Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Al pròxim març arranca la sisena convocatòria del curs especialitzat en comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme al sector del vi
El primer acte virtual de l'Associació de Viticultura Regenerativa reuneix més d’un centenar de persones i advoca per un canvi de mentalitat per frenar la crisi climàtica
El Centre d’Interpretació de la Malvasia reprèn el cicle de tastos que mostra la seva història i les diferents vinificacions dels vins de Malvasia de Sitges
Raïm macabeu de la serra de l'Ordal | Wikimedia Commons
Tot i que encara hi ha un cert grau d’incertesa sembla que l’origen d’aquesta varietat estaria a Catalunya o Aragó, d’on hauria passat a la resta de la península i al sud de França.
Vinya de pansa blanca de Can Matons sobre sauló | Can Matons
Recuperem i actualitzem un article per explicar que es pot gaudir del cava sense entendre-hi... però segurament menys. Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Segons el Dr. Ramón Estruch, Assessor Científic de FIVIN i membre del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Clínic, cada vegada es disposen de més evidències científiques dels efectes protectors del consum moderat de vi i cava sobre l'organisme
Lavicoca és una taverna imprescindible per la seva oferta gastronòmica i de vins a Barcelona
En aparença irrellevant i neutre a ulls del consumidor, tant la forma, com la mida i el color de l’ampolla afecten el vi i intervenen en la decisió de compra
Comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme són algunes de les matèries d'un postgrau 100% online que ja ha format a més de 100 alumnes.
L’enòleg Toni Sànchez Ortiz analitza a la seva tesi doctoral el comportament de les varietats autòctones del Priorat en un escenari d’estrés hídric i canvi climàtic i obté un excel·lent Cum Laude
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava
Torres, Pinord, Raventos Rossell, Vallformosa, Cavas Hill, Albet i Noya i Miquel Pons guanyen les medalles d'or en una edició amb récord de mostres presentades
Imatge comercial de la històrica Pokin's | Todocolección
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava