novetats
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".
Novetats
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
oller del mas
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
Al llaç groc s'hi suma el lila, el de la lluita pels drets de les dones.
novetat
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ha recuperat una petita producció d'un dels vins de postres més emblemàtics i tradicionals de casa nostra; un vi ranci.
Imatge il·lustrativa
El Santuari de Santa Maria de Foix serà l'escenari de l'esdeveniment i s'hi aplegaran una trentena llarga de cellers
novetats
Imatge il·lustrativa
Es presenta el nou Freyé Xarel·lo Ecològic 2018 elaborat amb vinyes velles
Ton Mata, tercera generació de la família Recaredo, recollint el premi
Ton Mata, tercera generació de la família Recaredo, recollint el premi
El lliurament ha tingut lloc en el marc de la XVIII Experiència Verema València
Novetats
Imatge il·lustrativa
Un vi fet amb Xarel·lo i Moscatell de gra petit, ecològic i pensat per un públic jove
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna
Novetats
Imatge il·lustrativa
L’acte, obert al públic i gratuït, inclou una visita als Cellers i un tast | El Pica-soques és un cava ecològic Brut Nature Gran Reserva del 2015
6 sommeliers, 6 penedès
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien
novetats
Imatge il·lustrativa
El celler Alemany & Corrio, que elabora aquest vi des del 2014, destina íntegrament els beneficis a un projecte pioner en la cura del càncer de l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron | Els resultats obtinguts a la investigació tindran un paper crucial per a la cura del càncer a través de l’augment dels limfòcits dels pacients
Imatge il·lustrativa
S’han tastat 7 vins amb la màxima puntuació que atorga aquest crític de vins nord-americà
novetats
Imatge il·lustrativa
La varietat per excel·lència de Ribera del Duero, la tinto fino, conreada en tres pobles diferents: Alcubilla d'avellaneda, Olmedillo de Roa i Moradillo de Roa
Imatge il·lustrativa
El vi escollit per solidaritzar-se ha estat el rosat Rosa d’Abril 2018, jove, fresc i aromàtic
Imatge il·lustrativa
La nova imatge de Torres 15 estarà disponible als locals i botigues especialitzades a partir de desembre
novetats
Imatge il·lustrativa
Aquest escumós neix del raïm de ceps de més de 60 anys de dues varietats autòctones (Xarel·lo i Macabeu) que conviuen en una mateixa vinya
novetats
Imatge il·lustrativa
AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics | AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell)
Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Oller del Mas Picapoll Negre, millor vi de Catalunya | La Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona va ser l'escenari dels Premis als Millors Vins 2018 en un acte conduït pel periodista David Jobé
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
La 9a Edició de la Festa del Vi Novell del Celler Masroig tindrà lloc el 17 de novembre, dia en que es presentarà el Vi Novell 2018 i la seva nova imatge | La gràfica del Vi Novell d’enguany es vincula amb la dita “A cada porc li arriba el seu Sant Martí”
novetats
Imatge il·lustrativa
La companyia inicia la comercialització del nou producte de categoria Premium amb el qual pretén arribar a nous públics i, especialment, al consumidor jove | Aquest nou vi amplia la quota de mercat del vi escumós, enfortint tota la categoria
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
L'Institut del Cava ha estat aquest any l'encarregat de construir el comitè de tast que ha escollit el cava 2018-2019 del Club Rotary | Un euro i mig de cada cava anirà íntegrament a lluitar contra la polio
novetats
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
novetats
Heretge, la carinyena de Cellers Scala Dei
Heretge, la carinyena de Cellers Scala Dei
El celler més antic del Priorat rendeix tribut a la carinyena amb el seu primer monovarietal d'aquesta varietat | Segons el seu creador, Ricard Rofes, l'Heretge és un tribut a la viticultura ancestral
Novetats
Imatge il·lustrativa
En honor a aquest vi i al transcurs de la seva vida, el Celler la Muntanya farà un recital musicat, en què exemplificarà totes les fases i els elements que envolten la vida del cep, des que es planta fins a que el fruit es converteix en vi
novetats
Imatge il·lustrativa
CARA NORD Blanc 2017 és fruit del cupatge de tres varietats cultivades en el Parc Natural de les Muntanyes de Prades i el Parc Natural del Bosc de Poblet
novetats
Imatge il·lustrativa
Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
La vinya Queto Carretera és 100 % xarel·lo i té més de 40 anys
Novetats
Imatge il·lustrativa
L’acte de presentació arrencarà a les 12h i estarà conduït per Joaquim Sabaté, gerent de Vinícola del Priorat
Pàgina 1 de 20
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
L’edifici, construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos, és d’una sola planta, i consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava | Té una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.
Imatge il·lustrativa
Rússia, de la mà d’una de les millors cadenes de supermercats d’alimentació, és el primer país que rebrà els escumosos etiquetats amb el segell Corpinnat
Imatge il·lustrativa
Els 30.000 euros del primer premi són per a Juan Munné i Àlex Peris, els 7.000 euros del segon lloc són per Félix Crespo i Manuel Cantalapiedra, i els 3.000 euros del tercer premi se'ls emporten Juan Antonio García i Jaume Cuscó