Cupatges tv, capítol 20. Abadal

| 11/07/2011 a les 09:00h
Arxivat a: Cupatges TV
Visitem un dels cellers insígnia de la DO Pla de Bages

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
L'arribada de dies més frescos conviden a donar una nova oportunitat a aquests vins i d'altres amb ànima de rosat malgrat no ser-ho i que trenquen esquemes
Família Torres, l'únic celler català de la llista, escala 16 posicions i se situa en el número 26 del rànquing enoturístic ‘World’s Best Vineyards 2021'
Imatge il·lustrativa
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya sobre l'envelliment dels vins