novetats de vins catalans
Imatge il·lustrativa
Es tracta d'un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que ja es pot adquirir online o al mateix celler per 15€ | Els beneficis del projecte es donaran a la Fundació Alba Futur i l’Associació Quilòmetre Zero, que treballen contra l’exclusió social
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
El gran contrast tèrmic entre dia i nit i el clima continental li aporten més intensitat de sabor, aroma i fruita.
Imatge il·lustrativa
El “Montargull criança amb tap de suro” de Miquel Pons obté 92 punts a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
La nova anyada 2017 incorpora també novetats en l’elaboració
cava català
Imatge il·lustrativa
Creative Commons
Vilarnau serà el celler que elaborarà un Brut Reserva ecològic per l'artista australiana
vins blancs catalans per menys de 6 €
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Surten al mercat 2600 ampolles elaborades en sòls de pissarra | ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan.
novetats
Imatge il·lustrativa
Via Edetana Blanc 2019 és un vi elaborat amb un 70% de garnatxa blanca procedent de vinyes de més de 40 anys i un 30% de viognier | El vi surt al mercat a un preu de PVP: 12,00 €
vins catalans pel tortell de reis
Imatge il·lustrativa
Wikimedia commons
Propostes per acompanyar el darrer dolç de les festes nadalenques
La Fredat 2016
Imatge il·lustrativa
Casa Gran del Siurana, elaborador de la coneguda gamma GR-174 o les gammes Cruor, treu al mercat l'anyada 2016 de La Fredat; un vi complex, potent, però alhora fresc i amb un marcat segell Priorat
Imatge il·lustrativa
Si encara no teniu clar amb quins vins combinareu les menges d'aquestes festes, us proposem 3 caves, un vi blanc, un rosat i un negre que cobriran totes les opcions; aperitius, amanides i embotits, menjars potents o postres dolces.
Cava 1920 de Parxet
Imatge il·lustrativa
Fundat el 1920 en una petita masia de Tiana (Maresme), el celler elabora de forma artesanal més d’un milió d’ampolles de cava cada any i gestiona 60 hectàrees de pansa blanca a Alella
Imatge il·lustrativa
Vins El Cep Gelida Gran Reserva 2015 al TOP 100 dels millors vins de Wine Spectator 2020
Cameron Diaz i Can Ràfols dels Caus
De dreta a esquerra: Cameron Diaz, Carlos Esteva, Katherine Power i Alexandra Manovel (responsable d'exportació de Can Ràfols dels Caus)
De dreta a esquerra: Cameron Diaz, Carlos Esteva, Katherine Power i Alexandra Manovel (responsable d'exportació de Can Ràfols dels Caus)
Can Ràfols dels Caus serà el celler encarregat d'elaborar un vi per l'actriu i la seva sòcia Katherine Power
el vi de can brians
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Raventós i Blanc, en col·laboració amb Can Brians -i amb alguns dels seus presos-, elabora el 100% xarel·lo Ciutat Nua
vins novells
Imatge il·lustrativa
El Vi Novell ja és aquí. Com diu la dita, Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi. I així, puntual a la cita, arriba un any més la nova anyada de Vi Novell.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler Família Torres recupera els actes professionals presencials amb un tast de les noves anyades amb el qual referma la voluntat que la fruita del raïm primi per sobre de la fusta | El Gran Muralles 2016 és una bona mostra de l'evolució que segueix l'elaboració dels vins més preuats de la bodega: "Cadascun és fill d'una època"
novetats
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Inspirada en la tradició i en els orígens de la viticultura, aquesta línia amb el mateix nom del grup és un homenatge a l'esforç dels agricultors
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins catalans post confinament elaborada per Ramon Francàs
tast de vins
Imatge il·lustrativa
En Xavier Ayala tasta el Gran Autòcton blanc de l'elaborador Albert Jané | Un vi blanc de xarel·lo i malvasia de Sitges fet a la finca familiar Mas Vilella, al Penedès.
novetats en vins catalans
Imatge il·lustrativa
La gamma es composa d'un blanc, un rosat i un negre | Estan elaborats amb garnatxes i es poden trobar al mercat a uns 8 euros
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
La cooperativa de Falset Marçà treu un syrah que ha acabat la criança mentre el pianista Lluís Capdevila componia un disc | El centre tecnològic Vitec anticipa que el vi ha canviat però caldran noves investigacions per concloure que la música pot millorar-ne les qualitats
novetats de vins catalans
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Segon lliurament de la selecció de vins post confinament que Cupatges ha volgut fer per mostrar la gran vitalitat del vi català tot i la dificultat que presenten els temps presents.
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
Un vi amb anys d'envelliment en ampolla que li aporten complexitat
NOVETATS DE VINS CATALANS
Imatge il·lustrativa
4 prescriptors catalans de prestigi tasten a cegues el nou vi d’elaboració i varietat incògnita | El vi s'emmarca dins el projecte La vida secreta de les plantes
cellers lleida
Imatge il·lustrativa
Al certmen International Wine Awards s'han tastat 2249 referències | Mas Blanch i Jové ha obtingut 7 Medalles d’Or i 1 Medalla de Plata
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
selecció de vins
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El Ramon Francàs ens proposa una selecció de 4 rosats i 2 negres joves per passar millor la calor
novetat
Imatge il·lustrativa
AMPANS acaba de treure al mercat un nou vi, el Gebrada. És el primer vi blanc Urpina, de les varietats Picapoll i Macabeu, i que s’afegeix a les quatre referències de vi que ja elabora: U, 3 Nits, Cor Valent i Dues Mans.
Pàgina 1 de 24
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Foto: Alimentària
Algunes empreses del sector participaran en el Gastronomic Forum Barcelona a l'octubre
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc del Massís del Garraf, un negre empordanès i un cava de Sant Martí Sarroca
Imatge il·lustrativa
Després de ser embotellats, romandran un mínim de 6 mesos al celler per aconseguir un afinament òptim
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.