Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Catalunya creix amb les varietats autòctones | Torres recupera varietats ancestrals amb vista a elaborar “vins capaços d’emocionar” | El portal Vitis Catalana recull les varietats de vinya als territoris de parla i cultura catalanes
La Guia de Vins de Catalunya editarà una sèrie de píndoles informatives d’uns cinc minuts per aprofundir en els aspectes previs a la compra de l'ampolla
L’Hotel NH Collection Gran Calderón de Barcelona va ser l'escenari de la presentació del projecte enoAula | Xavi Nolla va explicar la filosofia i metodologia dels cursos, enfocats a la formació inicial i necessària del personal de la restauració en general
Quina diferència hi ha entre guardar el vi a la nevera de la cuina o en una vinoteca? | Quins tipus de vinoteques hi ha al mercat i en què es diferencien? | Termoelèctriques, amb compresor, de doble temperatura... quina vinoteca hem d'escollir?
Què és el TCA? Quantes ampolles tenen TCA o defectes del suro? | Investiguem una mica per veure què hi ha de cert i què hi ha de mite pel que fa als tant per cents d'ampolles amb TCA
Outlook Wine, "The Barcelona Wine School" és un punt de referència des de fa més de 10 anys en la formació de professionals del sector i consumidors del vi | El nou Curs "Instructor de tast Certificat Superior" d'OW és un progrés natural dels cursos de tast de nivell C, B i a, ja presents en el programa de formació
En el marc del Marca Vi, l’activitat professionalitzadora de la Mostra del Vi de l’Empordà, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i està adreçada pels professionals del món del vi
Un recull de vocabulari relacionat amb el món del vi, amb l’ànim d’aclarir certs dubtes que ens poden sorgir quan parlem de varietats, d’elaboració, de criança del vi o de tastos
Associació Catalana de Sommeliers
La guardonada Audrey Doré, en el seu discurs a la 'Nit del Sommelier' | Cedida
Els boscos d'alzina surera afavoreixen la prevenció d'incendis reduint la intensitat i la propagació dels focs | Són també un gran magatzem de CO2, per tant, un gran fre al canvi climàtic | Catalunya fabrica i comercialitza el 80% de taps de l'Estat
Investigadors de la URV i de la Universitat de Tecnologia de Gdansk (Polònia) han aplicat tècniques analítiques ràpides per discriminar les begudes alcohòliques segons la manera de producció i l’origen botànic
Els autors signaran llibres al passeig de Sant Joan de Barcelona, a l'estand de Norma Còmics, i a l'Hospitalet de Llobregat a l'estand Autors de la Ciutat, a partir de les 19 h
Més municipis i mercats municipals participants en aquesta nova edició | Mercats amb DO Alella és una marca global creada per dinamitzar els mercats municipals del territori de la DO Alella