verema
01/01/1970
Els nivells de maduració i sanitat del raïms han estat òptims, la producció escassa
01/01/1970
A Can Sumoi recuperaran la granja biodinàmica que ha existit des de 1645 i elaboraran vins naturals d’alçada amb varietats locals i amb la mínima intervenció en els seus processos de viticultura i vinificació
01/01/1970
Del 27 de desembre a l’1 de gener, els amants del vi podran degustar a copes tretze referències de sis denominacions d’origen
01/01/1970
Més de 500 obres exposades a la sala de botes del celler | El proper dissabte dia 16 de desembre es repartiran els premis als guanyadors
cellers
Ramon Francàs
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
cellers
01/01/1970
Els “AMICS ALTA ALELLA” -associació sense ànim de lucre formada per treballadors i amics col·laboradors del celler- ofereix el proper diumenge 17 de desembre un flashmob i un tast entre vinyes solidari | Els fons recaptats aniran en benefici de la 26ª edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses
cellers
Ramon Francàs | 2 comentaris
01/01/1970
​​«Som honestos amb les persones que creuen en nosaltres i és honest el producte que oferim al consumidor. Només entenem i donem per bo el treball que s’ajusta a criteris de sostenibilitat»
Brandi
01/01/1970
És una edició molt limitada de 999 ampolles úniques, numerades i acabades a mà | S’ha elaborat amb la varietat del raïm parellada i envellit durant més de 30 anys en roure francès
Premi Segura Viudas
Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura | Xavier Martínez
01/01/1970
Entre les més de 15.000 fotografies fetes el jurat en va seleccionar les que millor representen l'objectiu de l'esdeveniment: una fotografia de natura honesta i sense artificis, que documenti la riquesa de la biodiversitat present a l'Heretat Segura Viudas
Escumosos
01/01/1970
El 100% de la recaptació serà donada a l'Hospital Sant Joan de Déu
01/01/1970
Un cabernet franc ecològic, artesanal i d’edició limitada
01/01/1970
La quarta edició d’aquesta iniciativa celebrada al celler de Pacs del Penedès bat el rècord d’assistència i recaptació
cava
01/01/1970
Es tracta d'un cava exclusiu (unes 600 ampolles) que només s'elabora quan la qualitat del raïm ho permet | El Gran Anyada 2007 precedeix les 3 anyades anteriors amb 92 punts Parker les tres, i ha obtingut 9,59 punts en l'última Guia de Vins de Catalunya
actualitat
01/01/1970
El xef Albert Adrià ha visitat Cellers Tío Pepe i ha signat una de les seves botes
Torres
Miquel Torres Maczassek a la finca del Castell de la Bleda, Penedès | Torres
01/01/1970
Miquel Torres Maczassek: És evident que estem patint les conseqüències directes del canvi climàtic i haurem d’adaptar-nos any rere any per salvaguardar les collites
Freixenet
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Ramon Francàs
01/01/1970
El grup impulsa un pla estratègic que busca una major eficiència | L’últim exercici, tancat el mes de maig passat, ha suposat una millora dels resultats en 12 milions d’euros, fins als 535 milions d’euros de facturació
Novetat
01/01/1970
Un vi 100% cabernet sauvignon que només s’elabora en anys de collita excepcional, com va ser la del 2011
verema
01/01/1970
​Segura Viudas presenta els primers vins de la collita 2017
cellers
01/01/1970
Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking amb Estrella, de la mà del cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, i la Riedel Experience, un tast per a conèixer els matisos d'un mateix vi en diferents copes
cellers
01/01/1970
Michelle Jenner i Ricardo Darín protagonitzen la campanya de Nadal de Freixenet
cellers
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet manté a Sant Sadurní d’Anoia la seva seu social mentre Codorníu se’n va a Haro
Unió Corporació Alimentària SCCL
01/01/1970
Unió Corporació Alimentària SCCL celebra el seu 75è aniversari | Actualment l’entitat agrupa 186 cooperatives i les seves activitats principals comprenen la comercialització d’oli d’oliva verge extra, vi i fruits secs
cellers
01/01/1970
Aquesta és la Vuitena Edició de La Nit dels Estels en què participa el Parc Astronòmic del Montsec amb telescopis professionals | Prèviament hi haurà l’espectacle infantil de música i teatre “El Capitán Galactiko” a càrrec del músic Pablo Galak
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
torres
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
cellers
01/01/1970
El Grup Peralada adquireix el Grup Chivite després de diversos mesos de negociacions | La facturació consolidada del grup vitivinícola resultant d'aquesta operació superarà els 60 milions d'euros i tindrà presència en pràcticament un centenar de mercats de tot el món
enoturisme a Llopart
01/01/1970
El curs anirà a càrrec de Frederic Garrido Vilajuana premi Catalunya 2010 de fotografia- Premi Nacional 2013 de fotografia | El taller va dirigit a tots els amants de l’art que vulguin conèixer la fotogràfica contemplativa i que vulguin potenciar la seva creativitat | Tindrà lloc el 28 d'octubre, de les 9.30 a les 19.00 h
CELLERS
01/01/1970
Mas Blanch i Jové crea un parc fotovoltaic per cobrir més del 99% les necessitats energètiques del celler | Aquesta aposta per l’ecologia suposa una inversió d’uns 200.000 euros | Els visitants del celler amb cotxes elèctrics podran recarregar el seu vehicle de forma gratuïta
Pàgina 1 de 26
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
El projecte va arrencar el 2016 de la mà del VITEC, el Parc Tecnològic del Vi de Falset
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012