Entrevista amb Xavier Gramona
Xavier Gramona
Xavier Gramona
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Conversem amb Xavier Gramona sobre el sector | La llarga criança, la biodinàmica, el xarel·lo o Corpinnat son alguns dels temes d'actualitat que tractem
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El sommelier d'El Celler de Can Roca, Josep Roca, ha estat una de les primeres veus autoritzades en avalar el projecte Corpinnat
Parató
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
«Els actius enoturístics principals ja els tenim: les vinyes, els cellers, els vins i les persones, només ens cal posar-hi imaginació per vendre-ho» | «La diversitat que tenim al Penedès és riquesa»
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
En motiu del tast de garnatxes catalanes que el Master of Wine Frank Smulders va oferir a Barcelona, vam aprofitar per comentar amb ell com està el sector del vi català
entrevista
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Salvador Puig, director general de l'INCAVI, sobre la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el referèndum de l'1 d'octubre i altres temes del sector
entrevista
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages
Joan Soler, President de la DO Pla de Bages | Mercè Rial
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Joan Soler és enginyer tècnic agrícola i enòleg, assessor de diferents projectes vitivinícoles al llarg de la geografia catalana, inclosos el seu celler al Bages, Exibis.
Oller del Mas
Finca Oller del Mas, al Bages
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages
Pep Palau
Pep Palau | Adrià Costa
01/01/1970
​«Vincular i apropar la gastronomia a la salut ha estat i segueix sent un objectiu inherent a la nostra filosofia»
ENTREVISTA
Pere Obrador i Miquel Àngel Cerdà
Pere Obrador i Miquel Àngel Cerdà
01/01/1970
Conversem amb l'enòleg i copropietari, juntament amb Pere Obrador, del celler mallorquí Ànima Negra
cellers d'en guilla
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Assumpta Bohigas, copropietària dels Cellers d'en Guilla, ens explica la seva experiència en la vinificació de la garnatxa roja a l'Empordà
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
« A Castell d'Encús estem plantant a zones encara més fredes»
PACKAGING I BRANDING
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Entrevista a Anna Serra, socia directora de Grow, un estudi gràfic especialitzat en disseny de branding i packaging | L’estudi destaca per la seva àmplia i consolidada experiència en el disseny de begudes alcohòliques, però molt especialment, de vins i caves.
Formació
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Audrey Dore, una exalumna del Curs Superior de Sommelier del CETT, actualment és cap de sommeliers de l'Hotel Omm i del Grup Tragaluz
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La sommelier gironina ens explica com ha maridat els concerts de Sons del Món i perquè
01/01/1970
Eric Asimov escriu sobre el cava en un dels seus últims articles
01/01/1970
El President de la Generalitat va presidir aquest reconeixement que va reunir al sector vitivinícola català
01/01/1970
El guanyador s'emporta un lot de vins i caves, un decantador Riedel i 3 llibres, tot valorat en més de 250 euros
01/01/1970
Àngel Garcia Petit va obtenir el guardó a la passada "Nit de l'Enologia"
01/01/1970
L’Associació Catalana d’Enòlegs premia el recorregut de Valentí Roqueta en el món del vi
01/01/1970
L’acte es farà dissabte 11 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda al celler de la Fassina de Can Guineu
01/01/1970
El celler Segura Viudas de Torrelavit presenta el recorregut anual que el fotògraf de natura Oriol Alamany ha dut a terme durant la collita 2014 a l’Heretat.
01/01/1970
El Fòrum Econòmic de la Catalunya Central reconeix la seva contribució al desenvolupament empresarial de la zona
01/01/1970
El sommelier de Mugaritz s'ha imposat aquesta nit a 19 finalistes més en un concurs en directe organitzat pel Consell Regulador del Cava
01/01/1970
Martí, que serà el representant la Confraria del Cava a l’entitat, substitueix Manel Duran en el càrrec
01/01/1970
Conversem amb Joaquim Gay de Montellà, President de Foment i propietari de les Bodegues Torre del Veguer, al Garraf.
01/01/1970
L'assemblea de Qalidès, Terrers del Penedès ha escollit aquest divendres la presidència i junta per als propers 2 anys.
01/01/1970
Per Xavier Gramona, de Caves Gramona
Pàgina 1 de 4
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L'entrada de l'estiu aarriba amb la calor i els escumosos rosats són bons aliats per aquestes èpoques de l'any | Recomanem 10 vins rosats amb bombolles perfectes per a l'aperitiu i per acompanyar àpats com amanides, arrossos i mariscs.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova. | Cedida
01/01/1970
La DO Terra Alta s’imposa i s’emporta 15 premis, seguida de la DO Montsant, amb 6 premis; en tercera posició, la DO Tarragona obté 5 guardons; i la DOQ Priorat aconseguix 2 premis
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El celler, que encarna la història del vi de Catalunya, és la cinquena marca de vins tranquils més antiga de l'Estat
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
01/01/1970
Arzak i Chivite van presentar a Barcelona la nova anyada, que surt al mercat també en format Magnum
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L'entrada de l'estiu aarriba amb la calor i els escumosos rosats són bons aliats per aquestes èpoques de l'any | Recomanem 10 vins rosats amb bombolles perfectes per a l'aperitiu i per acompanyar àpats com amanides, arrossos i mariscs.
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys
Imatge de la Mostra de Vins i Caves de catalunya al passatge Lluís Companys | INCAVI
Ramon Francàs
01/01/1970
L’AVC diu que el govern municipal d’Ada Colau està ara més receptiu davant el projecte del Catalan Wine House | Valentí Roqueta diu que la iniciativa necessita d’un horitzó d’estabilitat política a mig termini
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova.
Tast del jurat, al Pavelló Firal 1 d'Octubre de Móra la Nova. | Cedida
01/01/1970
La DO Terra Alta s’imposa i s’emporta 15 premis, seguida de la DO Montsant, amb 6 premis; en tercera posició, la DO Tarragona obté 5 guardons; i la DOQ Priorat aconseguix 2 premis