Tot a punt per a la tercera edició de Gastroart d'Hostalric

| 28/09/2011 a les 15:02h
Arxivat a: Enoturisme

Hostalric acull els dies 1 i 2 d'octubre una nova edició de Gastroart, emmarcada en la tradicional fira de Sant Miquel

Els visitants podran gaudir de degustacions gastronòmiques, veure demostracions d’oficis artesans, participar en tallers infantils d’artesania i de gastronomia, maridatges... La fira també inclou dues exposicions: una mostra de pintura feta amb vi, a càrrec d'Steven Foster, i una altra amb el nom 'Plats atípics i monotips'.

L’objectiu central de Gastroart és impulsar els productes gastronòmics de proximitat, de qualitat i artesans en totes les seves variants, així com activitats lúdiques i formatives. Es tracta d’una fira monogràfica que pretén ressaltar el prestigi i l’excel·lència de la gastronomia i dels productes del territori i de la cuina selvatana, recuperar la identitat única de la nostra terra i promocionar el potencial de la gastronomia com a eina de desenvolupament econòmic, social i territorial.

A Hostalric es va constituir el Clúster d’Elaboradors de Productes Gourmet, un organisme que ha nascut per promoure la competitivitat del sector català de l’alimentació gourmet per tal de poder assolir amb garanties els processos d’innovació i internacionalització, mitjançant l’establiment de sinergies estratègiques, l’intercanvi de coneixements cientifico-tècnics o l’establiment de polítiques d’actuació comunes.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
01/01/1970
El 100% de la recaptació serà donada a l'Hospital Sant Joan de Déu
01/01/1970
El darrer any, Japó ha incrementat el consum de Caves Premium un 12% | La revista japonesa Wands Magazine prepara un especial sobre els Caves de Paratge Qualificat