Pàgina 1 de 152
Quico Ortega
01/01/1970
Quatre enòlegs s’han atrevit a recomanar-nos quins vins són els que de ben segur triomfaran en aquestes trobades tan tradicionals i familiars
01/01/1970
Del 27 de desembre a l’1 de gener, els amants del vi podran degustar a copes tretze referències de sis denominacions d’origen
SORTEIG
01/01/1970
Les caixes contenen 3 ampolles de cava cadascuna | El sorteig finalitzarà el 27 de desembre
01/01/1970
Més de 500 obres exposades a la sala de botes del celler | El proper dissabte dia 16 de desembre es repartiran els premis als guanyadors
Cava
Captura del web de García Carrión
Ramon Francàs | 6 comentaris
01/01/1970
El Consell Regulador recorda que a la DO Cava no hi ha subzones, i que la publicitat i les contraetiquetes dels caves Lucentum "poden portar a la confusió"
cellers
Ramon Francàs
01/01/1970
La fotògrafa Maria Rosa Ferré mostra les tonalitats de la vinya penedesenca durant la tardor | L'exposició ‘La Vinya es Vesteix de Tardor’ mostra 17 fotografies sobre tela, de 110 per 80 centímetres
novetats
Ramon Roset | 1 comentari
01/01/1970
És un exemplar de col·leccionista, amb una edició limitada de 150 unitats numerades i destinades als paladars més selectes | Per coronar aquesta petita joia, cada ampolla conté un petit diamant amb talla brillant, de 0,05 quirats, color G i puresa VS.
Vinòmics
01/01/1970
El treball cinematogràfic es basa en el vinòmic homònim de David Morancho, tot ajustant la història al llenguatge audiovisual
confraria del cava
01/01/1970
La mostra, que inclou obres d’artistes de reconegut prestigi, ja es va poder veure el passat mes d’octubre al Reial Cercle Artístic de Barcelona
novetats
01/01/1970
Un vi 100% garnatxa blanca amb una criança de 18 mesos en botes de roure de 225 litres i amb tel biològic | Criança de llarg temps en ampolla
cellers
01/01/1970
Els “AMICS ALTA ALELLA” -associació sense ànim de lucre formada per treballadors i amics col·laboradors del celler- ofereix el proper diumenge 17 de desembre un flashmob i un tast entre vinyes solidari | Els fons recaptats aniran en benefici de la 26ª edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses
EL SERVEI DEL VI
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
llibres
01/01/1970
L'autor, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor, especialitzat en enoturisme i divulgació de la cultura del vi, i també és professor de comunicació i màrqueting de l’enoturisme
cava
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
Can Sala de Freixenet és un dels 12 caves que han assolit la nova categoria que dóna visibilitat a la més alta gamma del cava, el vèrtex de la piràmide qualitativa del sector | Tast a càrrec de Ramon Francàs
Novetats
01/01/1970
Un vi sense aromes de criança, fresc, fluid, que acompanya menjars actuals, no tan contundents com els d’abans
novetats
01/01/1970
El celler Eudald Massana Noya fa un pas més enllà en l’agricultura ecològica i biodinàmica i elabora un cava sense sulfits afegits, un cava únic i revolucionari
do montsant
01/01/1970
Els més de 500 professionals que van assistir a l'acte van poder tastar més de 190 referències dels 35 cellers que hi van participar
premsa internacional
01/01/1970
David Williams, un reconegut crític de vins del Regne Unit que col·lobora a la versió digital de The Guardian, recomana caves i vins catalans amb motiu del Procés
DO Penedès
01/01/1970
Els Premis de Relats Eròtics DO Penedès donen a conèixer els seus guanyadors | El segon i tercer premi han anat a parar a dos sitgetans, Núria Camps per “Plaers vegetals” i Carme Barba per “La fel·lació d’un gra de raïm” respectivament
fires
01/01/1970
El Cavamarket és un mercat del cava que es farà el pròxim diumenge, de deu del matí a tres del migdia al carrer Raval de Sant Sadurní | Comptarà amb 27 carpes que acolliran 24 caves i tres comerços
formació
01/01/1970
L’Hotel NH Collection Gran Calderón de Barcelona va ser l'escenari de la presentació del projecte enoAula | Xavi Nolla va explicar la filosofia i metodologia dels cursos, enfocats a la formació inicial i necessària del personal de la restauració en general
01/01/1970
Nadal aposta per la cooperació entre els diferents actors per a consolidar l’excel·lència del sector
01/01/1970
El sommelier canadenc presentarà el seu llibre "Papilas y Moléculas"
Vins i Licors grau
01/01/1970
El dimecres 15 de novembre, l’empresa Vins i Licors Grau, dedicada a la venda i distribució de vins i licors, va inaugurar l’ampliació de les instal·lacions coincidint amb el 40è aniversari de la seva fundació.
01/01/1970
La Denominació d’Origen Catalunya estrena el proper dimecres 13 de desembre, a la sala Phenomena de Barcelona
Brandi
01/01/1970
És una edició molt limitada de 999 ampolles úniques, numerades i acabades a mà | S’ha elaborat amb la varietat del raïm parellada i envellit durant més de 30 anys en roure francès
Vallformosa
01/01/1970
El Passeig de Gràcia de Barcelona es torna a vestir de Gala aquest dijous a la nit per celebrar la Shopping Night Barcelona | Vallformosa Cava aprofita aquesta jornada comercial per maridar-la amb festa, alegria i bons caves
Ricardo Darín i Michelle Jenner a l'anunci de Freixenet d'aquest Nadal | NacióDigital
01/01/1970
Els actors Ricardo Darín y Michelle Jenner animen a recuperar "l'art de brindar"
Premi Segura Viudas
Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura | Xavier Martínez
01/01/1970
Entre les més de 15.000 fotografies fetes el jurat en va seleccionar les que millor representen l'objectiu de l'esdeveniment: una fotografia de natura honesta i sense artificis, que documenti la riquesa de la biodiversitat present a l'Heretat Segura Viudas
Pàgina 1 de 152
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya