entrevista
Imatge il·lustrativa
Zoltan Csaba Nagy
01/01/1970
Entrevista a Susanna Suñé, del celler Rialla de la Terra Alta | Per Zoltan Nagy
Noms Propis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
01/01/1970
Unai Mata Falcó s’auto-denomina “un infiltrat en la professió”, ja que a la seva família ningú es dedica al món de la viticultura, l’enologia o la restauració | Des del passat maig s'ha incorporat a l’equip d’Osmosis
Entrevista amb Xavier Gramona
Xavier Gramona
Xavier Gramona
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Conversem amb Xavier Gramona sobre el sector | La llarga criança, la biodinàmica, el xarel·lo o Corpinnat son alguns dels temes d'actualitat que tractem
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El sommelier d'El Celler de Can Roca, Josep Roca, ha estat una de les primeres veus autoritzades en avalar el projecte Corpinnat
Parató
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
«Els actius enoturístics principals ja els tenim: les vinyes, els cellers, els vins i les persones, només ens cal posar-hi imaginació per vendre-ho» | «La diversitat que tenim al Penedès és riquesa»
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
En motiu del tast de garnatxes catalanes que el Master of Wine Frank Smulders va oferir a Barcelona, vam aprofitar per comentar amb ell com està el sector del vi català
entrevista
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Salvador Puig, director general de l'INCAVI, sobre la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el referèndum de l'1 d'octubre i altres temes del sector
entrevista
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages | Mercè Rial
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Joan Soler és enginyer tècnic agrícola i enòleg, assessor de diferents projectes vitivinícoles al llarg de la geografia catalana, inclosos el seu celler al Bages, Exibis.
Oller del Mas
Finca Oller del Mas, al Bages
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages
Pep Palau
Pep Palau | Adrià Costa
01/01/1970
​«Vincular i apropar la gastronomia a la salut ha estat i segueix sent un objectiu inherent a la nostra filosofia»
ENTREVISTA
Pere Obrador i Miquel Àngel Cerdà
Pere Obrador i Miquel Àngel Cerdà
01/01/1970
Conversem amb l'enòleg i copropietari, juntament amb Pere Obrador, del celler mallorquí Ànima Negra
cellers d'en guilla
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Assumpta Bohigas, copropietària dels Cellers d'en Guilla, ens explica la seva experiència en la vinificació de la garnatxa roja a l'Empordà
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
« A Castell d'Encús estem plantant a zones encara més fredes»
PACKAGING I BRANDING
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entrevista a Anna Serra, socia directora de Grow, un estudi gràfic especialitzat en disseny de branding i packaging | L’estudi destaca per la seva àmplia i consolidada experiència en el disseny de begudes alcohòliques, però molt especialment, de vins i caves.
Formació
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Audrey Dore, una exalumna del Curs Superior de Sommelier del CETT, actualment és cap de sommeliers de l'Hotel Omm i del Grup Tragaluz
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La sommelier gironina ens explica com ha maridat els concerts de Sons del Món i perquè
01/01/1970
Eric Asimov escriu sobre el cava en un dels seus últims articles
01/01/1970
El President de la Generalitat va presidir aquest reconeixement que va reunir al sector vitivinícola català
01/01/1970
El guanyador s'emporta un lot de vins i caves, un decantador Riedel i 3 llibres, tot valorat en més de 250 euros
01/01/1970
Àngel Garcia Petit va obtenir el guardó a la passada "Nit de l'Enologia"
01/01/1970
L’Associació Catalana d’Enòlegs premia el recorregut de Valentí Roqueta en el món del vi
01/01/1970
L’acte es farà dissabte 11 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu
01/01/1970
El celler Segura Viudas de Torrelavit presenta el recorregut anual que el fotògraf de natura Oriol Alamany ha dut a terme durant la collita 2014 a l’Heretat.
01/01/1970
El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central reconeix la seva contribució al desenvolupament empresarial de la zona
01/01/1970
El sommelier de Mugaritz s'ha imposat aquesta nit a 19 finalistes més en un concurs en directe organitzat pel Consell Regulador del Cava
01/01/1970
Martí, que serà el representant la Confraria del Cava a l’entitat, substitueix Manel Duran en el càrrec
01/01/1970
Conversem amb Joaquim Gay de Montellà, President de Foment i propietari de les Bodegues Torre del Veguer, al Garraf.
Pàgina 1 de 4
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Altura Máxima, el vi més alt del món, d'una vinya de 3111 metres d'altitud
Sergi Cortés
01/01/1970
Quina és la vinya més austral? Es pot fer vi a 3100 metres d'altitud? | Recorrem el planeta buscant vinyes extremes, que per la seva latitud, clima o terrer sembla una proesa fer vi
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El curt impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya "Bohèmia" ha guanyat el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival de Nova York.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Les altes temperatures dels darrers dies han fet precipitar l’inici de la collita | Gramona ha obtingut el segell biodinàmic Biodyvin i el registre europeu EMAS de sostenibilitat i respecte pel medi ambient