Pàgina 1 de 174
DO Penedès i Qalidès
Imatge il·lustrativa
La DO Penedès i l'Associació Qalidès han organitzat conjuntament per aquests propers tres dies 3, 4 i 5 de març una missió inversa sota el nom EXPERIÈNCIA PENEDÈS | Una cinquantena de prescriptors especialitzats visiten el territori per conèixer la riquesa del Penedès
espelt
Imatge il·lustrativa
El proper dissabte, 2 de març, s’estrena la primera exposició amb l’obra de la pintora Camela Fernández-Martorell, establerta a Pau
Imatge il·lustrativa
La DO Penedès patrocina una vegada més el certament que arriba a la seva tercera edició.
Imatge il·lustrativa
El projecte del Museu Marítim de Barcelona té l’objectiu de fomentar la cultura gastronòmica al voltant del mar
cartaví
Imatge il·lustrativa
Els CARTAVI tenen l’objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants catalans
INCAVI
Imatge il·lustrativa
Gemma Urgell, periodista i professora de la Universitat Oberta, cobrirà les tasques relacionades amb la comunicació i els mitjans
Etiqueta intel·ligent en una ampolla de vi Ramon Roqueta
Etiqueta intel·ligent en una ampolla de vi Ramon Roqueta | RRoqueta
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs | 1 comentari
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
Celler Cooperatiu de Gandesa
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
HIP2019
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres
Novetats
Imatge il·lustrativa
Un vi fet amb Xarel·lo i Moscatell de gra petit, ecològic i pensat per un públic jove
VÍDEO! ELS VINS DE LA SETMANA
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns la Denominació d’Origen Montsant arrenca l’agenda internacional d’aquest 2019 amb una missió comercial a Berlín
Fira gastronòmica
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Penedès
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El vitivinicultor de prestigi deixa la DO Penedès | Considera que “la DO Penedès s’ha de posar les piles i començar a obrir les mires”
Novetats
Imatge il·lustrativa
L’acte, obert al públic i gratuït, inclou una visita als Cellers i un tast | El Pica-soques és un cava ecològic Brut Nature Gran Reserva del 2015
Imatge il·lustrativa
L’acte inaugural serà el proper 18 de febrer i donarà pas a altres activitats que se succeiran durant el 2019
La guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, han decidit fer “pas al costat” i han triat Carles Xuriguera i Romina Ribera per assumir l’autoria plena d’aquí dos anys a La Guia 2022
Imatge il·lustrativa
40 restaurants de l'ebre s’uneixen per oferir menús gastronòmics amb la galera i els vins de la DO Terra Alta com a protagonistes | Del 24 de febrer al 24 de març, els vins de la Terra Alta seran també amb les Jornades de la Carxofa d'Amposta
novetats
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
El 79% de les opinions dels enoturistes que visiten les caves Vilarnau expressen la màxima puntuació i el 21% la segona millor.
segura viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas renova el seu distintiu d'enoturisme sostenible i de qualitat | El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Amb només 28 anys s'ha incorporat al celler del Bages amb l'objectiu de combinar les elaboracions consolidades amb noves d'estil "més radical"
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador del Cava, l'Institut del Cava, Pimecava, les cooperatives, l'Associació de Viticultors del Penedès, Unió de Pagesos i JARC expressen la seva il·lusió per continuar treballant units per la competitivitat i el lideratge
Imatge il·lustrativa
Des d'avui fins diumenge podeu gaudir dels vins de la DO Costers del Segre a la mateixa fira
Pàgina 1 de 174
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava