Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El cuiner i presentador de TV3 defensa l'èxit del programa i aposta per l'audiència allunyant-se de les crítiques constants: "Intento fugir-ne, és una energia que no em serveix de res"
Marta Casas, del celler Parés Baltà, és farmacèutica, enòloga i sommelier
Torna la presencialitat,, però alguns cellers com Mas Martinet no abandonen els directes que van iniciar en plena pandèmia per explicar directament han viscut la verema 2021
Cavatast
Ton Amat, regidor de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d'Anoia | Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
Genís Fornes, cap del departament de marketing de Vinissimus
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
Reflexionem sobre el consum del vi en aquest període de parèntesi global acompanyant-nos de l’experiència de Jordi Vidal, propietari de La Vinya a Gavà que viu un augment significatiu en les vendes
entrevista
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
El sommelier del Celler de Can Roca participa en un tast virtual amb el Master of Wine Fernando Mora i diu que li agradaria envellir tots els vins durant cinc anys | Imagina el món que vindrà després del coronavirus: "Amb aquesta crisi existencial que tindrem a partir de ja necessites acostar-te a la idea d'espiritualitat"
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
De la desaparició del celler Rendé Masdéu per una riuada se'n compleixen cinc mesos sense que hagin vist ni un cèntim en ajuts: "Abans del coronavirus això s'hauria d'haver mig solucionat" | Referma l'agraïment a tothom que els han donat suport per refer-se i transmet optimisme a qui ara pateix per les repercussions del Covid-19: "Tenint salut tot se pot fer"
Ramon Francàs entrevista al sommelier i escriptor Ferran Centelles: "Percebo més turbulències econòmiques, polítiques i socials aquí que quan parlo amb algú de Londres o Estats Units"
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
amovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Nicolas, de Lyon, Guilhem, de Beziers, i Lili, nascuda a Normandia, són els tres socis d’Amovino, una vinoteca situada al carrer Aribau i dedicada exclusivament als vins del principat, del Rosselló i de les Illes Balears.
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava