Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
Celler Cooperatiu de Gandesa
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Penedès
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El vitivinicultor de prestigi deixa la DO Penedès | Considera que “la DO Penedès s’ha de posar les piles i començar a obrir les mires”
Imatge il·lustrativa
Vinya Celler Masia és una associació que aglutina els hereus dels antics pagesos que han passat de ser viticultors a ser vitivinicultors | El director general de l’Incavi, Salvador Puig, ofereix el Registre Vitivinícola de Catalunya com a eina de garantia a l’entitat
sostenibilitat
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Cellers Unió
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Amb aquesta nova instal·lació de 400 kWp, el 25% de l’electricitat consumida al celler de Pacs del Penedès provindrà d’energies renovables
Família Torres
Imatge il·lustrativa
Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.
El nou concepte és un homenatge als seus orígens gallecs i a la terra que treballen amb orgull, un homenatge a la tradició des del present
L’exposició fotogràfica Libertè, Un coloso intratable s’inaugurarà el divendres, 14 de desembre, amb la degustació de vins Jean Leon i una selecció de formatges artesans
Imatge il·lustrativa
El celler pioner en la viticultura ecològica i biodinàmica i l’ús d’àmfores de fang s’obre mercat al nord d’Europa, als Estats Units i al Japó
vilarnau
Damià Deàs, gerent i enòleg
Damià Deàs, gerent i enòleg
Ramon Francàs
Les caves de González & Byass a Espiells porten dos anys amb creixements de dos dígits | Assoleixen una facturació rècord de 7 milions d’euros, amb una producció d’1,5 milions d’ampolles | Inverteixen mig milió d’euros en cobrir els dipòsits exteriors de vinificació i en una sala per mostrar el desgorjament artenal en calent
Campanya de nadal de freixenet
Imatge il·lustrativa
La companyia aposta pel talent jove per dirigir un anunci amb consumidors com a protagonistes isense les mítiques bombolles
Família Torres
Imatge il·lustrativa
L’establiment obrirà les portes la segona quinzena de desembre amb una proposta contemporània basada en les tradicions de la gastronomia regional xilena i vins de Família Torres
Imatge il·lustrativa
El "Ca N'Estella Market", a punt d'obrir el dissabte 24 de novembre, arriba enguany a la 4a edició amb propostes d'oci, gastronomia i Christmas shopping al celler de la família Rabetllat i Vidal
Imatge il·lustrativa
Aquesta peça audiovisual, realitzada per la productora Censet, explica com s’han dissenyat les etiquetes dels vins Cultivare a través del moviment artístic de Landart, que utilitza elements de la naturalesa per fer creacions artístiques
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte dia 17 de novembre de 10 a 13h sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i oli verd nou
​Nadal
Imatge il·lustrativa
La visita posarà en valor el llegat de la tradició familiar i acabarà amb un tast del nou cava d’edició limitada RNG20 de la collita 1997
MOST FESTIVAL
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any
cooperativa de gandesa
Pere Bové, President del Celler Cooperatiu de Gandesa, durant la presentació del Centenari
Pere Bové, President del Celler Cooperatiu de Gandesa, durant la presentació del Centenari
El 19 de febrer del 2019 farà cent anys que es va aprovar la construcció del Sindicato de Cooperación Agrícola de Gandesa | L'edifici és únic, una de les Catedrals del Vi de Catalunya projectades per l'arquitecte Cèsar Martinell.
Imatge il·lustrativa
La firma ha atorgat 90 punts al vi negre Llicorella Vitis 60 D.O.Q Priorat (2015) i ha reconegut amb medalla d’or el vi blanc Perlat D.O. Montsant (2017), el vi negre Perlat D.O. Montsant (2016) i el vi negre Llicorella Clàssic D.O.Q Priorat (2015)
novetats
Imatge il·lustrativa
El Tasto vol demostrar que es pot fer qualitat i acompanyar-la d’un disseny jove i atractiu | Carol Vallès ha iniciat un canvi generacional que, amb 2 anys, el portarà tenir tots els caves ecològics i amb varietats autòctones
NOVETAT
Imatge il·lustrativa
Coincidint amb el 75è aniversari de la verema del primer escumós de la marca, Nadal treu al mercat un Magnum de 20 anys de criança | ​​Nadal posa en marxa una intensa política comercial amb la intenció de posicionar la marca segons els millors estàndards de qualitat
novetats
Imatge il·lustrativa
Non Plus Ultra, el cava amb més trajectòria d'Espanya, es reinventa també per retre tribut a les varietats de raïm més emblemàtiques de la casa i a la gamma històrica del Gran Codorníu
Novetats
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
Sergi Cortés
La tercera generació de Recaredo ret homenatge a la segona elaborant un cava amb 20 anys de criança | El cava, de l'anyada 1996, té un 80% de Xarel·lo i un 20% de Chardonnay i tanca el cercle de les varietats no tradicionals a Recaredo
Llopart
Pere Llopart en un dels seus parlaments
Pere Llopart en un dels seus parlaments | Rita Lamsdorff
Ramon Francàs
La Confraria del Cava Sant Sadurní ret homenatge a la trajectòria personal del president de les caves Llopart de Subirats | Pere Llopart diu que el sector ha de reflexionar després d’haver “trontollat bastant” | La Confraria també reconeix la tasca de l’expresident Toni de la Rosa Torelló i fa confrare d’honor al publicista que va crear les ‘bombolles’ de Freixenet
Imatge il·lustrativa
Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps
Pàgina 1 de 29
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral