entrevista
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Salvador Puig, director general de l'INCAVI, sobre la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el referèndum de l'1 d'octubre i altres temes del sector
entrevista
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages | Mercè Rial
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Joan Soler és enginyer tècnic agrícola i enòleg, assessor de diferents projectes vitivinícoles al llarg de la geografia catalana, inclosos el seu celler al Bages, Exibis.
Oller del Mas
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages
Pep Palau | Adrià Costa
01/01/1970
​«Vincular i apropar la gastronomia a la salut ha estat i segueix sent un objectiu inherent a la nostra filosofia»
ENTREVISTA
Pere Obrador i Miquel Àngel Cerdà
01/01/1970
Conversem amb l'enòleg i copropietari, juntament amb Pere Obrador, del celler mallorquí Ànima Negra
cellers d'en guilla
01/01/1970
Assumpta Bohigas, copropietària dels Cellers d'en Guilla, ens explica la seva experiència en la vinificació de la garnatxa roja a l'Empordà
ENTREVISTA
01/01/1970
« A Castell d'Encús estem plantant a zones encara més fredes»
PACKAGING I BRANDING
01/01/1970
Entrevista a Anna Serra, socia directora de Grow, un estudi gràfic especialitzat en disseny de branding i packaging | L’estudi destaca per la seva àmplia i consolidada experiència en el disseny de begudes alcohòliques, però molt especialment, de vins i caves.
Formació
01/01/1970
Audrey Dore, una exalumna del Curs Superior de Sommelier del CETT, actualment és cap de sommeliers de l'Hotel Omm i del Grup Tragaluz
01/01/1970
La sommelier gironina ens explica com ha maridat els concerts de Sons del Món i perquè
01/01/1970
Eric Asimov escriu sobre el cava en un dels seus últims articles
01/01/1970
El President de la Generalitat va presidir aquest reconeixement que va reunir al sector vitivinícola català
01/01/1970
El guanyador s'emporta un lot de vins i caves, un decantador Riedel i 3 llibres, tot valorat en més de 250 euros
01/01/1970
Àngel Garcia Petit va obtenir el guardó a la passada "Nit de l'Enologia"
01/01/1970
L’Associació Catalana d’Enòlegs premia el recorregut de Valentí Roqueta en el món del vi
01/01/1970
L’acte es farà dissabte 11 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu
01/01/1970
El celler Segura Viudas de Torrelavit presenta el recorregut anual que el fotògraf de natura Oriol Alamany ha dut a terme durant la collita 2014 a l’Heretat.
01/01/1970
El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central reconeix la seva contribució al desenvolupament empresarial de la zona
01/01/1970
El sommelier de Mugaritz s'ha imposat aquesta nit a 19 finalistes més en un concurs en directe organitzat pel Consell Regulador del Cava
01/01/1970
Martí, que serà el representant la Confraria del Cava a l’entitat, substitueix Manel Duran en el càrrec
01/01/1970
Conversem amb Joaquim Gay de Montellà, President de Foment i propietari de les Bodegues Torre del Veguer, al Garraf.
01/01/1970
L'assemblea de Qalidès, Terrers del Penedès ha escollit aquest divendres la presidència i junta per als propers 2 anys.
01/01/1970
Per Xavier Gramona, de Caves Gramona
01/01/1970
El web de la Denominació d’Origen Catalunya ofereix aquesta setmana a la secció “Parlem amb...”, una nova entrevista, en aquesta ocasió amb l’escriptora Empar Moliner
01/01/1970
Després d'un temps en un projecte personal la Isabelle torna a Monvínic. Conversem amb ella per saber més sobre els seus projectes i sobre Monvínic
01/01/1970
foto:Arduino Vannucchi. D'esquerra a dreta: René Barbier, Àlvaro Palacios, Daphne Glorian i Josep Lluís Pérez

Clos Mogador, Clos Erasmus, Finca Dofí i Clos Martinet, els quatre cellers emblemàtics de la zona, celebren la seva trajectòria de compromís mutu, vinculació a la terra i recuperació del territori
Pàgina 1 de 3
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena web i vídeo
01/01/1970
Comercial Masoliver organitza diferents activitats de la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz
01/01/1970
L'agenda 2018 presenta nous vins, noves botigues i com a novetat, restaurants amb una bona selecció de vins catalans | La segona edició de l’agenda dels vins catalans, enguany és en català i en anglès | La il·lustradora Anna Rubio dona color a les imatges dels vins,botigues i restaurants