​Tast de vins icònics per tancar les celebracions del centenari de Gramona a Madrid

Barcelona, Sant Sadurní, Mallorca, Londres i Madrid han sigut els escenaris dels actes del centenari de Gramona

Nova imatge del III Lustros, en el tancament del 70è aniversari

| 22/05/2023 a les 07:40h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Madrid, Gramona
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
La setmana passada, amb l'assistència d'un centenar de professionals del vi a Madrid, va tenir lloc un tast de vins icònics, amb la participació de sis cellers, entre els quals es compta Gramona, organitzador de l'acte. 
 
Més de cent anys d'històries compartides

Es tracta de la cloenda de les celebracions que han tingut lloc els últims mesos per festejar el centenari de la família Gramona, com a elaboradors de vins escumosos de molt llarga criança, que es van iniciar el febrer de 2022, al Palau de la Música de Barcelona. Des de llavors, els actes s’han succeït, en diversos formats, a Sant Sadurní d’Anoia, Ciutat de Mallorca i Londres.
 
 
Cada vi va estar presentat i comentat pels seus elaboradors: Claude i Lydia Bourguignon de Laroque d’Antan; Morgane Fleury de Champagne Fleury; Carlos i Juan Carlos López de Lacalle d’Artadi, Ricardo Pérez Palacios de Descendientes de J. Palacios i Armando Guerra de Barbadillo. El tast d’escumosos Gramona, amb fins a 160 mesos de criança, va estar guiat pel restaurador i sommelier Luís García de la Navarra, Carlos González, director de la Guia Peñín, i Santi Rivas, sommelier i cara visible de Colectivo Decantado.  
 
L’acte el va conduir la sisena generació de la família Gramona, Roc i Leonard. La cinquena generació, Jaume i Xavier, van oferir al públic un resum de la història de la casa. Diversos convidats van intervenir per explicar la seva trajectòria professional conjunta.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Caelus surt d'una vinya ubicada a 390 m d’altura amb un clima suau
Imatge il·lustrativa
Acadèmia de Poda
Miquel Hudin
L’Associació de Viticultura Regenerativa va ser creada per facilitar l'intercanvi d'experiències i coneixements
Imatge il·lustrativa
El vi s'elabora recuperant antigues tradicions, macerant amb les seves pells durant un mes i sense addició de sulfits ni durant l'elaboració ni durant la criança
Imatge il·lustrativa
Alguns dels 22 vins guanyadors de les 11 categories els podreu tastar a partir de demà a la Fira del Vi de la DO Tarragona