ENTREVISTA -la torre de palau
Marc Ribas al seu restaurant de Terrassa
Marc Ribas al seu restaurant de Terrassa | Adrià Costa
Irene Montagut
El cuiner i presentador de TV3 defensa l'èxit del programa i aposta per l'audiència allunyant-se de les crítiques constants: "Intento fugir-ne, és una energia que no em serveix de res"
Marta Casas, del celler Parés Baltà, és farmacèutica, enòloga i sommelier
Marta Casas, del celler Parés Baltà, és farmacèutica, enòloga i sommelier
Ruth Troyano | 1 comentari
Marta Casas és una de les dues enòlogues de Parés Baltà; Hi conversem per entendre el moment de revolució enològica que viu el celler penedesenc
Pol Sancho rebent el Premi Jaume Ciurana
Pol Sancho rebent el Premi Jaume Ciurana
Ruth Troyano
L’enòleg Pol Sancho guanya el XXè Premi Jaume Ciurana de la URV amb un projecte de recuperació de varietats ancestrals i minoritàries a Tarragona
Sara Pérez
Sara Perez, de Mas Martinet
Sara Perez, de Mas Martinet
Ruth Troyano
Torna la presencialitat,, però alguns cellers com Mas Martinet no abandonen els directes que van iniciar en plena pandèmia per explicar directament han viscut la verema 2021
Cavatast
Ton Amat, regidor de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d'Anoia
Ton Amat, regidor de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d'Anoia | Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Sergi Cortés
El regidor de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d'Anoia es mostra satisfet amb una edició que ha exhaurit totes les entrades
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
El director general de Castell d'Or creu que el cava "té un gran futur" i aposta per obrir delegacions en mercats ja consolidats.
Entrevista
La cuinera de L'Ametlla de Mar ens apropa el seu receptari de dolços amb el llibre 'Meleta de Romer'
La cuinera de L'Ametlla de Mar ens apropa el seu receptari de dolços amb el llibre 'Meleta de Romer' | Cedida
La cuinera del "Cuines" de TV3 publica el seu llibre de postres "Meleta de Romer"
COCTELERIA
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas | Nació Digital
Aina Font Torra
El bàrman ​David Navarro és un dels candidats a representar l'Estat en la competició de còctels més important del món
ENTREVISTA A Marc Bournazeau, Terra Remota
Celler Terra Remota
Celler Terra Remota
Sergi Cortés
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
Lluís Giralt, investigador i tècnic de l'INCAVI
Lluís Giralt, investigador i tècnic de l'INCAVI
Entrevistem a Lluís Giralt Vidal, tècnic investigador del Servei de Viticultura, Enologia i Ampelografia de l’INCAVI
entrevista
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
botigues de vins
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes Lozano
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
Genís Fornes, cap del departament de marketing de Vinissimus
Genís Fornes, cap del departament de marketing de Vinissimus
Sergi Cortés
Entrevista amb el cap del departament de marketing de Vinissimus
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
e-commerce
Oriol Ripoll, cofundador de Decántalo
Oriol Ripoll, cofundador de Decántalo
Sergi Cortés
La botiga de vins en línia Decántalo ha crescut un 180% des de l'inici de la pandèmia respecte l'any anterior.
botigues especialitzades
Imatge il·lustrativa
Oriol Oliva Salart, de Salart Vinoteca i Cellers Perelló: “hem notat un fort augment de compra de vins de proximitat”
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Interior del Celler Can Dani, al barri de Gràcia de Barcelona
Parlem amb Antoni Lladó de Vins NOE de Sant Cugat, i Daniel Vicente d’El Celler de Can Dani de Barcelona | “La venda online ha pujat un 100% respecte al mateix període de l’any passat”, explica Daniel Vicente
entrevista
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Entrevista a Damià Deàs, president de la patronal Associació d’Elaboradors de Cava (Aecava)
Jordi Vidal, tercera generació de La Vinya, al municipi de Gavà
Jordi Vidal, tercera generació de La Vinya, al municipi de Gavà | La Vinya
Reflexionem sobre el consum del vi en aquest període de parèntesi global acompanyant-nos de l’experiència de Jordi Vidal, propietari de La Vinya a Gavà que viu un augment significatiu en les vendes
entrevista
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Carles Aymerich, sumiller de Mas Marroch, d'El Celler de Can Roca
Sergi Cortés | 1 comentari
Entrevista amb Carles Aymerich, ​​​sommelier de Mas Marroch -El Celler de Can Roca-.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier del Celler de Can Roca participa en un tast virtual amb el Master of Wine Fernando Mora i diu que li agradaria envellir tots els vins durant cinc anys | Imagina el món que vindrà després del coronavirus: "Amb aquesta crisi existencial que tindrem a partir de ja necessites acostar-te a la idea d'espiritualitat"
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Jordi Bes Lozano
De la desaparició del celler Rendé Masdéu per una riuada se'n compleixen cinc mesos sense que hagin vist ni un cèntim en ajuts: "Abans del coronavirus això s'hauria d'haver mig solucionat" | Referma l'agraïment a tothom que els han donat suport per refer-se i transmet optimisme a qui ara pateix per les repercussions del Covid-19: "Tenint salut tot se pot fer"
entrevista
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Conversem amb l'Anna Serra Cases, propietària de l'estudi de disseny Grow, especialitzat en etiquetes i packaging de vins.
Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau
Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau
ENTREVISTA A MARTA ESTANY DE TORRE DEL VEGUER
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Marta Estany: “un bon vi no és fàcil de fer” | Entrevista a la presidenta i enòloga del celler familiar amb vins del Garraf i la Cerdanya
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Ramon Francàs entrevista al sommelier i escriptor Ferran Centelles: "Percebo més turbulències econòmiques, polítiques i socials aquí que quan parlo amb algú de Londres o Estats Units"
interview
entrevistes
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Entrevista amb François Chartier, millor sumiller del món (1994), consultor d'alguns dels millors xefs del món com Ferran Adrià i un "geni pur!" segons Robert Parker
amovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Nicolas, Lili i Guilhem, de la vinoteca Amovino. Foto: AMovino
Sergi Cortés
Nicolas, de Lyon, Guilhem, de Beziers, i Lili, nascuda a Normandia, són els tres socis d’Amovino, una vinoteca situada al carrer Aribau i dedicada exclusivament als vins del principat, del Rosselló i de les Illes Balears.
Pàgina 1 de 5
Imatge il·lustrativa
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
Algunes olors en els vins són conseqüència d'algun defecte