Pàgina 1 de 168
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte dia 17 de novembre de 10 a 13h sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i oli verd nou
MOST FESTIVAL
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, propietari del Grup Tomàs i guanyador del programa Top Chef 2; el tast de vins experimentals, de la mà de l'enòleg d'Abadal Miquel Palau i el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin | En la zona market, amb un enfocament principalment gourmet, s'hi trobaran propostes com Global Foie, Tofona Noir et Blanc, Formatges Montbrú o els xocolaters Enric Rovira
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Es creix fins als 61 cellers i fins als 40 milions de quilos de raïm | S’eleven veus reclamant que no s’elaborin vins a la DO Terra Alta que no siguin de varietats tradicionals | El president de la DO diu que “ara toca que en l’imaginari hi hagi qualitat i no només quantitat”
mercats
Imatge il·lustrativa
El consell d'administració de Codorníu Raventós ha aprovat iniciar la integració de Gleva Cellars | El director general passa a ser Ramón Raventós Basagoiti
Festa del Vi de Gandesa
Un dels assistents a la cata a la seu del Consell Regulador de la DO Terra Alta.
Un dels assistents a la cata a la seu del Consell Regulador de la DO Terra Alta. | ACN / J. Marsal
Una trentena de cellers de la DO Terra Alta promocionen i venen els seus vins després d'una campanya de la verema excepcional en qualitat i quantitat | En tres dies s'han superat les 10.000 degustacions
fiires
Imatge il·lustrativa
Dirigit als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, el showroom va permetre als assistents tastar més de 100 referències, amb la garnatxa blanca com a màxim referent
novetats
Imatge il·lustrativa
Non Plus Ultra, el cava amb més trajectòria d'Espanya, es reinventa també per retre tribut a les varietats de raïm més emblemàtiques de la casa i a la gamma històrica del Gran Codorníu
novetats
Imatge il·lustrativa
La companyia inicia la comercialització del nou producte de categoria Premium amb el qual pretén arribar a nous públics i, especialment, al consumidor jove | Aquest nou vi amplia la quota de mercat del vi escumós, enfortint tota la categoria
Imatge il·lustrativa
El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara | El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus
Imatge il·lustrativa
L'esdeveniment esportiu serà a Andorra i tindrà lloc de l'11 al 17 de març de 2019
Imatge il·lustrativa
La primera missió inversa de la DO d’aquesta nova temporada
Novetats
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
D'esquerra a dreta, Antoni i Josep Mata Casanovas
Sergi Cortés
La tercera generació de Recaredo ret homenatge a la segona elaborant un cava amb 20 anys de criança | El cava, de l'anyada 1996, té un 80% de Xarel·lo i un 20% de Chardonnay i tanca el cercle de les varietats no tradicionals a Recaredo
Most Festival
Les vinyes del cantó suís de Valais
Les vinyes del cantó suís de Valais | Turisme Suïssa
El Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava se celebrarà entre el Penedès i el Priorat
Imatge il·lustrativa
Paris es convertirà així en la capital del vi de l'11 al 13 de febrer del 2019
Llopart
Pere Llopart en un dels seus parlaments
Pere Llopart en un dels seus parlaments | Rita Lamsdorff
Ramon Francàs
La Confraria del Cava Sant Sadurní ret homenatge a la trajectòria personal del president de les caves Llopart de Subirats | Pere Llopart diu que el sector ha de reflexionar després d’haver “trontollat bastant” | La Confraria també reconeix la tasca de l’expresident Toni de la Rosa Torelló i fa confrare d’honor al publicista que va crear les ‘bombolles’ de Freixenet
Imatge il·lustrativa
Amb les Signature Wine Experiences, Família Torres busca atraure a l’enoturista exigent, oferint propostes memorables en grups reduïts de fins a 10 persones
Imatge il·lustrativa
Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps
premis
Imatge il·lustrativa
Enguany s'ha celebrat la 12a edició del concurs i s'han avaluat gairebé un miler de vins de regions vitivinícoles de tot el món
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
L'Institut del Cava ha estat aquest any l'encarregat de construir el comitè de tast que ha escollit el cava 2018-2019 del Club Rotary | Un euro i mig de cada cava anirà íntegrament a lluitar contra la polio
Imatge il·lustrativa
La Confraria també investirà el divendres 19 d’octubre a Ramon Mirabet, Ivana Miño, Guillem Sans, Jaume Padrós, Cristina Jolonch, Leonard Beard i Maria Eugènia Puig com a Confrares de Mèrit
novetats
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants
Gastronomia
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
Imatge il·lustrativa
El premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional en el món del vi va recaure en Antoni Mata Casanovas de Caves Recaredo
novetats
Imatge il·lustrativa
La presentació va tenir lloc al celler amb una jornada de portes obertes en què els més de 800 assistents van poder tastar el nou vi i gaudir de la música del grup de folklore Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
Pàgina 1 de 168
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Es comercialitza un ranci amb mares de 100 anys en homenatge a la Maria de Cal Vall | Només hi ha disponibles 320 ampolles de 20 cl., a 115 euros cadascuna
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren
Imatge il·lustrativa
Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, propietari del Grup Tomàs i guanyador del programa Top Chef 2; el tast de vins experimentals, de la mà de l'enòleg d'Abadal Miquel Palau i el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin | En la zona market, amb un enfocament principalment gourmet, s'hi trobaran propostes com Global Foie, Tofona Noir et Blanc, Formatges Montbrú o els xocolaters Enric Rovira
Imatge il·lustrativa
L'esdeveniment esportiu serà a Andorra i tindrà lloc de l'11 al 17 de març de 2019
Imatge il·lustrativa
El músic i escriptor mallorquí protagonitza la nova campanya del celler lleidetà titulada “Maneres de fer”
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
Imatge il·lustrativa
Els valors que defineixen la nova imatge de la DO Penedès, presents en el nou espot per a TV3 per aquesta campanya de Nadal 2018