botigues especialitzades
Imatge il·lustrativa
Oriol Oliva Salart, de Salart Vinoteca i Cellers Perelló: “hem notat un fort augment de compra de vins de proximitat”
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
entrevista
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Entrevista a Damià Deàs, president de la patronal Associació d’Elaboradors de Cava (Aecava)
Jordi Vidal, tercera generació de La Vinya, al municipi de Gavà
Jordi Vidal, tercera generació de La Vinya, al municipi de Gavà | La Vinya
Reflexionem sobre el consum del vi en aquest període de parèntesi global acompanyant-nos de l’experiència de Jordi Vidal, propietari de La Vinya a Gavà que viu un augment significatiu en les vendes
entrevista
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Sergi Cortés | 1 comentari
Entrevista amb Carles Aymerich, ​​​sommelier de Mas Marroch -El Celler de Can Roca-.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El sommelier del Celler de Can Roca participa en un tast virtual amb el Master of Wine Fernando Mora i diu que li agradaria envellir tots els vins durant cinc anys | Imagina el món que vindrà després del coronavirus: "Amb aquesta crisi existencial que tindrem a partir de ja necessites acostar-te a la idea d'espiritualitat"
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Jordi Bes
De la desaparició del celler Rendé Masdéu per una riuada se'n compleixen cinc mesos sense que hagin vist ni un cèntim en ajuts: "Abans del coronavirus això s'hauria d'haver mig solucionat" | Referma l'agraïment a tothom que els han donat suport per refer-se i transmet optimisme a qui ara pateix per les repercussions del Covid-19: "Tenint salut tot se pot fer"
entrevista
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Conversem amb l'Anna Serra Cases, propietària de l'estudi de disseny Grow, especialitzat en etiquetes i packaging de vins.
Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau
Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau
ENTREVISTA A MARTA ESTANY DE TORRE DEL VEGUER
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Marta Estany: “un bon vi no és fàcil de fer” | Entrevista a la presidenta i enòloga del celler familiar amb vins del Garraf i la Cerdanya
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Ramon Francàs entrevista al sommelier i escriptor Ferran Centelles: "Percebo més turbulències econòmiques, polítiques i socials aquí que quan parlo amb algú de Londres o Estats Units"
interview
entrevistes
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
amovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Sergi Cortés
Nicolas, de Lyon, Guilhem, de Beziers, i Lili, nascuda a Normandia, són els tres socis d’Amovino, una vinoteca situada al carrer Aribau i dedicada exclusivament als vins del principat, del Rosselló i de les Illes Balears.
Associació Catalana d’Enòlegs
Joan-Miquel Canals, president de l'Associació Catalana d’Enòlegs
Joan-Miquel Canals, president de l'Associació Catalana d’Enòlegs
Ramon Francàs
Entrevista a Joan-Miquel Canals, que explica la seva visió sobre el sector dels escumosos a casa nostra | Pel Joan-Miquel, ”la qualitat del cava és molt superior al seu posicionament actual”
Joan C. Martín
Joan C. Martín | Anaconda Editions
Jordi Bes
L'enòleg i escriptor publica la guia "Los mejores vinos del súper" on recull 120 referències que es venen a entre 1,90 i 14,90 euros, de les quals més d'un terç són catalanes
Albet i Noya
El projecte VRIAACC (Varietat Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic) busca poder plantar vinya resistent al fong i al canvi climàtic
El projecte VRIAACC (Varietat Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic) busca poder plantar vinya resistent al fong i al canvi climàtic
Sergi Cortés
Conversem amb el propietari del celler penedesenc Albet i Noya, que presenta una nova imatge pel seu escumós elaborat amb el mètode ancestral, 100% xarel·lo i sense sulfits afegits
Paco i Toni de la Rosa Torelló
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Sergi Cortés
Entrevistem als germans Paco i Toni de la Rosa Torelló | Ens parlen de la creació d’una DO d’escumosos del Penedès, de Corpinnat, de la verema, de les puntuacions Parker...
Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Entrevista a Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, que creu que ara hi ha “una gran oportunitat” per refundar la DO Cava
entrevista
Pere Palmada
Pere Palmada | Instagram
Sergi Cortés | 1 comentari
Pere Palmada porta 20 anys treballant a l'hotel Mas de Torrent | Conversem amb ell per saber com és la seva carta de vins i com són els seus clients
DO Conca
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Reivindica les elaboracions d'altres varietats tradicionals d'aquest territori més enllà del trepat i apel·la a assolir "certa unitat d'acció" davant de l'escissió en els escumosos
els vins de la memòria
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
El sommelier llança els tres primers "vins de pau" d'homenatge a l'avi i a tothom que va patir la Guerra Civil ara que es compleixen 80 anys de la fi del conflicte armat
Anna Rovira del celler capçanes
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Anna Rovira, enòloga en cap del celler Capçanes, acaba de guanyar el premi a la millor enòloga que otorga la crítica alemanya "Genuss Magazin" | «Després de les primeres feines de poda en verd vaig descobrir que m'agradaria estudiar enologia»
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Amb només 28 anys s'ha incorporat al celler del Bages amb l'objectiu de combinar les elaboracions consolidades amb noves d'estil "més radical"
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Ton Rimbau és sinònim de vinya extrema | Diu dels seus vins, la gamma Porcellànic, que són nets, i que no tenen res...
ENTREVISTA
Pere Llopart i Vilarós i el seu fill Pere Llopart i Llopart; representants de la quarta i cinquena generació d’elaboradors de la família, passegen entre vinyes velles de muntanya de l’Heretat.
Pere Llopart i Vilarós i el seu fill Pere Llopart i Llopart; representants de la quarta i cinquena generació d’elaboradors de la família, passegen entre vinyes velles de muntanya de l’Heretat.
Sergi Cortés
25 generacions lliguen Llopart amb la viticultura | Parlem amb Pere Llopart i Vilarós, quarta generació de cavistes de la família
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
entrevistes
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
entrevista
Imatge il·lustrativa
Zoltan Csaba Nagy
Entrevista a Susanna Suñé, del celler Rialla de la Terra Alta | Per Zoltan Nagy
Noms Propis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
Unai Mata Falcó s’auto-denomina “un infiltrat en la professió”, ja que a la seva família ningú es dedica al món de la viticultura, l’enologia o la restauració | Des del passat maig s'ha incorporat a l’equip d’Osmosis
Pàgina 1 de 5
Imatge il·lustrativa
Foto: The New York Times
Bohigas, Loxarel i Alta Alella són 3 dels 15 vins que recomana Eric Asimov al rotatiu americà
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal | Abadal
La reobertura vindrà acompanyada d'algunes novetats, com el nou Brunch entre Vinyes o una adaptació del Silenci entre Vinyes
Plaques fotovoltaiques
Plaques fotovoltaiques | Família Torres
En deu anys, el celler vol reduir la petjada de carboni un 55% respecte al 2008
Imatge il·lustrativa
Els diners s'han recaptat amb la venda del pack solidari Selecció Alt Pinnat