Tot a punt per a la tercera edició de Gastroart d'Hostalric

| 28/09/2011 a les 15:02h
Arxivat a: Enoturisme

Hostalric acull els dies 1 i 2 d'octubre una nova edició de Gastroart, emmarcada en la tradicional fira de Sant Miquel

Els visitants podran gaudir de degustacions gastronòmiques, veure demostracions d’oficis artesans, participar en tallers infantils d’artesania i de gastronomia, maridatges... La fira també inclou dues exposicions: una mostra de pintura feta amb vi, a càrrec d'Steven Foster, i una altra amb el nom 'Plats atípics i monotips'.

L’objectiu central de Gastroart és impulsar els productes gastronòmics de proximitat, de qualitat i artesans en totes les seves variants, així com activitats lúdiques i formatives. Es tracta d’una fira monogràfica que pretén ressaltar el prestigi i l’excel·lència de la gastronomia i dels productes del territori i de la cuina selvatana, recuperar la identitat única de la nostra terra i promocionar el potencial de la gastronomia com a eina de desenvolupament econòmic, social i territorial.

A Hostalric es va constituir el Clúster d’Elaboradors de Productes Gourmet, un organisme que ha nascut per promoure la competitivitat del sector català de l’alimentació gourmet per tal de poder assolir amb garanties els processos d’innovació i internacionalització, mitjançant l’establiment de sinergies estratègiques, l’intercanvi de coneixements cientifico-tècnics o l’establiment de polítiques d’actuació comunes.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler | Perelada
Sergi Cortés
El nou celler, que abans d'obrir tenia més de 1200 peticions de visita, és el primer d'Europa en aconseguir la certificació 'Leed Gold' de sostenibilitat i ecoeficiència
Imatge il·lustrativa
L’Ajuntament de Sitges presenta “Malvasia de Mar”, un projecte d’envelliment de la Malvasia de Sitges
La gamma de vermuts Dos Déus Origin Red
La gamma de vermuts Dos Déus Origin Red | Priorat B&D Lab
Reus acull el lliurament de guardons dels Premis Vinari 2022