novetats
Imatge il·lustrativa
Aquest escumós neix del raïm de ceps de més de 60 anys de dues varietats autòctones (Xarel·lo i Macabeu) que conviuen en una mateixa vinya
novetats
Imatge il·lustrativa
AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics | AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell)
Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Oller del Mas Picapoll Negre, millor vi de Catalunya | La Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona va ser l'escenari dels Premis als Millors Vins 2018 en un acte conduït pel periodista David Jobé
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
La 9a Edició de la Festa del Vi Novell del Celler Masroig tindrà lloc el 17 de novembre, dia en que es presentarà el Vi Novell 2018 i la seva nova imatge | La gràfica del Vi Novell d’enguany es vincula amb la dita “A cada porc li arriba el seu Sant Martí”
novetats
Imatge il·lustrativa
La companyia inicia la comercialització del nou producte de categoria Premium amb el qual pretén arribar a nous públics i, especialment, al consumidor jove | Aquest nou vi amplia la quota de mercat del vi escumós, enfortint tota la categoria
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
L'Institut del Cava ha estat aquest any l'encarregat de construir el comitè de tast que ha escollit el cava 2018-2019 del Club Rotary | Un euro i mig de cada cava anirà íntegrament a lluitar contra la polio
novetats
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
novetats
Heretge, la carinyena de Cellers Scala Dei
Heretge, la carinyena de Cellers Scala Dei
El celler més antic del Priorat rendeix tribut a la carinyena amb el seu primer monovarietal d'aquesta varietat | Segons el seu creador, Ricard Rofes, l'Heretge és un tribut a la viticultura ancestral
Novetats
Imatge il·lustrativa
En honor a aquest vi i al transcurs de la seva vida, el Celler la Muntanya farà un recital musicat, en què exemplificarà totes les fases i els elements que envolten la vida del cep, des que es planta fins a que el fruit es converteix en vi
novetats
Imatge il·lustrativa
CARA NORD Blanc 2017 és fruit del cupatge de tres varietats cultivades en el Parc Natural de les Muntanyes de Prades i el Parc Natural del Bosc de Poblet
novetats
Imatge il·lustrativa
Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
La vinya Queto Carretera és 100 % xarel·lo i té més de 40 anys
Novetats
Imatge il·lustrativa
L’acte de presentació arrencarà a les 12h i estarà conduït per Joaquim Sabaté, gerent de Vinícola del Priorat
Novetats
Imatge il·lustrativa
L’equip dels xefs Jon Giraldo i Jaime Leberman han treballat conjuntament amb el celler del Penedès per escollir el perfil de vi més adequat a la seva cuina
novetats
Imatge il·lustrativa
Els vins formen part d’una aventura enològica més intuïtiva, lliure i experimentada que la desenvolupada durant les últimes 14 veremes a Marçà, però recollint tota l’experiència d’aquest temps
novetats
Imatge il·lustrativa
Més de 600 persones passen per la 14a edició dels Tastos i Maridatges amb una quinzena de marques de productes gourmet
Novetats
Imatge il·lustrativa
Aquest sumoll, SM-16, completa la gama de vins experimentals que ret homenatge a la personalitat més intuïtiva, experimental i decidida del fundador del celler
premis
Imatge il·lustrativa
El vi icona de Domènech.Vidal, reconegut amb el Spanish Wine Trophy del concurs International Wine Challenge
novetats
Imatge il·lustrativa
Cap de Ruc amplia el seu catàleg amb una nova gamma que abasta tres vins blancs | Son tres monovarietals de Garnatxa Blanca, Chardonnay i Gewürztraminer
Alicia Andreu
Tastem el Sons de Prades 2016, de la Familia Torres, emparat dins de la DO Conca de Barberà
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
Ales Blanques, Ales Roses i Ales Negres són els tres nous vins que componen una gamma "easy drinking" -fàcils de beure-, pensada per al consum desenfadat i d'iniciació
NOVETATS
Imatge il·lustrativa
El nou vi prové de vinyes velles de baixa producció de garnatxa blanca i macabeu
Acústic Celler
Imatge il·lustrativa
L'Auditori del celler Acústic del Montsant, millor Garnatxa segons la prescripció britànica Decanter
Finca Ca n'Estella
Imatge il·lustrativa
El concurs Tastavins 2018, que distingueix els millors vins del Penedès, premia amb un Or el Clot dels Oms Rosat 2017
Novetats
Imatge il·lustrativa
Segons el celler, "Secrets de Mar -blanc i negre- és un vi per compartir confidències, viure il·lusions i transmetre sensacions que t'apropen a la felicitat, als moments que deixen empremta en la memòria i a inoblidables instants compartits"
SORTEIG
Imatge il·lustrativa
La caixa conté 3 ampolles | El sorteig finalitzarà el 30 d'abril
Clàssic Penedès
Imatge il·lustrativa
És un cupatge de chardonnay i pinot noir amb més de 40 mesos de criança
 | Feia dos anys que es trobava esgotat al mercat

Clos Pons
Imatge il·lustrativa
Ramon Roset
Complex, ple de matisos, amb aromes intenses de fruites madures i compotades
novetats
Imatge il·lustrativa
Aquest vi és fruit d’una selecció de vinyes de la varietat autòctona Trepat cultivades en la cara nord de la Serra de Prades, un entorn idíl·lic de boscos i alts cims situat en el Parc Nacional de les muntanyes de Prades i en el Parc Natural de Poblet
vilarnau
Imatge il·lustrativa
El cava rosat de Vilarnau ha estat elegit el millor cava rosat a Mundus Vini
Pàgina 1 de 20
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren