la llum el proper 15 d’octubre i estarà disponible tant en format paper com digital.
Imatge il·lustrativa
74 pàgines on s’inclou per primera vegada informació sobre cadascun dels 9 cellers de Menorca i dels gairebé 40 vins que elaboren
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
L’autor lamenta que “el sector no té gaire interès en llibres d'història i de divulgació que parlin sobre ells mateixos” | Opina també que “els vins catalans tenen problemes en la seva base estratègica i estructural de promoció i difusió”
llibres
Meritxell Falgueras
Meritxell Falgueras | Foto: Nona Arruga
Ramon Francàs
Meritxell Falgueras proposa “un viatge per les terres del vi, des del nostre sofà fins a les antípodes” | No hi falten esquemes d’elaboracions de vins i consells per “no fer el ridícul” en un tast de vins, o es suggereixen vins per prendre “quan et fa mal el cor”
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Ferran Adrià i Ferran Centelles presenten el tercer volum del Sàpiens del Vi | El conjunt de l’obra és presentada com “l’enciclopèdia del vi més important de la història” | El xef advoca per la creació a Catalunya d’un Basque Culinary Center de les begudes
La guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, han decidit fer “pas al costat” i han triat Carles Xuriguera i Romina Ribera per assumir l’autoria plena d’aquí dos anys a La Guia 2022
llibres
Imatge il·lustrativa
Lluís Romero és filòleg i sommelier | El llibre explica les diferents tipologies de vins dolços que tenim a Catalunya | Més d'un centenar de vins dolços tastats amb una explicació detallada, característiques tècniques, preu i proposta de maridatge
50 vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Àngel Garcia Petit proposa “una altra manera de tastar el territori"
llibres
Imatge il·lustrativa
És un llibre de 360 pàgines que inclou 700 llocs recomanats: 218 cellers per visitar, 166 restaurants, 170 allotjaments, 93 enoteques i 51 visites cultures del vi | La Guia d’Enoturisme de Catalunya sortirà al mercat el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol, en una promoció de llançament amb La Vanguardia, al preu especial de 14,95€ a tots els quioscos de Catalunya
llibres
Imatge il·lustrativa
El llibre és una recopilació de les vides d’algunes de les personalitats que han inspirat a l’autor al llarg de la seva vida
llibres
Imatge il·lustrativa
El llibre de Zoltan Nagy és un retrat biogràfic de cinquanta dones del sector del vi, on elles mateixes trien el vi que millor les representa
llibres
Imatge il·lustrativa
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme
cava
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
cellers
Coberta llibre grans vins catalans 2018 a preus assequibles.
Coberta llibre grans vins catalans 2018 a preus assequibles. | Cossetània edicions
Per elaborar-la ha tastat 422 vins de varietats blanques, negres, denominacions d'origen o sense denominació
Llibres
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El sociòleg Lluís Tolosa posa al descobert 12 errors habituals en les propostes enoturístiques dels cellers i 12 alternatives per subsanar-los
llibres
L'acte va tenir lloc a Santa Maria del Camí, a Mallorca, el passat 29 d'abril
enoturisme
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
Pere Regull, LLuís Tolosa, Francesc Olivella i Sergi Vallès
Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha presentat la seva darrera obra, que mostra i posa en valor el territori de la DO Penedès amb més de 210 llocs per gaudir del turisme del vi i prop de 500 vins i caves recomanats
guia
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya premia 2 vins negres com els millors vins de l'edició, amb una puntuació de 9,86 | 4 blancs, un escumós, un dolç i un rosat, completen la llista
NOVETAT
Imatge il·lustrativa
Una agenda-llibreta, de la marca moleskine, moderna, fresca i alhora gamberra | El projecte, autoeditat per Patricia de Golferichs, ha estat possible gràcies al micromecenatge dels cellers i les botigues de vins | «Beu vi. Perquè mai una història d'amor ha començat amb una amanida...»
cellers
Lluís Romero ha publicat Els vins secrets de Catalunya
Lluís Romero ha publicat Els vins secrets de Catalunya | NBM
llibres
Escrit per Josep Pelegrín, recentment nomenat Millor Sumiller d’Espanya 2016. Anteriorment, Millor Sumiller de Catalunya 2014 i 2015 | L'obra gràfica inclou més de 350 fotografies i relata la història del sector al Bages, la situació actual i els reptes de futur
Pàgina 1 de 2
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Rovellats Original és un cava Gran Reserva de l’anyada 2017 elaborat amb raïm propi i amb més de 60 mesos de criança.
Imatge il·lustrativa
Temps de Vi
Vins, gastronomia i música seran els protagonistes a aprtir del 8 de juny a Vilanova
Imatge il·lustrativa
Família Torres, Albet i Noya, Estel d’Argent, U mes U, Aymar i Parató aconsegueixen les medalles d’or
Imatge il·lustrativa
Acadèmia de Poda
Miquel Hudin
L’Associació de Viticultura Regenerativa va ser creada per facilitar l'intercanvi d'experiències i coneixements
Imatge il·lustrativa
El vi s'elabora recuperant antigues tradicions, macerant amb les seves pells durant un mes i sense addició de sulfits ni durant l'elaboració ni durant la criança
Imatge il·lustrativa
Alguns dels 22 vins guanyadors de les 11 categories els podreu tastar a partir de demà a la Fira del Vi de la DO Tarragona